Hydroxycut Hardcore ve Tecrubelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahmat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar vücut geliştirme olayına yeni başladım bi kaç sorum olucak yardımcı olursanız sevinirim
yağ yakıcı ve protein tozu bi arada kullanılırmı?
yağ yakıcıların bazıları kas yaparmı?gelişime yardımcı olurmu?

boyum 1.82 kilom 80 yağ yakıcı kullanmam gereklimidir?

hepsinin cevabı forumda mevcut..iyice araştırmanızı öneririm..ben öyle yaptım arada yararlı başka şeylerde öğrendim..:-)

Arkadaşlra Muscletech tüm hydroxycut hardcore ürünlerini piyasadan çekmiş, bilginiz var mı?

Hydroxcut ile beraber 14 ürün piyasadan çekilmiş şu anda. 1 ölüm vakası da dahil olmak üzere 23 karaciğer rahatsızlığı bildirilmiş. Bazı kalp ve böbrek rahatsızlıklarından da bahsediliyor. Henüz FDA ya da başka bir kuruluş tarafından bu vakalar kesin olarak supplementlerle ilişkilendirilmemiş, yani kesin bir araştırma yok ama bu yöndeki bulgular kuvvetli. Firma bunun üzerine ürünleri gönüllü olarak piyasadan çekmiş.

Ayrıntılı bilgi için:
http://www.reuters.com/article/healthNews/idUSTRE5404NW20090501

Ürünün piyasadan çekilmesi son derece düşündürücü,bundan yaklaşık 1 sene önce arkadaşlarımızı uyarmıştım.Ürünü kullandığımda özellikle kalp ritminde bir çok sorun çıkardığını ve bu nedenle özel bir hastanenin acil servisine başvurmak zorunda kaldığımı söylemiştim .Ekg'lerimde ritm bozukluğu teşhisi kondu. Ürünü bıraktıktan sonra ritm bozukluğum şikayetim kendiliğinden geçti..Umarım bu ürünü kullanan arkadaşlarımız bu uyarıları dikkate alarak ürünün kullanıma derhal ara vermelidir..Sağlımızla riske girmeye değer mi??? şüpheyle yaşamaktansa ondan uzak dururum..

Hımmm.Bak neden bana öyle olduğu ortaya çıktı.Ben Halo kullanıyodum aynı anda demekki dedim birbiri ile raksiyon yapıyor diye Hydroxy i bırakmıştım.Aynen kalp çarpıntısı yatıncaa nefes alamama gibi şeyler yaşamıştım.Vay anasını

ben de yağ oranımı azaltıcam diye hydroxycut aldım amerikadan ama kardio ile yağ oranımı 10.2 ye düşürdüm.ben de forumda çok övüldü diye almıştım ama kardio ile de ideal yağ oranınızı kazanabilirsiniz.illa kullanacak olanlar bana msj atabılırler

hydroxucut hardcore ? :S

yaklasik 2 haftadir kullaniyorum, aramda kahve ve kafein icren hicbir urunle sorun yasamadim yani gunde 2 bardak kahve 2 bardakda turk kahvesi icdigim olurdu ( en azindan hydroxicutdan once) ama dun sebebini bilmiyorum ama aniden mide bulantisi absladi ve surdis oldum, yaklasik 1.5 haftadirda syntha 6 kullaniyorum ama aniden dun olustu bu rahatsizlik. 2 sorum, daha once mide barsak enfeksiyonu gecirmistim acaba yinemi oyle oluyor, yoksa bu sorun hydroxicut ve syntha 6 den dolayimi oluyor... sizce ne yapmaliyim? :S :S

ayni zamanda gunde yaklasik 1 litre su iciyorum.

kes abi ürünü 1 2 gün rolantide devam et

evrim012

Foruma hoşgeldiniz.
Başlığınızı ilgili konuyla birleştirdim.
Bundan sonra başlık açmadan forumun arama özelliğini kullanınız ve ilgili yerlerden devam ediniz.

Nasıl arama yapıldığını öğrenmek için imzamdaki linkleri izleyebilirsiniz.

Hydroxycut Hardcore 210 kullanımı

Merhaba,

Boy:185 Kilo:115 Fazla Kaslı değilim, ciddi anlamda şişmanlık (obeziteye yakın:(( sorunum var buna bir dur diyebilmek için sıkı diyete başaldım, takviye olarakta CLA+Karnitin başladım. Bunların yanı sıra yağ yakıcı olarakta birkaç yıl önce normal 120'liğini kullandığım ve iyi sonuçlar aldığım Hydroxycut kullanmaya karar verdim.

Ancak iki hafta önce almaya karar verdiğim Hydroxycut piyasadan toplatılmış (zira daha önce yaptığım gibi Amerika'daki kuzenime getirtecektim) Türkiye içinde birilerinin elinde kalmıştır diye arama yapmaya başladım ve bir arkadaşta buldum çocuk orjinal diye yemin billah etti ve 120 TL'ye Hydroxycut Hardcore 210 SKT:12/2009 ürünü satın aldım ve kullanmaya başladım. Açıkçası ürünün orjinalliğinden ciddi bir şüphem yoktu dış ambalaj ve haplar bakımından gayet orjinal duruyor.

