Hollywood'un bence en iyi vücudu

sovereign in koyduğu ilk resim tam bir felaket, resmen ters üçgenadamın vücudu, beli omuzlardan geniş neredeyse bu kadar olur. herkez tutturmus bir brad pitt diye anlamadım gitti. bizim salona yeni gelenler olur hocayla konuşurken gelir çocuk hocam ben brad pitt in vücudu gibi bir vücut yapmak istiyorum( sanki sipariş veriyor) der. bu vücudun büyütülecek bir yanı yok arkadaşlar. c.bale nin vücudu mesela vücudunuz o kadar kötümü idolünüz olan adamlara bakın.neyse fazla uzatmiyim bana düşmez sizin beğendiğiniz vücutlar.bende body e ilk başladığımda vin diesel e özenerek başlamışdım ne yalan söyliyim ama sonradan farkettimki onunda öyle ahım şahım bir vücudu yok.işin içine girince öğrendim. şimdi bana sanki senin vücut vin den iyi diyebilirsiniz.ama hakketten ben şu an bu çalışmamı, bu beslenmemı, bu disiplinimi koruyabilirsem vin diesel e çok rahat ulaşabilirim.her zaman idolünüz veya sevdiğiniz vücut olağanüstü olmalı ki ulaşmak için bir şeyler verin.siz brad pitt in o vücudu için uğraşacak olursanız, her zaman o vücut için çalışacaksınız belki elde edemeyeceksiniz çünkü en uç noktayı siz alçakdan seçmişsiniz bile. fakat sağlam bir vücut hayaliniz olursa bunu yapmak için merdivenin basamaklarını teker teker çıkarsınız ve brad pitt in vücudu vb. sizin için çok basit gelir. zaten onun vücudunu geçmişsinizdirde.sitedeki bir çok vücutçu kardeşimizin bunlardan iyi vücudu var.örneğin bir ayazın vücudu bence brad pitt den daha çok göze hitap ediyo. bir pump forever in vücudu c.baleyi bana göre katlar. bana göre hollywood dakilerin vücutları pek iyi değil fakat, seçilecek biri varsa avatarımdaki MR.T olurdu.neyse fazla uzatmadan keseyim yumurtalar patlıcak:D
82329_Mr_T.jpg

bu mudur yani ''idol'' :D
birçok örnek vermişsin, kıyaslamışsın
birde ben kıyaslayım da bununla kıyaslanacak bir sporcu yok ama bizim buralarda birçok hammal ya da manavcı bile bu ''idol''ünden çok daha iyi durumdadır :)

Fit bir vücuddan bahsediyoruz Brad Pitt'in vücudu, fit bir vücuddur. Bu forumda daha irileri var diye Brad Pitt'in vücudunu küçümsemek ne derece doğru olur tartışılır...

Örnek alınacak vücud diye bir kaygımız yok bunu da nereden çıkardın anlamadım...
Hollywood'da iyi vücuda sahip olanlar değerlendiriliyor...
Bu bahsettiğimiz adamlar senin bu patates çuvalı kütleleli adam gibi olmak istemezler bence...
FİT vücud nedir bence onun tanımını araştırmanız gerekir...
Size göre bu göbekli adam fit olabilir ama genel geçer kurallara göre elbette Brad Pitt, fit vücuda sahiptir...

82329_Mr_T.jpg

bu mudur yani ''idol'' :D
birçok örnek vermişsin, kıyaslamışsın
birde ben kıyaslayım da bununla kıyaslanacak bir sporcu yok ama bizim buralarda birçok hammal ya da manavcı bile bu ''idol''ünden çok daha iyi durumdadır :)

Fit bir vücuddan bahsediyoruz Brad Pitt'in vücudu, fit bir vücuddur. Bu forumda daha irileri var diye Brad Pitt'in vücudunu küçümsemek ne derece doğru olur tartışılır...

