Hydroxycut Hardcore ve Tecrubelerim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sahmat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Konu forumda uzun uza konuşuldu, yurtdışından supplement siparişleri başlığına bakmanı tavsiye ederim.

İşimi bahara ve yaza bırakmamak adına ben diyete şimdiden başlıyacam.bu ayın sonunda finaller bitiyor ve diyetime başlıyacam.

Amacım 95 killodan 84 kiloya düşmek belimide 94 smden 80-82 sm civarına çekmek.Ben şöyle düşünüyorum kendi diyetimle88 kilo civarına düşüp ondan sonra hydroxycut kullanmaya başlayayım.Ne dersiniz?

İşimi bahara ve yaza bırakmamak adına ben diyete şimdiden başlıyacam.bu ayın sonunda finaller bitiyor ve diyetime başlıyacam.

Amacım 95 killodan 84 kiloya düşmek belimide 94 smden 80-82 sm civarına çekmek.Ben şöyle düşünüyorum kendi diyetimle88 kilo civarına düşüp ondan sonra hydroxycut kullanmaya başlayayım.Ne dersiniz?

Crespo bende mezun olucam bu subatta insallah projeler falan fena sıkısığım ne spora gidebiliriyorum ne bişey diette yalan oldu bu durumdan cok rahatsızım cla ya işi biraz dengelim diyorum hele bi ist ye donim bende duzene giricem bence en basta al kullan hemen, erteleme bu tarz seyler uzun kullandığın zaman bişeye yarıyor acıkcası bende 95 im 80 e inmek istiyorum ama bi turlu olmadı benden dolayı yani:badgrin: kolay gelsin

Crespo bende mezun olucam bu subatta insallah projeler falan fena sıkısığım ne spora gidebiliriyorum ne bişey diette yalan oldu bu durumdan cok rahatsızım cla ya işi biraz dengelim diyorum hele bi ist ye donim bende duzene giricem bence en basta al kullan hemen, erteleme bu tarz seyler uzun kullandığın zaman bişeye yarıyor acıkcası bende 95 im 80 e inmek istiyorum ama bi turlu olmadı benden dolayı yani:badgrin: kolay gelsin

Benim sorunum erteleme değil ama ben iradeliyim:D

ben ankarada bu muscletech in hydoxycut ı bulamadım :cry: . Resmini eklediğimi bulabildim bu ürün hakkında bilgisi olan var mı ? :?: Bu ürünüde alsam aynı sonuç alabilirmiyim :?:
Arkadaslar merhaba, bende de bu urunden 150 kapsulluk ve EAS CLA PRO var 90 kapsulluk. Ikisini bir arada kullanmak dogru olur mu? Hydroxycut yemeklerden once CLA ise yemektete birlikte kullaniliyor. Bu arada kendimden bilgi vereyim. 43 yasindayim. 7 yildir duzenli olarak her hafta sonu 5+5 10 km kosuyorum (yagmur kar demeden acik havada). Son iki yildir fitness turu agirlik calisiyorum. haftada en az 4 saat olmak uzere. Arkadaslarimin o kadar spor yapiyorsun gobek cevrendeki yag nedir demeleri uzerine takmis durumdayim. 1.74 m boy 75kg. Iyice bir define olmak istiyorum.
Bu iki urunun ayni anda kullanimi hakkinda bilgisi olan varsa paylasmanizi rica ederim.
saygilar, selamlar.

slm herkese ben hydroxycut hardcore aldım. yoğun bir egzersiz sürecine girmek istiyorum ve hydroxyyi l carnitin cla ve hoodia ile destekleyim maximum yağ yakma moduna girmek istiyorum acaba içinizde önceden bunu denemiş olan var mı

slm arkadaşlar hydroxycut muscle tech almak istiyorum en uygun fiyatı www.netritilon.com da buldum 150 lik kutu 38.95 ancak buradan daha önce alışveriş yapmış arkadaş varmı güvenli mi kaç günde teslim alınıyor bu konuda bilgisi olan var mı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Baykan yurtdisi alisveris basligini okursan sorularina cevap bulabilirsin. Netrition hakkinda bu forumda bir cok konu var.

arkadaşlar merhabalar,siteye yeni üye oldum.öncelikle spor yapan tüm arkadaşlara hedeflerine bir an önce ulaşmaları konusunda başarılar diliyorum.ben yaklaşık 2 aydır fitness yapıyorum.yağ oranım %29 çıktı.yaşım 25.hocamın tavsiyesiyle Hydroxycut satın aldım.sabah öğle akşam yemeklerden sonra 1'er tablet almamı 3. günün sonunda 2'şer tablete çıkmamaı söyledi.ancak forumda bakıyorum bu şekilde kullanan arkadaş pek yok gibi.nasıl kullanmam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilecek misiniz?fazla kilo problemi olan biri değilim,yani en fazla 5 kilo versem benim için yeterli olacak.ancak hemen kilo veren bir bünyeye de sahip değilim açıkçası.hadi onu geçtim benim canımı sıkan yağ oranımın bu kadar yüksek çıkması.geçenlerde de kolesterol ölçümü yaptırdım kötü kolesterol 170 çıktı.kısaca ben tamamen sağlıklı bir şekilde yağ yakma peşindeyim.önerilerinizi bekliyorum.

