Hydroxycut Hardcore ve Tecrubelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahmat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkes bunu yurtdışındanmı getirtiyo buürünü nasıl bukadar kolay temin edebiliyosunuz arkadaşlar? yokmu türkiyeden güvenip alabileceğimiz biyer ben netten güvenemiyorumda...

uRun yasaklandıgı ıcın artık abd den de baglantı oLsada getittirılemıyor malesef ama belkı bu body sıtelerınden onlıne alısverıs seklı olabılır. onun dısında abd de falan raflardan kaldırıldı .

arkadaşlar ben bu ürünün yeni çıkanından yazın aldım hardcoreX olanından, bu yasak ne zaman çıkmış?? amerikadan abime aldırdım ve eylülde amerikadan gelen kuzenimle elime ulaştı.iki kutu 120 lik aldım.benim öğrenmek istediğim kullanma şeklim doğrumu sizce yardımcı olursanız çok sevinirim.yanlış kullanmak istemiyorum.
-sabah 7 de kalkıp bi tane.
-öğle yemeğinden yarım saat önce 2 tane.
-akşam saat 7deki idman öncesi 3 tane.
alıyorum.en doğru kullanım şekli nedir acaba.
saygılar.

arkadaşlar ben bu ürünün yeni çıkanından yazın aldım hardcoreX olanından, bu yasak ne zaman çıkmış?? amerikadan abime aldırdım ve eylülde amerikadan gelen kuzenimle elime ulaştı.iki kutu 120 lik aldım.benim öğrenmek istediğim kullanma şeklim doğrumu sizce yardımcı olursanız çok sevinirim.yanlış kullanmak istemiyorum.
-sabah 7 de kalkıp bi tane.
-öğle yemeğinden yarım saat önce 2 tane.
-akşam saat 7deki idman öncesi 3 tane.
alıyorum.en doğru kullanım şekli nedir acaba.
saygılar.
Yasak karaciğerde birikme yaptığı için FDA tarafından çıkartıldı, yanlış hatırlamıyorsam 2 kişinin ölümüne saklamış firma. Üzerindeki kullanma talimatı Amerikada ki standart kilo ve boy da olanlar için tavsiyeye edileni. Eğer Siz de 175 civarında iseniz kutu üzerindeki kullanım tavsiyesi uykusuzluk ve sinir yapabilir. Dikkat etmeniz gereken başka bir şeyde içinde kafein olduğu için kahve cola red bull ve benzeri kafein yüklü içeceklerden uzak durmanız. Eğer beraber kullanırsanız huzursuz oluyorsunuz. Yaklaşık olarak 2 yıl düzenli kullandım, antreman günlerinde 30 dakika antremandan önce olmak üzere ikişerden 6 tane, antreman yapmadığım zamanlarda ise günde toplam 4 tane kullandım. Oldukça faydalı ama dietinize ve cardio nuza dikkat etmeniz gerekiyor. Normalde cardio da 130-150 arası nabız alırken kullandıktan sonra aynı antremanda 160-180 civarı atıyor. Üstelik antremandan sonra bile nabız 70 seviyesine yaklaşık 3 saatte iniyor.yani antreman bittikten sonra bile metabolizma hızlı çalışıyor ve yağ yakmaya devam ediyorsunuz.

Kullanımını Ben ilk hafta Sabah 1 tane , idmandan Once 1 tane . 2. hafta sabah 2 tane idmandan once 2 tane, 3. hafta sabah 3 idmandan once 3 ben böyle yapmıştım Idmanla kahvaltı arasında 4-5 saat olsun. Ben böyle yaptım memnun kaldım.

ilginiz için teşekkürler arkadaşlar, dediğim gibi bende iki kutu var bundan boyum 185 kilom 88.idman günleri 6 tane kullanırım o zaman, sabahları kalkar kalkmaz almak şart sanırım, 2 şerden 6 tane yaparım.1 hafta kullandım ve kulandığım süre içerisinde insanda acayip bir idman yapma isteği yaratıyor bunun farkına vardım :) ilerleyen zamanlarda ne gibi etkileri olacak bakalım, hepsini paylaşırım burada. buarada bu kiloları da omzumda yırtık olunca aldım ve aldığım kilolar beni acayip rahatsız etmeye başladı, gerçi omzum hala sakat sadece cardio yapıcam umarım işe yarar yapları yakmamda.

