inşaatçı kolu mu bodyci kolu mu

Toz kullaninca kas bos olurmus. Muhabbete gel.
Bide kiyaslamanin sacmaligina bak, 10yillik insaatciyla 1 yillik bodyci. Ikisinide ayni zaman zarfinda kiyasla kiyaslyrsan.
Insaat iscisi ince ayrintilara kadar kaslarini calistiramaz. Hareketler kisitlidir. Bodyci en ince teli bile calistirmaya ugrasir. Daha cok bolge daha cok kas. Daha cok guc. NOKTA.

GT-I9190 cihazımdan gönderildi

vücut geliştirme yapan supplementte kullanan kişilere hemde vg forumunda boş kaslı denmesi çok üzücü bizde böyle düşünürsek insanları nasıl bilinçlendiririz supplementlide olsa steroidlide kas kastır çünkü kimse oturduğu yerden kas yapamaz öyle bahsediyorlar ki vgciden sanki istese herkes bodycileri döver gibi yok böyle bir şey evet belki dövüşçülere karşı şansları olmayabilir ama dövüşmeyi bilmeyen insanları devirirler o kadarda değil vg sporu her ne kadar görüntü sporuda olsa kaldırdığımız ağırlıktan dolayıda güç kazandırır ben çok inşaatçı gördüm öyle devasa kaslı bodyci fiziği bir fizik görmedim ha yağlı kaslı hafif göbekli insanlar var ama düzensiz beslenme ile inşaat işleride çalışıpta kimse 50 cmlik define kol yapamaz belki yağlı kaslı göbekli olup 45 cmlik kol falan olur zamanla

Biz kası her açıdan ve düzenli çalıştırıyoruz ayrıca düzenli ve sağlıklı besliyoruz amatörleri bilmem ama pro bir body cinin kolu hem estetik hem de güç olarak kıyaslanamaz.

onu bilemezsin bi inşaatcı senelerini veriyo bodyci ile kıyaslamak gerekirse senelere ondan sonra vücut özelliklerine fln bakmak lazım. Genetiğin rolü büyük.

Farklı bir konudan örnek veriyim sıradan fizikli 90 kg lik halterci 200 kg silkmede kaldırıyor .Dünya şampiyonu vucutçuları getir kendilerini parçalasalar yine zor .Vucut geliştirme görüntüye odaklı bir spor .
Mr.Olympia da bencpresste fazla kilo basanı birinci seçmiyorlar kas kütlesi simetri define olması kişiyi ön plana çıkartıyor.
Sonuç inşaat işçisi güçlüdür ,fiziki görüntü açısından vucut geliştirmeci (Adı üstünde) göze hitap eder .

vücut geliştimecinin amacı ağırlık rekoru kırmak değildir yeterli ağırlıkla kasları uyarmaktır ha bir halter yada powerlifter sporu yapanlar gibi çok yüksek ağırlıkları kaldıramazlar amacıda bu değil zaten koşucular gibide hızlı olamazlar artık bu kıyaslamaları bırakmak lazım bu şuna benziyor cristiano ronaldo neden iyi basketbolda oynamıyor gibi bir şeydir yani gelelim inşaatçılara oda kişiye göre değişir kimi inşaatçı genetik olarakta iyidir bodyciden yüksek ağırlık kaldırır dahada kuvvetlidir kimileride daha az kaldırır güçsüzdür her inşaatçıda kaslı vurdumu deviren kişiler değildir vg sporu kısacası size biraz güç ve iyi bir fizik verir amacınız buysa yapın yoksa yapmayın kısacası bu ama şuda var yukarıdada yazdığım gibi bodycilerlede çok güçsüzde değil birde şu tavsiye edilebilir arnold ve franco gibi vg sporunun yanında dövüşmeyide öğrenmek gerekli arnold box dersi almıştır zamanında sokakta ilk mr olympia olduğu zamanlar bayağı kavga etmiş adam devirmiştir franco zaten pro boksördü

Son düzenleme:
Delinin biri kuyuya taş atmış hesabı.. Konu uzuyor.. Sonra o taşı atan , çıkarmaya çalışanlara sazan diyor.. Kimse soruya yanıt vermiyor, soruyu soran da zaten cevabı takmıyor :)

Edit: inşaatçı kolu.. Halıcı kolu.. Badanacı kolu.. Bodyci kolu :)) okumak keyifli böyle.. Meslek kolu dedikleri bu heralde :)) yaz geliyor.. Yakında amele yanığı, havuz yanığı, deniz yanığı da konu olur :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İnşaattçi kolu güçlü ve kalın olabilir ama o ayva göbeğin üstünde pek de iyi gözükeceğini sanmıyorum.
Bodyci genel vücut antremanı yaptığından kolları daha şekilli ve tüm vücut göz önüne alındığında daha estetiktir

Hepinizi inşaata götürsem en fazla 1 ay zorlanirsiniz alışınca duvar yıkarsınız amele pazarında çöp kollu adamlar o isi yapiyor zor is değil vesselam.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ormancılarda iyi vücut oluyor ben bi keresinde halısahada gördüm imrendim en kötü çalışsan 3 senen gider bırakın bodyi ormana ne yersen ye sıkıntısıda yok diyet fln :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aslinda daha cok kondisyon antremani gibi bir sey yapiyorlar. Bir insaatcinin yapacagi seyler bellidir zaten calisirken surekli bunlari yapınca tabikide vücut ve kaslar gucleniyor. Ayrica insan doğası ve anatomi ile cok alakali bu konular. Cok ciliz hic hayatinda spor yapmamis bir insanda beklemeyecegimiz bir guc kuvvet olabilir. Bizim işimiz estetik bir goruntu ve saglikli yaşam. Kıyaslamamaliyiz bence.

Saygilar iyi gunler.

güç hacim şekil ben o sen biz supplement vs vs ne güzel la gülmekten ağladım :DD::D oda değil 10 yıldır yapıor denen adam bile güç ile hacmi birbiri ile kıyaslıor ise dahada ne söylenir bilinmez vede supplement veya supplementsiz acıkcası supplement i ne olarak gördüğünüde merak ettm :D:D :D:D:D:D:D supplementten medet umanlara alıştıkta bölesi bir yorumda ilk oldu :D biride demiorki hacı beslen eksiği takviye et çalıs çalıs çalıs toparlamaya zaman tanı

Back
Yukarı