Örnek alınacak vücud diye bir kaygımız yok bunu da nereden çıkardın anlamadım...
Hollywood'da iyi vücuda sahip olanlar değerlendiriliyor...
Bu bahsettiğimiz adamlar senin bu patates çuvalı kütleleli adam gibi olmak istemezler bence...
FİT vücud nedir bence onun tanımını araştırmanız gerekir...
Size göre bu göbekli adam fit olabilir ama genel geçer kurallara göre elbette Brad Pitt, fit vücuda sahiptir...

ben mr.t nin vücudu için idolüm demedim.alıntı yapıp cevap yazıyosun tamam ama o idol lafını nerden buldunda çıkardın onu anlamış değilim.o sizin oralardaki hamallara, manavcılara yazık olmuş adamlar türkiyede harcanmışlar o zaman. şaka bi yana mr.t hollywood da pek çok filmde oynamış, muhammet ali gibi bir boksör ün korumalığını yapmış biri. adamı küçümseyipde bir hamalla bir tutmak olacak iş değil.sen adamın git a takımında çavuş bosco yu oynamak için kilo aldırıldığı resmi koy, sorada patates çuvalı de adama. rocky 3 deki vücuduyla bu resmin alakası yok.hem bu adam hiç bir zaman senin o istediğin göze hitap eden baklavaları çıkarıpda estetiklik yaratacak bir adam değil. olmaması lazım çünkü. ben brad pitt i küçümsemiyorum yanlış anlaşılmasın vücudu güzel, estetik fakat bi body ci için zayıf bir vücut bana göre sen nasıl istersen öyle anla ne diyim sana. bidaha biri için yorum yaparken, direk google a ismini yazarak ilk bulduğun resmi siteye koyup yorum yapma. araştır bi kimmiş kim değilmiş. o bahsettiğin adamlarda, benim patates çuvalı adam gibi OLAMAZLAR bi kere kolay bişey değil. biraz incele yanlız. olucak olucak;)

vin bence hem bu aralar bay popüler

Eklentiler

• vin_diesel1.jpg
    vin_diesel1.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 517
  • vin_diesel_17.jpg
    vin_diesel_17.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 550
jarhead den mr T. nin vucudunun en süper halini bu başlığa koymaısnı rica ediyorum.google da ilk bu foto çıkıyor olabilir,ama bence bu adamın en formda oldugu dönem rocky 3 teki dnemiydi.o hali bile "bana göre hollywood dakilerin vücutları pek iyi değil fakat, seçilecek biri varsa avatarımdaki MR.T olurdu" ifadesini doğru kılamaz.

sovereign in koyduğu ilk resim tam bir felaket, resmen ters üçgenadamın vücudu, beli omuzlardan geniş neredeyse bu kadar olur. herkez tutturmus bir brad pitt diye anlamadım gitti. bizim salona yeni gelenler olur hocayla konuşurken gelir çocuk hocam ben brad pitt in vücudu gibi bir vücut yapmak istiyorum( sanki sipariş veriyor) der. bu vücudun büyütülecek bir yanı yok arkadaşlar. c.bale nin vücudu mesela vücudunuz o kadar kötümü idolünüz olan adamlara bakın.neyse fazla uzatmiyim bana düşmez sizin beğendiğiniz vücutlar.bende body e ilk başladığımda vin diesel e özenerek başlamışdım ne yalan söyliyim ama sonradan farkettimki onunda öyle ahım şahım bir vücudu yok.işin içine girince öğrendim. şimdi bana sanki senin vücut vin den iyi diyebilirsiniz.ama hakketten ben şu an bu çalışmamı, bu beslenmemı, bu disiplinimi koruyabilirsem vin diesel e çok rahat ulaşabilirim.her zaman idolünüz veya sevdiğiniz vücut olağanüstü olmalı ki ulaşmak için bir şeyler verin.siz brad pitt in o vücudu için uğraşacak olursanız, her zaman o vücut için çalışacaksınız belki elde edemeyeceksiniz çünkü en uç noktayı siz alçakdan seçmişsiniz bile. fakat sağlam bir vücut hayaliniz olursa bunu yapmak için merdivenin basamaklarını teker teker çıkarsınız ve brad pitt in vücudu vb. sizin için çok basit gelir. zaten onun vücudunu geçmişsinizdirde.sitedeki bir çok vücutçu kardeşimizin bunlardan iyi vücudu var.örneğin bir ayazın vücudu bence brad pitt den daha çok göze hitap ediyo. bir pump forever in vücudu c.baleyi bana göre katlar. bana göre hollywood dakilerin vücutları pek iyi değil fakat, seçilecek biri varsa avatarımdaki MR.T olurdu.neyse fazla uzatmadan keseyim yumurtalar patlıcak:D

Konuya o kadar yanlış yaklaşmışsın ki eyvah eyvah!

