Iştahımı Kesmek Içın Ne Yapabılırım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan berk0312
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

berk0312

Üye
17 yasındayım 2 yıldır calısıyorum ama bı turlu gobek bolgeısnı erıtemedım. Kıılo alıp verıyorum ama verdıgım kıloyu sabıt tutamıyorum. Bunun ıcın ıstahımı kapatıcı bı besın ya da farklı bısey varmı. Ya da ne yapabılırım ?

Orda yazanlarin cogunu denedim ama kendime hakim olamiyorum bi turlu ve acikinca direk abur cuburlara saldiriyorum okulun icinde. Ara ogun getirsem bile canim cekiyo bunu onlemeliyim. duh

Orda yazanlarin cogunu denedim ama kendime hakim olamiyorum bi turlu ve acikinca direk abur cuburlara saldiriyorum okulun icinde. Ara ogun getirsem bile canim cekiyo bunu onlemeliyim. duh

Olay kafanda biter, hedefine odaklan ona gore ye.

Kendine diğerlerinden farklı olduğunu telkin et, beslenmenin de farklı olması gerektiğini, abur cubur gibi çöp yiyeceklerin hayatında olmaması gerektiğini düşün. Sonucunda vücudundaki değişiklikleri düşün. İradesine hakim olup güzel vücutlara sahip sporcuları, yalnız olmadığını düşün. Kafanda bitirmen şart. İyi bir fiziksel görünümün sana sağlayacağı mutluluğun yiyeceklerin verdiği anlık lezzetten daha önemli olduğunu bil..
Bol su iç, sade sodaya limon sık iç, içindeki mineraller tokluk hissi verecektir.

Son düzenleme:
Her ne kadar uğraşsan da ilk başlarda abur cuburdan kurtulmak zordur özellikle tatlılardan. Aburcubur yerine daha sağlıklı şeyler al el altında tut onları aburcuburlarıda ortadan kaldır.

Kuruyemişler, kuru meyveler aburcubur ihtiyacını az da olsa karşılayacaktır

Elimden geleni yapicam okul ortaminda zor oluyo ama bunu yapmak zorundayim kendim icin dumbelllls

Arkadaşlar yanlış olmazsa Elma sirkesi tok tutar.Kullanmanı tavsiye ederim.

Back
Yukarı