Insanity Günlüğüm

dostum bendede meme bölgesinde cok ama benim sana tavsiyem insanity yap ama kilona dikkat et 65 den fazla inme sonra fitness yazıl ben 77 kiloyum ve fitnese başladım hoca catur cutur kılo verdiriyo 20 dakka kosu bandı ve ön göğüs

İnsanity'yi komple bitirdikten sonra p90x'e yeniden başlayacağım ya da yazın kick boks düşünüyorum

sen düz vicud istiyorsan ztn insanity be başlamadan önce öküz gibi ve göbekliydim insanity düzeltir bittiginde p90 yada kick-box grk yok bende kick-boxda 25 kilo verdim ama saçma bi kilo düzeniyle verdim sarkmam okadar cokki :D

valla insanity devam et pc başında cok oturma allah razı olsun o insanity video yapıp koyanlardan ben 120 kiloydum bi ara 77 oldum ve 70 incem kas yapcam whey alcam kenarda 100 tl var allah herkeze yardım etsin kilo vermeye calısan kas yapmaya calısanlardan zor iş

Bugün dinlenme günü , anlamadığım bir şekilde karnım şişiyor ve serbest bırakınca karnım ağrıyor resmen anlamıyorum neden böyle olduğunu , birden şişiyor böyle , şişirecek hiç bi şey de yemiyorum neden acaba çok merak ediyorum

Bugün Fit Test var
Nedense çok fena göbeğim çıktı anlam veremedim

08:00 ; 3 dilim kaşar , 2 ç.k. yulaf , 2ç.k. yoğurt , 1 salatalık , 1 domates , 3 haşlanmış yumurta beyazı ve çay
16:00 ; 10 gram protein tozu + yoğurt + yulaf
17:00 ; 1 dürüm çiğ köfte

15 ci gündesin galiba fittest çok rahat dinlene dinlene yaparsın :D en zoru bana göre core cardio blance sonlarda bi haraketler var yatağa yatıp uyuyasım gleiyor

Ya ben çok sabırsızım galiba 15 gün oldu 7 kilo falan verdim ama neden kas çıkmadı diyorum bayağı bi sabırsızım

insanity pek fazla kas yapmaz sadece olan kasların cıkar tabi varsa öğrenciysen dambıl vs mekik barfix aleti felan al başka çaresi yok ayda 60 tl lik bi salonada yazılabilirsin

Dambılım falan var karın kaslarım falan taş gibi geçen arkadaş elledi de kaburga bu kas değil dedi o derece ama çok yağlıyım

bence sende yağ olmaz bence sen fitnese yazılsan definasyon sırasında o yaglar kaybolcak söyle anlatayım yağ oranı 40 dır kas oranın 30 dur örnek veriyorum fitnesde geliştikce yağ oranın 30 düşcek kas oranın 40 cıkcak yağ oranın 20 düşcek kas 50 cıkcak olay bu

Beyler insanity programini para vermeden nerden indirebiliriz. Zamaninda cok aramistim. Bu arada freeletics vidyolarini takip edin cok iddiali garika sonuclar veren bir 15 haftalik program. Oda ucretli abonelik

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

16. gün Plyometric Cardio Circuit var

08:00 ; 3 haşlanmış yumurta beyazı , 65 gram ekmek kaşarlı tost , yeşilçay , 2 kaşık dolusu yulaf
12:30 ; 65 gram ekmek kaşarlı tost
Okul çıkışına kadar 3 tane pastil ve 3-4 sakız yuttum
16:00 ; Yulaflı yoğurt

Bugün Pure Cardio and Cardio Abs var

08:00 ; 3 yumurta beyazı , 58 gram ekmek kaşarlı tost , 1 salatalık , 1 domates
12:30 ; 58 gram kaşarlı tost
17:00 ; Yulaflı yoğurt
19:30 ; 3-4 kaşık pilav , 50 gram tavuk

Back
Yukarı