• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

hocam erol vatansever

hocanın kür yaptıgını idea edenlere birde su sormak istiyorum

17 yılda adamın katıldıgı 2 yarışma var şöyle düşünün gerçekten herşeyi göze almış bir insan olsa battı balık yan gider zihniyetiyle 17 yıla kaç tane kür sığdırılır varın siz hesap edin şuan bu adamın balon olup patlaması gerekiyordu yok fazla yapmamıştır diyorsanız ozaman bir iki kürlede halıyle bu vücut olmayacagından yine bu adam masum düşünün ben bu hocayla 10 yıldır tanışıyorum ve bu 10 yılda tamamiyle işletmeci olarak bir fiil salonu vardı öyle bir çoğunuz gibi haftada 3 4 gün giderek spor yapmıyordu hergün herzaman sporun içindeydi ve belliki bir çogunuzun yaşı kadar veya yarısından fazladır bu sporla ugrasıyor

yani dile kolay 17 yılda doğal olarak böyle bir vucut yapılamıyorsa ozaman doğallıktan yana olan bir çok kişi bu sporu bıraksın çünkü böyle bir vucut yapmak için belki bir çogumuzun ömrü vefa etmeyecek yok bırakmayacagız diyorsanızda 17 yılda böyle oluyorsa 1 2 3 yılda hiç birşey olmıuyor demektir ona göre bende uzun zamandır bu işin içindeyim ve bu süre zarfında kullandıgım askerde 3 5 tane sustanondan ibaret ben bu siteyle tanışmadan kürün ne oldugunu bilmiyordum ve herzaman bilincsiz kullanıma karşı bir taraf tutunmusumdur armut dibine düşer dopingçi olan bu insan 10 yıllık arkadaslıgımız içinde ya edo bak ben yaptım böyle şiştim hadi sende yap der banada kullandırırdı yada bu işler bunsuz olmuyor buyur burdan sende yak derdi heralde bu seferde yok kendi yapmış sizlerden saklamış size yaptırmamış diyebilirsiniz belki ozamanda valla siz nekadar kullandıgına inanıyorsanız suan bu sitede hocanın 4 öğrencisi kayıtlı buradaki bizler ve salondaki bizler en az sizin kadar inanmıyoruz şayet kendi kullanıp öğrencilerine kullandırmadıysada yinede kendine teşekkür ediyorum böyle şeylere sporcuları alet etmediği için.

pardon ya ben erol hocayla calısıorum ama neden seni tanımıyorumm
ve neden kendini salon sozcusu olarak gostermeye calısıosunn
nedemek erol boady buldıng falan
osalon erol hocanınn

mrb...

mrb herkese... :)
edobey ; aslında, elbet tam istediğimi olmadım daha AMA kimse bana 17 yıl çalıştı böyle oldu diye inandıramaz, erol bey'in ne özelliği varmış ki; kürsüz öyle 17 yıl çalışıp sanki bir anabolik gibi olmuş!!! tamam, kuvvetli olabilir, genetiği iyi olabilir ama nereye kadar?! kür yapanlar aptal mı?-tiryaki mi?-kabiliyeti az mı? vb... peki hiç protein tozu da mı kullanmadı, yoksa günde 1-2 kilo et mi filan yedi? insan sadece ağır-güzel kaldırmakla böyle olabilir mi? LÜTFEN daha fazla bilgi verin... öyle salonumuza gelin demek yetmez çünkü herkes gelemeyebilir madem ki bu iddia-eleştiriyi beğenmediniz o zaman biraz daha fazla bilgi olsun
politik ve edebi olmadan...
saico; 17 yıl kür yapıp 170 kilo KİM olmuş? kim olabilmiş? definasyonlu BİLDİĞİMİZ GİBİ Ronnie Coleman bile ancak 140 kilo!!! öyle 170 kilo tam bir bullshit! 170 kilo define ANCAK 10-15 sene sonra gen dopingi ile olur...
Saygılar...
ama tabi ki %1 ihtimal verilebilir- kürsüz olduğu hakkında, ama ne kadar anlamlı olur?
Stochastic-Hypothesis Testing-%1 significance level-significantly approved-rejecting the null hypothesis...
Saygılar...

sana aksini solıen olmadı zatenn ne dedimm ben iyi okuu 17 senede eger kur yaparsannnn 170 kılo olursuuunnnnn yazılanlarıı iyi okuuu ve *******

ILK UYARI

Yönetim

şu açıdan bak...

saico dedi:
sana aksini solıen olmadı zatenn ne dedimm ben iyi okuu 17 senede eger kur yaparsannnn 170 kılo olursuuunnnnn yazılanlarıı iyi okuuu ve sacma cevaplarr verme

Şu an en iyisi; Ronnie 140 kilo; şu an ki teknoloji ile 17 yıl değil 27 değil olsa bile 170 kilo define olamazsın!!!!!! olsaydı; Dorian olurdu- Lee Haney olurdu- Ronnie olurdu!!! AMA şu birkaç senedir yeni çıkan Gen Dopingi Teknolojisi ile ancak 170 kilo define olur!!! yağsız-kuru kaslar....
ayrıca saçma konuşmuyorum, imla hatam yok, güzel yazıyorum, ayrıca bilimi takip ediyorum!
Saygılar...

ayrıca...

