castorpollux
Üye
sovereign in koyduğu ilk resim tam bir felaket, resmen ters üçgenadamın vücudu, beli omuzlardan geniş neredeyse bu kadar olur. herkez tutturmus bir brad pitt diye anlamadım gitti. bizim salona yeni gelenler olur hocayla konuşurken gelir çocuk hocam ben brad pitt in vücudu gibi bir vücut yapmak istiyorum( sanki sipariş veriyor) der. bu vücudun büyütülecek bir yanı yok arkadaşlar. c.bale nin vücudu mesela vücudunuz o kadar kötümü idolünüz olan adamlara bakın.neyse fazla uzatmiyim bana düşmez sizin beğendiğiniz vücutlar.bende body e ilk başladığımda vin diesel e özenerek başlamışdım ne yalan söyliyim ama sonradan farkettimki onunda öyle ahım şahım bir vücudu yok.işin içine girince öğrendim. şimdi bana sanki senin vücut vin den iyi diyebilirsiniz.ama hakketten ben şu an bu çalışmamı, bu beslenmemı, bu disiplinimi koruyabilirsem vin diesel e çok rahat ulaşabilirim.her zaman idolünüz veya sevdiğiniz vücut olağanüstü olmalı ki ulaşmak için bir şeyler verin.siz brad pitt in o vücudu için uğraşacak olursanız, her zaman o vücut için çalışacaksınız belki elde edemeyeceksiniz çünkü en uç noktayı siz alçakdan seçmişsiniz bile. fakat sağlam bir vücut hayaliniz olursa bunu yapmak için merdivenin basamaklarını teker teker çıkarsınız ve brad pitt in vücudu vb. sizin için çok basit gelir. zaten onun vücudunu geçmişsinizdirde.sitedeki bir çok vücutçu kardeşimizin bunlardan iyi vücudu var.örneğin bir ayazın vücudu bence brad pitt den daha çok göze hitap ediyo. bir pump forever in vücudu c.baleyi bana göre katlar. bana göre hollywood dakilerin vücutları pek iyi değil fakat, seçilecek biri varsa avatarımdaki MR.T olurdu.neyse fazla uzatmadan keseyim yumurtalar patlıcak![]()
bu mudur yani ''idol''
birçok örnek vermişsin, kıyaslamışsın
birde ben kıyaslayım da bununla kıyaslanacak bir sporcu yok ama bizim buralarda birçok hammal ya da manavcı bile bu ''idol''ünden çok daha iyi durumdadır
Fit bir vücuddan bahsediyoruz Brad Pitt'in vücudu, fit bir vücuddur. Bu forumda daha irileri var diye Brad Pitt'in vücudunu küçümsemek ne derece doğru olur tartışılır...
Örnek alınacak vücud diye bir kaygımız yok bunu da nereden çıkardın anlamadım...
Hollywood'da iyi vücuda sahip olanlar değerlendiriliyor...
Bu bahsettiğimiz adamlar senin bu patates çuvalı kütleleli adam gibi olmak istemezler bence...
FİT vücud nedir bence onun tanımını araştırmanız gerekir...
Size göre bu göbekli adam fit olabilir ama genel geçer kurallara göre elbette Brad Pitt, fit vücuda sahiptir...