iki sehpa arasında kaldım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nova33
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu istasyonlar çok vasat arkadaşlar almanızı tavsiye etmem. Direk kullanan biri olarak söylüyorum. İncline da barı bile alamıyorsunuz, o yana açış olayı ayrı bir yalan. Bacak da aynı şekilde ayarlanamadığı için vasat kullansanız bile bir yerden sonra ağırlık artırımı olamıyor. Bir adet Smith machine ve ayarlanabilir sehpa almanız her işinizi kolaylaştıracaktır, evde yapmak için birebir zaten Smith machine. Ortalama 750-1000 lira tutar.

Bu istasyonlar çok vasat arkadaşlar almanızı tavsiye etmem. Direk kullanan biri olarak söylüyorum. İncline da barı bile alamıyorsunuz, o yana açış olayı ayrı bir yalan. Bacak da aynı şekilde ayarlanamadığı için vasat kullansanız bile bir yerden sonra ağırlık artırımı olamıyor. Bir adet Smith machine ve ayarlanabilir sehpa almanız her işinizi kolaylaştıracaktır, evde yapmak için birebir zaten Smith machine. Ortalama 750-1000 lira tutar.
aynen ben ağırlık sehpası aldım 400 küsür liraya çok sallanıyo ve kelebek kollar çok işe yaramıyor,kasların çalıştığını hissetmiyorsun bence süs diye ve müşteriyi yanıltmak için koymuşlar,dumbell fly yaparken kelebek kollar yüzünden rahat yapamıyorum bu yüzden kelebek kolları çıkardım bi köşede duruyo

smith machineyle nasıl bir gelişim sağlıcak adam ? Bence 2. sehpa güzel uygun ev için. Türkiyede pek iyi sehpalar yok maalesef

Smit machine de nasıl gelişim mi sağlayacak? Şöyle : Squat, Deadlift, İncline Decline Flat bench press, Shoulder press, Barbell Rowing.. diye gider bu liste. Bunların hepsini tek bir aletle yapabilirsin. Açısı ayarlanabilir sade bir sehpa alacak. Smith machine de kitleme özelliği olduğu için yüksek ağırlıklara girer ağırlığı bırakmak istediğinde de kitler sakatlanmaz. O sehpaları bir süre kullandım tamamen tüketiciyi aldatmaya yönelik işlevselliği yok. Ayrıca soru sorarken üslubuna biraz daha dikkat et.

İki sehpada aynı değil mi ben mi yanlış görüyorum? Fiyat uygun olanı al gitsin :)

Back
Yukarı