Sadece idman gunleri değil,hergün kullanılacak bunuda not düşeyim.

merhaba arkadaslar oncelikle belirtek isterim amerikada yasiyorum ve dun yeni cikan verisyonu olan hardcoreX den aldim dun kullandim normalde 30 dk kosamiyordum ilactan sonra 45 dk kostum hic farkettmedim.bu yasaklanmadan sonra biraz tedirgin yaklastim ama yenisinin ciktigini duyunca direk atladim.satici yaninda x oldugunu soyledi eskileri amerika genelinde topandi zaten gelismeleri ilerleyen zamanlarda yazarim arkadaslar iyi calismalar

herkes bunu yurtdışındanmı getirtiyo buürünü nasıl bukadar kolay temin edebiliyosunuz arkadaşlar? yokmu türkiyeden güvenip alabileceğimiz biyer ben netten güvenemiyorumda...
hardcore yok ama Hydroxycut Caffeine Free nete güvenemiyorum diyorsan,
bazı eczanelerde var, mesala bakırköyde..

Merhaba arkadaşlar.. Ben 180 cm boy ve 108 kilo ebatlarında bir adamım :)
Yaz'a kadar kilo vermek.. Artık çorap giyerken nefes nefese kalmamak.. Kendime daha fazla saygı duymak.. Ve ayı gibi aşık olduğum halde beni istemeyen kız'ın karşısına çıkıp ağzını açık bırakmak için bu ürünü ve l-carnitine'i kullanmamı tavsiye ettiler.. Diyet ve spor desteği ile beraber.. Spor salonu olarak Hillside'a gidiyorum.. 1 gün gidiyorum, 1 gün gitmiyorum.. İş durumu dolayısıyla bu iekilde oluyor.. Şimdi bu ürünü alacağım fakat toplatma olayından sonra filan içime kurt düştü.. Ben Hydroxycut Hardcore X diye bir ürün buldum.. Bu sonunda "X" olan, toplatılma olayından sonra yeniden piyasaya sürülen zararsız, yeni versiyon mu acaba? Ve bunun dışında yukarıda anlattığım durumla ilgili bana nasıl bir sistem önerirsiniz.. Diyet+Spor? Haziran sonuna kadar sönmek istiyorum dumbelllls

Canli Ornek

Selam
Sana soyleyeceklerim tamamen gercek olup gecen sene uygulanmisdir.
1.72 ve 103 kilo olan bir bedene sahiptimgecen sene.
Bahsetdigim suplementle tanisdim ve kendimce spor yapdim,ne yapdin dersen kosdum,arkama bakmadankosdum.
Suplementi zamaninda kullanacaksin,aksam saatlerine kalmayacaksin,feci uyku kaciriyor,yemene icmene dikkat edeceksin hepsi bu
Ben Hollandada yasiyorum izine gelecegim icin bu tempoya girdim ve 5 ayda 28kilo verdim.
Suan boyum ayni :) fakat kilom 80 yazdan sonra biraz gevsedimoyuzden biu alim oldu ,ama yeniden kendimi kesvetdim,kondisyonumsuan super,durmadan 1,5 saat kosuyorum.
Kilo vermek hic bizim sandigimizgibi bisey deyil onu cok iyi anladim,cok fazla arasdirma yapdim.
Eger bu konulari konusmak isdersen MSN Adresim [email protected]
Sana kolaygelsin

bu hydrocycut tan 2 kişi ölmüş amerikada? türkiyedede hastaneye kaldırılmış bazı insanlar, zararlı değil mi bu? bende denemek istiyorum tavsiye edermisiniz? yüzüyorum haftada 4 gün.. bide termojenik bildiğim kadarıyla bu ürün, vücut ısısını artırarak verdiriyo kiloyu değil mi? bilginizi paylaşırsanız sevinirim..

arkadaşlar ürünü bu hafta içerisinde alıcam. Muscletech Hydroxycut Hardcore X 120 Kapsül sanırım bu yeni formül ve 120 kapsül olanı suanda türkiyede satışta.
benim amacım yağ kaybı, aynı zamanda da kas oranımı arttırmak. bu amaç doğrultusunda yine MuscleTech Nitro-Tech Hardcore proteyin tozunu beraberinde kullanmak istiyorum. iki ürün birbiriyle işlevleri bakımından olumsuz olarak çakışırmı? ya da protein yerine aminomu kullanmalıyım kas arttırmak için? bunların dışında önerileriniz neler olur?
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Hydro + Carnitin???

Hydroxycut Hardcore X 'i idmandan yarım saat once attıktan sonra,
ekstra olarak l-carnitin gibi bir yağ yakıcı almanın faydası veya zararı varmıdır acaba?

Merhaba, bende yeni başladım Muscletech Hydroxycut ürününe bu 2. günüm gelişmeleri yazacağım.

Günlük 800 kcal' lik sıkı bi diet ve antreman ile kullanıyorum ve spor salonunda bi çok arkadaşım kullanmış bi şikayetleri yok ve 2 ayda 30 kg veren var bu ilaç sayesinde.
Ayrıca burada okuduğum yorumlarda bu ilaca ek bişeyler kullanmak gerekliymiş benim spor hocam bana hiç bahsetmedi bundan kafam karıştı doğrusu gerçi ben kas için değil sadece yağ yakımı için kullanıyorum, bununla alakası olabilir mi?:confused: Sizce 1 ayda ne kadar verebilirim?

Merhaba, bende yeni başladım Muscletech Hydroxycut ürününe bu 2. günüm gelişmeleri yazacağım.

Günlük 800 kcal' lik sıkı bi diet ve antreman ile kullanıyorum ve spor salonunda bi çok arkadaşım kullanmış bi şikayetleri yok ve 2 ayda 30 kg veren var bu ilaç sayesinde.
Ayrıca burada okuduğum yorumlarda bu ilaca ek bişeyler kullanmak gerekliymiş benim spor hocam bana hiç bahsetmedi bundan kafam karıştı doğrusu gerçi ben kas için değil sadece yağ yakımı için kullanıyorum, bununla alakası olabilir mi?:confused: Sizce 1 ayda ne kadar verebilirim?

Günlük 800 kcalorilik diyet yapsam ben de veririm 2 ayda 30 kilo. HH'dan mucize yaratmasını beklemeyin. spor ve diyetle birlikte bildiğim kadarıyla herhangi bir kas kaybı yaşamadan maksimum verilmesi tavsiye edilen kilo 7-8 kilodur. Eğer ayda yukarıda bahsettiğiniz gibi 15 kiloluk bir kayıptan bahsediyorsanız ortada bir yanlış durum var demektir.

4 aydır, 2000 kalorilik bir diyet ve haftada 4 gün spor (40 dakikası kardio) ve Hydroxcut Hardcor+L-carnitine+Cla ile 16 kilo verdim ve bu kiloların tamamı yağ. kas kaybı yaşamadım. 36 olan kot bedenim şu an 30'a kadar düştü. gözle görülür bir incelme var alt kısımlarda ama üst vücut bölgeleri incelmenin yanı sıra kendini toparladı ve kaslar kendini göstermeye başladı. Kilo vermeden benim anladığım budur, 2 ayda 30 kilo vermek değil yani (!).

Selam arkadaşlar, spor salonundaki hocanın tavsiyesi ve birkaç günlük araştırmadan sonra bugün Hydroxycut Hardcore X 120 kapsül aldım 1 tane. Boyum 1.91 ve kilom 92, çok sıkı olmamasına rağmen akşam yemeği gayet hafif, 1500 kalori ortalamalı bir diyete de giriyorum. Amacım yağ kaybederek kilo vermek, vücut geliştirmede yapıyorum fakat ilk planda yağlarımı yok etmek var. İlk kapsülümü biraz önce attım, gelişmelerden haberdar edeceğim hepinizi.

Back
Yukarı