arkadaşlar merhabalar,siteye yeni üye oldum.öncelikle spor yapan tüm arkadaşlara hedeflerine bir an önce ulaşmaları konusunda başarılar diliyorum.ben yaklaşık 2 aydır fitness yapıyorum.yağ oranım %29 çıktı.yaşım 25.hocamın tavsiyesiyle Hydroxycut satın aldım.sabah öğle akşam yemeklerden sonra 1'er tablet almamı 3. günün sonunda 2'şer tablete çıkmamaı söyledi.ancak forumda bakıyorum bu şekilde kullanan arkadaş pek yok gibi.nasıl kullanmam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilecek misiniz?fazla kilo problemi olan biri değilim,yani en fazla 5 kilo versem benim için yeterli olacak.ancak hemen kilo veren bir bünyeye de sahip değilim açıkçası.hadi onu geçtim benim canımı sıkan yağ oranımın bu kadar yüksek çıkması.geçenlerde de kolesterol ölçümü yaptırdım kötü kolesterol 170 çıktı.kısaca ben tamamen sağlıklı bir şekilde yağ yakma peşindeyim.önerilerinizi bekliyorum.

Kullanım şekli forumda en çok konuşulanlar arasında.Arama butonunu kullanarak bulabilirsin.

Merhaba Arkadaşlar,
Bugün Ankara Amerikan pazarında hydroxycut hardcore buldum sonunda, fakat gerçek mi sahte mi emin değilim. Kutusu forumlarda görünen resimlerin aynısıydı, fakat plastik kutu beyaz üstündeki jelatin siyahtı. Altındaki Alpha+ (birkaç rakam) bende gördüm. Bi tavsiyeniz varmı acaba? Veya Ankara'da bulabileceğim başka bir yer?

Merhaba Arkadaşlar,
Bugün Ankara Amerikan pazarında hydroxycut hardcore buldum sonunda, fakat gerçek mi sahte mi emin değilim. Kutusu forumlarda görünen resimlerin aynısıydı, fakat plastik kutu beyaz üstündeki jelatin siyahtı. Altındaki Alpha+ (birkaç rakam) bende gördüm. Bi tavsiyeniz varmı acaba? Veya Ankara'da bulabileceğim başka bir yer?
beyaz hydroxycut efedrin içermeyen olan sanırım sen ondan almıssın sahtelık yok..

Hayır arkadaşlar sanırım yanlış anladınız. Ürün muscletech hydroxycut hardcore. Normal hydroxycut değil. Şöyle anlatmaya çalışayım. Plastik şişesi beyaz, üstüne de ürünü belirten jelatin kaplama var. Benim merak ettiğim sizin plastik şişenizde mi siyaha boyalı. Mesela altında Alpha bilmemne yazan kısım da mı siyah? Daha ürünü almadım, biraz tırstım açıkçası, konu sağlık olunca sahte olmasından şüpheliyim:(

Yüklediğim fotoda görceğiniz gibi kapak altında beyaz bi kısım var, plastik kutu beyaz üstüne siyah jelatin yapıştırılmış gibi. Benim bulduğum ürün öyle en azından

Konu kirliliği yaratmayayım diye bir soru da burda sorayım, Ankara Amerikan Pazarından forumda alışveriş yapan ve güvenen varmı acaba? Bende gidip alsam mı ürünü?

Eklentiler

• 41FBPhuaSsL.jpg
    41FBPhuaSsL.jpg
    16,1 KB · Görüntüleme: 402
Arkadaşlar sizden pek bi ses çıkmadı ama en sonunda gittim aldım ürünü. Tecrübelerimi yazayım.
İlk gün biraz çarpıntı oldu birazda mide bulantısı, ama önceden içtiğim başka ilaçlardan(suplementler diil,steroidlerde diil, ilaç sadece=) tanıdık geliyor bu durum. Tablet ilaçlar anında salınım yaptığı ve mide hemen emdiği için birkaç saatlik etki gösterirler. Fakat bu softshell sürekli yavaş yavaş salınım yaptığı için, midenin alışması bi haftayı alır.
İkinci gün kilom 70 den 72 ye çıktı biraz moral bozukluğu oldu açıkçası falan görünüşte bir değişiklik yoktu, ekstra düzenli besleniyodum oysaki
Bugün üçüncü gün ve sabah 69 çıktım tartıda, çarpıntı mide bulantısı nerdeyse yok denecek kadar az şu an.
Ürün ile ilgili başka söylemek istediğim gerçekten çok ama çok büyük bir enerji veriyor vücuda. Halı saha maçında 10. dakikada bi köşeye yığılıp nefeslere boğulduğumu biliyorum fakat daha ilk günden gayet tempolu bir şekilde koşmaya başladım.

Sizlere iki sorum olucak, umarım yardımcı olursunuz
1- Bu ürünü yemeklerden yarım saat-bir saat önce alınması söyleniyor. Bunun nedenini bilen var mı? Bu yemekler ara öğün olabilirmi?
2- Foruma fitness hakkında bir başlık açmıştım fakat cevap alamadım, ben hacim kazanmak değil sadece fit bir vücuda sahip olmayı amaçlıyorum. O yüzden antreman öncesi ve sonrası ne yemeliyim, ne kadar süre önce yemeliyim?(hydroxycut hardcore aldığımı da hesaba katın) aslında günlük fitness için bir besin planı verebilirseniz çok sevinirim. Eğer mevcutsa link de olur, afedersiniz aradım bulamadım.

3- Son olarak yağ yakımı için arkadaşlar hep yüksek protein, düşük karbohidrat diyetini tavsiye etmişler, bu ne demektir ve acaba nasıl olur?

Yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim

Saygılarımla

Back
Yukarı