ben okula gıttıgımden dolayı aksamları kardıyo yapıyordum o yuzden şöyleydı
sabah kalkınca 3 kapsul 30 -45 dk sonra kahvaltı
ıdmandan once 3 kapsul
yalnız sunu önemle belırtıyorum eger bu ılacı alıp ıdman yapmazsanız ınanılmaz bır basagrısı, bas donmesı gıbı can sıkıcı sonucları oluyor yanı kesınlıkle ıyıce terleyın,ıdmandan sonra keske bıraz daha calıssaydım demeyın zaten enerjı patlamasıda yaratıyor.
o ılk gunlerde 1 sonra 2 sonra 3 doz alımı kısının tercıhırıdr bana gore ben dırek baslamıstım
vucudu hafıften alıstırmakla alakalı sızın secımınıze kalmıstır ancak normal kullanıma gectıgınızde normal 3 kapsul alınız.
onun dısında kutuda da belırtır 24 saat ıcınde 6 kapsulu asmayınız der
ayrıca uyku saatınden 5 saat once alınız yoksa kesınlıkle gozunuzu kırpmadan sabaha kadar oturursunuz(tecrube ıle sabıttır)
ek olarak creatıne kesınlıkle kullanmayın bu urunle(kafeın ıcerıyor hydroxycut)
ancak low-carb proteın tozu ve glutamıne takvıyesı kasların korunması acısından mantıklı olur zorunlu degıldır ıyı beslenmeyle kapatılır
son soz olarak yedıklerınıze dıkkat edın yuksek proteın low carb low fat dıyetı sızı basarıya ulastıracaktır
ve unutulmamalıkı buda bır supplementdır(yardımcı urun)flexor hoca bır konuda şöyle demıstı.
Siz yardımcı urune bıraz yardım edınkı oda sıze bıraz yardımcı olsun.
en az 420 kapsul(2 kutu) bıtırnız zaten kutuda da 3 aylık kullanımda yuzde 7.9 yag oranını dusurdugu soylenıyor kı dogrudur artık sız hesaplayınız,karacıgerede fazla yuklenmemesı de bır artıdır.
bu ılactan sonra jo-jo etkısı denılen(verılen kıloları hemen alma)olayı yasamamak ıcın kı olacagını sanmıyorum eger duzgun beslenme olursa, cla destegı en ıyısıdır.
xenadrıne e falan gerek yok.
ıddaa edıyorum bu ılac gelmıs gecmıs en ıyı yag yakıcıdır.
umarım yardımcı olabılmısımdır
basarılar