İnsanlar body' e başlarken gidip hocalarına "brad pitt" vücudu dedikleri zaman bunun tek bir nedeni vardır. Sporda yol kat edip aynaya bakma vakti geldiğinde onun gibi görünmek isterler.

Bu sporda kimi kütleye kimi estetiğe önem verir. Brad Pitt, Jason Statham gibi adamları örnek alanlara bundan idol olmaz demen konuyu anlamadığını gösteriyor.

Madem ulaşılamaz büyük bir idol istiyorsun, anladığım kadarıyla amacın kütle, al önüne Jay Cutler' ı ölç biç...

Lütfen insanların neyi istediklerini anlayıp ona göre yorumlarımızı yapalım.

Saygılar...

Benim en beğendiğim vücut avatarımdaki MARC Wahlberg ve Brad Pitt ayrıca Vin Diesel Kütlesini çok iyi ayarlamış .ne fazla ne az.

jason statham inanılmaz saglam bir vucut var adamda ki beyaz tenli olmasına rahmet kaslar bu kadar belirgin

fiziğini en çok beğendiğim aktörleri soracak olursanız yeniilmez 2 filminde oynayan scott adkins ve michael jai white ikisinide fiziği çok iyi

oyunculuğunu en çok beğendiğim aktör cristina bale dir onunda fiziği çok iyidir

Eklentiler

• undisputed2-08[1].jpg
    undisputed2-08[1].jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 562
  • Christian%20Bale%20in%20The%20Machinist[1].jpg
    Christian%20Bale%20in%20The%20Machinist[1].jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 531
Son düzenleme:
MR.T dedi:
82329_Mr_T.jpg
rocky 3 te oynayan azman MR.T miydi? o adamı sadece karanlık bir sahnede mekik çekerken hatırlıyorum. rocky 3 te ki fotosu olan varsa ekleyebilir mi
..

Van Dammenin ilk filmlerindeki vucudu gibi vucudum olmasını isterim. sanırım 2,5 yıl daha azimle çalışırsam olurum...
likte iki resmi var https://www.bodyforumtr.com/vbforum/jackie-chan-ve-van-damme-t19101.html gobekli olduğu hangi filmde bilmiyorum ama benim kolumda enaz onunki gibi olmalı

dolph lundgren inde eskiden vücudu çok iyiydi özellile rocky 4 filminde ki hali favorim

Eklentiler

• d3.jpg
    d3.jpg
    81 KB · Görüntüleme: 557
  • d2.jpg
    d2.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 576
  • d1.jpg
    d1.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 516
rocky serisinin bütün oyuncuları çıktı :)sylvester ı da koyun tam olsun :)

tmm bende rocky 3 dekileri ekleyeyim
Clubber Lang - Best Scenes! From Rocky III, Mr. T(dediği gibi iyi yok ama =görüntü olsun-MrT yi hatırlamış oluruz)
[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=CeFMxy4QPMc[/YOUTUBE]
https://www.youtube.com/watch?v=CeFMxy4QPMc

Clubber Lang(Mr T)ile Rocky(slyvester) harahetli birşeyler konuşuyorlar. Clubber Lang baya agresif...
1dk 45 sn de ateşlenme var
2dk 07 de ringe geliyorlar
ringten çıktıktan sonra apollo ile konuşma falan var
umduğum değildi ama bir geçmişe dönüş yaptırır

En iyisni bilmem ama cok iyi :)

Baslik biraz olu ancak bu adamin vucudu bana gore cok iyi ; ne cok fazla ne az.

Eklentiler

• hugh.jpg
    hugh.jpg
    44,9 KB · Görüntüleme: 486
  • hugh_jackman.jpg
    hugh_jackman.jpg
    52,1 KB · Görüntüleme: 708
  • hugh-jackman-australia-shirtless.jpg
    hugh-jackman-australia-shirtless.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 496
  • HUGH-JACKMAN-ONE-SOURCE-TALENT.jpg
    HUGH-JACKMAN-ONE-SOURCE-TALENT.jpg