ironpump slm herkese

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

slm herkese

1 senelik halim bu
şu an aralıklarla 4 sene oldu
boy 1.85
kilo 79

1 senelik halim bu

Arkadaşın vücudu gerçekten çok çok estetik, harika diyebilirim.
Bu forumda gördüğüm en estetik vücut şu ana kadar.
4 sene için az olmuş diyen arkadaşlar, 4 sene sonra bundan iyi olursanız (özellikle ilaç kullanmadan tabii), çok sevinmelisiniz.
Bu sporda, ilk 6-7 aydan sonra beslenme ve dinlenme herşeyin önüne geçiyor, ve bunları yerine getiremediğiniz anda, gelişim büyük oranda duracaktır.
Özellikle ülkemizde, etin ve supplementlerin oldukça pahalı olduğu düşünülürse, maalesef, 4 seneye bu gelişim hayal olur birçok insan için, ilk 3-4 ay ki gelişiminize bakıp, ben 4 senede süpermen olurum derseniz, sonu büyük ihtimalle hüsran olur, benden söylemesi.
Arkadaşı tekrar tebrik ediyorum, vallahi o kadar iyi gözüküyor ki, eleştirel gözle bakmadım bile, elbette daha iri, daha büyük olabilir ama bence altın oranı yakalamış...

slm

he birde hiç salona gitmedim sadece evde kendi aletlerimle yaptım
öylesine 1 ay ahmet enünlünün yanına takılmıştım sonra işler bozuldu tekrar evde çalışmalarıma devam ettim
en son resmim aradan 7 ay geçtikten sonra 1 haftalık çalışma ile oldu bende anlamadım çok hızlı gelişyorum

arkadaşlar
üstadlar
evde çalışmayla bu vucut olmaz bence..yanlışım varsa düzeltin,steroid kokusu alıyorum..

işin sırrı ahmet enünlü, herhalde bu adami kim görse veya tanisa böyle oluyor... :)

9 kez dünya şampiyonu türkiyenin gelmiş geçmiş en ii vücutçusu
59 yaşında olmasına rağmen hala taş gibi pazularının kayadan fakı yok inanılmaz bişi
keşke orada devam etseydim

meraba peki arkadasım evde nası calışdın neler yaptın..biraz bahsedermisin..acıkcası ben merak ettim..eminimki diger arkadaslarda merak etmiştir
iyi günler

tabiikide çok fonksiyonlu bir sehbam var kanat göğüs hepsini çalışabiliosun kurdum ondan bir tane eve öle işte devaömı geldi

Arkadaşım vücudun güzel ama ben evde bu vücudun yapılacağına inanmıyorum.benim şahsi fikrim.ağırlık artırmadan nereye kadar kas gelişir?hareketlerin çeşitliliği de cabası.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı