IF diyeti saçmalık mı?

Metehn

Üye
2 aydır uyguluyorum ve çok memnunum, bugün bi forumu gezerken bi yazıya denk geldim, günlük kalori hesabına özen gösterilsin diye böyle diyetler çıkartılmış vs. Diyordu, ne yaparsanız yapın günlük kalori açığı vs. Yazarak aslında doğru söylemiyormuydu? İf ve diğer diyetler sadece katakulli mi?

kendim denedim IF diyetini 10 gün boyunca. IF'in kilo vermeye çok fazla bir yararı olmuyor(Kendi görüşüm) ama iştah kontolü için 1e1 gerçekten 3 günden sonra sanki 24 saat yemek yemesem sıkıntı yok gibi geliyor o yüzden diyet yapmaya başlamadan önce IF yaparak iştah kontrolü sağlayın daha sonra diyete başlayın çok daha rahat yaparsınız diyetinizi.

Son düzenleyen: Moderatör:
saçmalık işsiz güçsüz bişeysen saçma olmayabilir de çalışan okuyan adam açlıktan ölür kalır bu ülkede :D

if diyeti en iyi diyetlerden biridir asıl amacı vucuda uzun süre besin girmemesiyle vucudu yag yakımına sokar.yani burda 16 saat gibi bi sure vardi sanirsam ve bu ciddi bir sayıdır normal olarak vucuda 4 saat boyunca besin girmezse vucut yakimina baslarken 16 saatte neler olur siz dusunun bi fikir cikartin.

hic yapmadim if diyeti ama kesinlikle en ise yarar diyetlerden oldugunu dusunuyorum

kilo vermeye yönelik tüm diyetlerin en önemli değişkeni harcadığımızdan düşük kalori almaktır,esas önemli olan faktör budur.bu amaçla kullanılırsa IF de işe yarar,her gün 500 kalori az tükettiğiniz diyet de işe yarar.ikisi arasında çok büyük farklar beklememek gerek.IF'in en büyük özgürlüğü bence vakti olmayan insanlar için belli saat aralığında yemek yeme zorunluluğu olmaması,özellikle bu vakit aralığında yemek yapamıyorsak ve dışarıdan yediğimiz yemekler içimize sinmiyorsa.hepsi büyük resimde işe yarar,hangisi sizin için en doğrusudur test etmek gerek.

Back
Yukarı