radyasyon35
Yeni Üye
1.90 boyunda biri için sizce dar kalça ince bel ölçüleri nedir sadece fikirlerinizi soruyorum bu tarz konular genelde kitleniyor fakat bir sürü böyle soruların cevabını arayanlar var. teşekkürler
kenan imirzalıoğlunun fiziğini sevmem karizması iyidir takım elbiseyi iyi taşır ama fiziğini kötü buluyorum geniş kalçalı birilerini örnek göstermeyin![]()
bak bu adamı biliyorsundur muhtemelen.
bu adam 192 boyunda ve gayet geniş leğen kemiği yani kalçası var. sence bu adamın fizği nasıl?
demem o ki dar kalça önemli değil hatta çok dar olması çok da kötü olur yani çok geniş olması gibi.
Benim boyum 180, kalcam 92, omzum 117 ve gayet memmunum. Senin kalca ve omuz olcun nedir?
sen bide 1 ay önce görecektin omuzumu 10 cm falan daha ufaktı neredeyse en iyi gelişme omuzumda kalçam sanırım kilo aldıkça büyüyecek kemik olarak öyle gibi görünüyor kalça kemiklerim hala dısarıda yani geniş ve omurga olarak dısarı çıkık bir kalçam var ne kadar küçltsemde pek iyi olmayacak gibi1,90 boya 118 sanki birazcik az gibi geldi ancak 118 de az değil tabiki . 96-97 kalça ise gayet orantılı olduğunu gösteriyor. Kg almaya calıstığından genişlemesi çok normal , dert etme böyle şeyleri , yağlari yakmaya basladiğinda 90-92 lere kadar düşersin diye tahmin ediyorum
aklıma salonda bir arkadas geldi. onunlada konusrken kalçamın geniş oldugundan bahsettim sana yakısır demişti. uleyn ne ima ediyon dicektim bişey demedimomuzlarını genişlet kanatlarını felan belini incelt incelt derken yaglanma fazla o zaman kalçan genişte olsa güzel gözükür. yanlış anlama
![]()
Bukadar kafayı kalçaya takarsan olacagı buduraklıma salonda bir arkadas geldi. onunlada konusrken kalçamın geniş oldugundan bahsettim sana yakısır demişti. uleyn ne ima ediyon dicektim bişey demedim![]()