Anladım. Porsiyon kontrolü için daha farklı yöntemler deneyebilirsiniz diye düşünüyorum. Yine de böyle devam etmek istiyorsanız, antrenman sonrası en azından süt tüketmenizi tavsiye ederim.Yemeye oturduğu zaman kolay kolay porsiyon kontrolü yapabilen birisi değilim. O yüzden en azından 1 kere oturup biraz daha fazla yiyebiliyorum. Hem kilo verme sürecindeyim kaloriyi kolay bir şekilde düşük tutabiliyorum.
Anladım. Porsiyon kontrolü için daha farklı yöntemler deneyebilirsiniz diye düşünüyorum. Yine de böyle devam etmek istiyorsanız, antrenman sonrası en azından süt tüketmenizi tavsiye ederim.
Mobilden girdiğin için doğrudan arama yapıyor olabilirsin. Full versiyonda, advanced seçeneği var, ordan aradığın metinin çalışmanın içinde mi başlığında mı vs çıkabileceğini seçip aramayı sınırlandırabilirsin. Veya aramak istediğin konuyu doğrudan arama motoruna yazıp sonuna pdf articles gibi eklemeler yaparsan büyük ihtimalle researchgate gibi sitelerdeki sonuçlar çıkacaktırBu bir yandan nimet bir yandan lanet bir arama motoruna sahip(algoritma bakımından) NCBİ-PUBMED'de en iyi nasıl araştırma yapabiliriz, bir konu hakkında araştırma yapacağım 15 tane alakasız 5 tane alakalı konu çıkıyor arkadaş :|