Yasak karaciğerde birikme yaptığı için FDA tarafından çıkartıldı, yanlış hatırlamıyorsam 2 kişinin ölümüne saklamış firma. Üzerindeki kullanma talimatı Amerikada ki standart kilo ve boy da olanlar için tavsiyeye edileni. Eğer Siz de 175 civarında iseniz kutu üzerindeki kullanım tavsiyesi uykusuzluk ve sinir yapabilir. Dikkat etmeniz gereken başka bir şeyde içinde kafein olduğu için kahve cola red bull ve benzeri kafein yüklü içeceklerden uzak durmanız. Eğer beraber kullanırsanız huzursuz oluyorsunuz. Yaklaşık olarak 2 yıl düzenli kullandım, antreman günlerinde 30 dakika antremandan önce olmak üzere ikişerden 6 tane, antreman yapmadığım zamanlarda ise günde toplam 4 tane kullandım. Oldukça faydalı ama dietinize ve cardio nuza dikkat etmeniz gerekiyor. Normalde cardio da 130-150 arası nabız alırken kullandıktan sonra aynı antremanda 160-180 civarı atıyor. Üstelik antremandan sonra bile nabız 70 seviyesine yaklaşık 3 saatte iniyor.yani antreman bittikten sonra bile metabolizma hızlı çalışıyor ve yağ yakmaya devam ediyorsunuz.arkadaşlar ben bu ürünün yeni çıkanından yazın aldım hardcoreX olanından, bu yasak ne zaman çıkmış?? amerikadan abime aldırdım ve eylülde amerikadan gelen kuzenimle elime ulaştı.iki kutu 120 lik aldım.benim öğrenmek istediğim kullanma şeklim doğrumu sizce yardımcı olursanız çok sevinirim.yanlış kullanmak istemiyorum.
-sabah 7 de kalkıp bi tane.
-öğle yemeğinden yarım saat önce 2 tane.
-akşam saat 7deki idman öncesi 3 tane.
alıyorum.en doğru kullanım şekli nedir acaba.
saygılar.
hardcore yok ama Hydroxycut Caffeine Free nete güvenemiyorum diyorsan,herkes bunu yurtdışındanmı getirtiyo buürünü nasıl bukadar kolay temin edebiliyosunuz arkadaşlar? yokmu türkiyeden güvenip alabileceğimiz biyer ben netten güvenemiyorumda...
evet bakırköy galleria alışveriş merkezindeki eczanede varhardcore yok ama Hydroxycut Caffeine Free nete güvenemiyorum diyorsan,
bazı eczanelerde var, mesala bakırköyde..
Merhaba, bende yeni başladım Muscletech Hydroxycut ürününe bu 2. günüm gelişmeleri yazacağım.
Günlük 800 kcal' lik sıkı bi diet ve antreman ile kullanıyorum ve spor salonunda bi çok arkadaşım kullanmış bi şikayetleri yok ve 2 ayda 30 kg veren var bu ilaç sayesinde.
Ayrıca burada okuduğum yorumlarda bu ilaca ek bişeyler kullanmak gerekliymiş benim spor hocam bana hiç bahsetmedi bundan kafam karıştı doğrusu gerçi ben kas için değil sadece yağ yakımı için kullanıyorum, bununla alakası olabilir mi?Sizce 1 ayda ne kadar verebilirim?