Ancak herkezin söylediği ve daha önceki kullanımımda benimde yaşadığım ilk günler aşırı vücüt sıcaklığı artışı terleme gibi durumları yaşamadım ve bu beni birazda olsa şüpheye sevk etti.

Bunun dışında iki haftadır Hydroxycut+CLA+karnitin+Sağlam Bir kardiyo uyguluyorum ve şu an aynı tartıda 110kg tartıldım iki haftada 5kg verdim. Karınım 127.5cm'den 124.75cm'ye indi.

Aşağıya kullandığım ürünün resimlerini ekliyorum orjinalliğiyle ilgili fikirlerinizi belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.

Eklentiler

• S5001836.jpg
    S5001836.jpg
    54,6 KB · Görüntüleme: 462
  • S5001837.jpg
    S5001837.jpg
    106,1 KB · Görüntüleme: 442
  • S5001838.jpg
    S5001838.jpg
    57,2 KB · Görüntüleme: 452
  • S5001839.jpg
    S5001839.jpg
    117,8 KB · Görüntüleme: 452
  • S5001843.jpg
    S5001843.jpg
    118,6 KB · Görüntüleme: 431
  • S5001844.jpg
    S5001844.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 458
  • S5001845.jpg
    S5001845.jpg
    66,9 KB · Görüntüleme: 454
Bende fake olduğunu düşünmedim elime aldığımda ama bu kadar çok sahte haberi çıkınca birde pek terleme v.b. etki yapmayınca şüphelendim tabiki.

Neyse umarım etkisi oluyordur.

Orjinalliği konusunda başka fikri olan var mı?

Ayrıca nasıl bir çalışma ile devam etmeliyim.
Şu an birer gün aralıklarla 1.5 saat koşu 8km/saat (haftada makisimum 3 gün) ile 20x3 mekik her gün, koşu sonrası hafif ağırlık çalışıyorum. Bu çalışmayla ve Hydroxycut+CLA+karnitin iki haftada 5 kilo verdim. Sizce doğrumu gidiyorum?

Bende yaklasik 3 hafta once 1 kutu 120 lik aldim ama benim kutusudaha farkli ve haplarin dIs rengi daha koyu yazilarida azacik sonuk ayni zamanda kutunun arkasinda nasil kullanilacak bolumundeki yazilarin bazilarida pakettenmi bilmem ama ufalip kuculuyor. Kilo vermeye pek vermedim ama yag oraninda azalmam var, Syntha-6 destekli aliyorum yaklasik 4-5 aydir salona gidiyorum son 2 gunluk hapim kaldi umarim olmem... :)

Bu arada simdi farkettim, arkadasin yukledigi resimde kutu onunde

"Featuring Liquid Micro- Dispersion & nano Diffuse(ustten TM)
Technology"

Benimkinde ise

"Featuring liquid Micro-Dispersion & Nano-Diffuse(ustten TM) Technologies"

yaziyor.... resim yuklesem yardimci olurmusunuz? gerci son 9 hap kaldi olan olmus zaten bana xD

010620091088.jpg

010620091085.jpg

Bu kapsuller Pihtilasmis kan renginde ve icindeki sivi daha yogun, ama hareket etmiyor

010620091086.jpg

ustteki bu resimdeki kapsuller, acik kan kirmizisina yakin renkte, icindeki sivi renkli ve hareket ediyor.

Bendeki kutular bunlar umarim yanlis uploadlamadim, Yardimci olursaniz sevinirim

http://img30.imageshack.us/gal.php?g=010620091085.jpg

http://img30.imageshack.us/img30/2452/010620091085.jpg
http://img20.imageshack.us/img20/4162/010620091086.jpg
http://img192.imageshack.us/img192/4359/010620091088.jpg

Net gorulmuyorsa duz linkler ve galeri linki

Son düzenleme:
010620091089.jpg

Soldakinin rengi daha acik ve tat itibari ile azacik dil kamastiriyor kokusu da azacik agir ve bicak ile kesilirken kapsul sadece kesildi yani kapsul yumusak ( 2. kutudan cikdi)

Sagdaki ise daha ser bir kapsul ve kesme esnasinda kapsul plastik gibi parcalandi, renk ve koku olarak agir, tat olarak cok aci ve asiri bir dil kamasmasina yol aciyor.(1. kutudan cikdi)

Ozurdilerim bugunku 3. postum ama icimde bir korku var umarim yardimci olursunuz. simdiden tesekkurler
http://img192.imageshack.us/img192/7939/010620091089.jpg

bende koyu kırmızı olandan var..kapsülün tadı ağızda hoş kalmıyor..kutu bitmek üzere..bir sorunum olmadı...çok iyi yağ ve su attırdı bana..yenisi çıkacak onu bekliyorum..

hydroxycut hardcore kullanımı

merhabalar.
elimde hydroxycut hardcore var ama son kullanım tarihi 3. 09

3 ay geçmiş . kullanmam bi sorun yaratır mı ?

bu tip ürünlerin kullanım süresinden sonra 6 ay daha kullanılabildiklerini duydum , siz<ce ne derece soğrudur ?
bilgilendirirseniz sevinirim

Back
Yukarı