Hocanın önerdiği 2.ay programında sıkıntı var gibi

Merhaba arkadaşlar. BB'de 1.ayımı tamamladım.Hocanın verdiği ilk ay programım şöyleydi
Haftada 3 gün. Tüm vücut
Bench press
Dumbell fly
Lat pull down
Karna çekiş
Dumbell yana açış
Omuz press
Bar çene altına çekiş
Scott Curl
Dumbell french
Leg curl
Leg press

2.ay programıda şu şekilde. Haftada 3 gün
ptesi
göğüs biceps
Bench press barbell curl
incline üst z bar curl
incline alt dumbell curl
Dumbell fly
Butterfly
carsamba
sırt
t-bar
barfiks triceps
rowing benchs push down
lat pulldown enseye Dumbell french
lat pulldown öne hammer curl
rowing üst

cuma
omuz press
ön omuz
arka omuz
dumble press
dumble yana acıs
bar cene altı

bacak
squat
leg pres
ön bacak
( hareket isimlerinde tam bilmediklerim var o yüzden öyle yazdım kusura bakmayın )
Benim aklıma takılan şey şu. Mesela sırt için 6 hareket var omuz için 5 hareket bunlar fazla değilmi . Benim netten baktıgım kadarıyla genelde 3 hareket falan oluyo .Biceps içinde neredeyse 3 tane aynı hareket var saçma değilmi ? ve diğer hareketler içinde eksiklik falan varsa yardım edermisiniz. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Açıkcası hocanın daha ilk aydan bench press vermesi bilgilerinin sorgulanmasına işarettir bence, ayrıca programın senin de dedğin gibi yeni başlayan biri için çok ağır, ilk 2-3 ay her bölge maksimum 2-3 temel hareketle çalıştırılır binevi spora ısınmadır yani o aylar

Açıkcası hocanın daha ilk aydan bench press vermesi bilgilerinin sorgulanmasına işarettir bence, ayrıca programın senin de dedğin gibi yeni başlayan biri için çok ağır, ilk 2-3 ay her bölge maksimum 2-3 temel hareketle çalıştırılır binevi spora ısınmadır yani o aylar
Forumdada ilk ayda bench press var ama ?

Katılıyorum ilk aylarda bench press yerine chest press machine daha ideal... o da olmadı push up

Programdakileri uygula bench presse devam et.. ztn benchin tadina baktin. Bizim görüş farkli bir detay benchin olması seni eksige goturmez yada gelişmemeni sağlamaz.. flexor hocanin paylastigi 2.ay programini uygulayabilirsin..

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı