Yan etkisi var mıdır, nedir? Kansızlığa neden olan yağ yakıcılardan mıdır?
İşimi bahara ve yaza bırakmamak adına ben diyete şimdiden başlıyacam.bu ayın sonunda finaller bitiyor ve diyetime başlıyacam.
Amacım 95 killodan 84 kiloya düşmek belimide 94 smden 80-82 sm civarına çekmek.Ben şöyle düşünüyorum kendi diyetimle88 kilo civarına düşüp ondan sonra hydroxycut kullanmaya başlayayım.Ne dersiniz?
Crespo bende mezun olucam bu subatta insallah projeler falan fena sıkısığım ne spora gidebiliriyorum ne bişey diette yalan oldu bu durumdan cok rahatsızım cla ya işi biraz dengelim diyorum hele bi ist ye donim bende duzene giricem bence en basta al kullan hemen, erteleme bu tarz seyler uzun kullandığın zaman bişeye yarıyor acıkcası bende 95 im 80 e inmek istiyorum ama bi turlu olmadı benden dolayı yani:badgrin: kolay gelsin
ben ankarada bu muscletech in hydoxycut ı bulamadım :cry: . Resmini eklediğimi bulabildim bu ürün hakkında bilgisi olan var mı ? :?: Bu ürünüde alsam aynı sonuç alabilirmiyim :?:
Arkadaslar merhaba, bende de bu urunden 150 kapsulluk ve EAS CLA PRO var 90 kapsulluk. Ikisini bir arada kullanmak dogru olur mu? Hydroxycut yemeklerden once CLA ise yemektete birlikte kullaniliyor. Bu arada kendimden bilgi vereyim. 43 yasindayim. 7 yildir duzenli olarak her hafta sonu 5+5 10 km kosuyorum (yagmur kar demeden acik havada). Son iki yildir fitness turu agirlik calisiyorum. haftada en az 4 saat olmak uzere. Arkadaslarimin o kadar spor yapiyorsun gobek cevrendeki yag nedir demeleri uzerine takmis durumdayim. 1.74 m boy 75kg. Iyice bir define olmak istiyorum.
Bu iki urunun ayni anda kullanimi hakkinda bilgisi olan varsa paylasmanizi rica ederim.
saygilar, selamlar.
arkadaşlar merhabalar,siteye yeni üye oldum.öncelikle spor yapan tüm arkadaşlara hedeflerine bir an önce ulaşmaları konusunda başarılar diliyorum.ben yaklaşık 2 aydır fitness yapıyorum.yağ oranım %29 çıktı.yaşım 25.hocamın tavsiyesiyle Hydroxycut satın aldım.sabah öğle akşam yemeklerden sonra 1'er tablet almamı 3. günün sonunda 2'şer tablete çıkmamaı söyledi.ancak forumda bakıyorum bu şekilde kullanan arkadaş pek yok gibi.nasıl kullanmam gerektiği konusunda bana yardımcı olabilecek misiniz?fazla kilo problemi olan biri değilim,yani en fazla 5 kilo versem benim için yeterli olacak.ancak hemen kilo veren bir bünyeye de sahip değilim açıkçası.hadi onu geçtim benim canımı sıkan yağ oranımın bu kadar yüksek çıkması.geçenlerde de kolesterol ölçümü yaptırdım kötü kolesterol 170 çıktı.kısaca ben tamamen sağlıklı bir şekilde yağ yakma peşindeyim.önerilerinizi bekliyorum.
beyaz hydroxycut efedrin içermeyen olan sanırım sen ondan almıssın sahtelık yok..Merhaba Arkadaşlar,
Bugün Ankara Amerikan pazarında hydroxycut hardcore buldum sonunda, fakat gerçek mi sahte mi emin değilim. Kutusu forumlarda görünen resimlerin aynısıydı, fakat plastik kutu beyaz üstündeki jelatin siyahtı. Altındaki Alpha+ (birkaç rakam) bende gördüm. Bi tavsiyeniz varmı acaba? Veya Ankara'da bulabileceğim başka bir yer?
beyaz hydroxycut efedrin içermeyen olan sanırım sen ondan almıssın sahtelık yok..
ben ilk olarak onda olmadıgını gordum hardcore cıkmamıskenn yanıŞuan hiçbir Hydroxycut'ta Efedrin yok.Hatta bb.com netrition'a bakın Ephedra Free der.