Power Press Bodybuilding dergisinde; Türkiye'de çıktı ama şu an yeni sayı üretilmiyor eski sayılar www.gununfirsati.com'da alabilirsiniz. *Demek istediğim şu ki; o derginin bir sayısında Mr.Olympia 2005 için; Ronnie Coleman " bu daha başlangıç" vb. bir deyiş kullanmış, orada öyle yazıyor...
Ben bunu gen dopingi ile bağdaştırıp ve ilerki senelerde gerçekten İNANILMAZ bir Ronnie bekliyorum!... :o 8)
Zaten göreceksiniz ki 2008 Olimpiyatlarında gen dopingi olacak, ve steroidler onun yanında oyuncak kalacak!!! -bunu sadece ben demiyorum, gazeteler yazdı, hatta geçen yaz Akşam gazetesinin bir ekinde söylüyordu bunu bir yetkili kişi...
Saygılar... :) :) :)

mrb...

saico dedi:
imla hatası yaptın demedıkk ronıı kac yıldır kur yapıo bana solermisin

Zihin egzersizi;
tam gerçeği söyleyemeyeceğimize rağmen gerçeğe yakın bir tahmin elbet yapılabilir;
8 kez üst üste Mr.Olympia yani 8 yıl (bir var) + ilk mr.olympia hazırlığı için bir 5 yıl desek ; en azından 13 yıl var; ama daha fazlası da var elbet ; onun öncesi; gene spor hayatı; gene gym vb. ve amerikan güreşçisi gene bayağı bir kaslı ona da 2 yıl desek; toplam 15 yıl ; 17 yıl ile aynı sayılır çünkü aradaki fark asla 5 yılı ve fazlasını bulamaz!
*Bir de şu açıdan bak; Adam şu an 42 yaşında; bizim gibi steroide 20 yaşından sonra başlasa bile gene 18-20 hatta 22 yıl eder!!!! ama onların çoğu daha erken başlayabiliyor; 17 gibi o zaman da 23 yıl nerdeyse 27 yıl!!!!
mesela Jay Cutler'ın 23 yaşındaki resmini bulup vereyim; şimdikin en azından %60'ını yapmış yani en azından 23-5= 18 yaşında küre başlayabilir!. Uluslarası olmak için en az 5 yıl lazım; bunu da diyen FLEX dergisi...
aynı şekilde; Lee Priest'ın 17-18 yaşındaki hali de korkunç ki bu da onların; genetik vb. diğer özelliklerin yanında steroid de demek...
örnek link; Ronnie'nin hayatı : http://www.mesomorphosis.com/store/ronnie-coleman-bodybuilder-profile.html
Saygılar...

Ya artık bu resimler bölümüne bakmıycam cok sıkıldım bu kür olayından öyle bir lanse ediliyorki bu ilaçlar filan
Zaten bu sporda yeniyim herşeyi burdan ögreniyorum ve burdada sadece bu bölümde aldıgım bütün hırs yok oluyor yani biz adam gibi düzgü vucut yapamıycakmıyız? kürsüz tamam amacım coleman degil yada iri bir vucut degil ama define hacimli bir vucut fakat madem ilaçla oluyor bu işler ben bu işi anlamadım nasıl spor spor saglık içindir e saglık bozarak spor nası olur ?
Musabık olamyacaklar kür yapmasın deniyor tamam zaten benim hayatta yemez öyle ilaç yan etki filnda düzgün vucududamı yapamıycak 7 sene sonra düzgün vucudum olucaksa ben 30 yaşında olucam zaten 2 yıl sonrada o vucut gidecek yaşlılıktan ee napacaz biz?

o kadar da değil kardeş...

ofbeat dedi:
Ya artık bu resimler bölümüne bakmıycam cok sıkıldım bu kür olayından öyle bir lanse ediliyorki bu ilaçlar filan
Zaten bu sporda yeniyim herşeyi burdan ögreniyorum ve burdada sadece bu bölümde aldıgım bütün hırs yok oluyor yani biz adam gibi düzgü vucut yapamıycakmıyız? kürsüz tamam amacım coleman degil yada iri bir vucut degil ama define hacimli bir vucut fakat madem ilaçla oluyor bu işler ben bu işi anlamadım nasıl spor spor saglık içindir e saglık bozarak spor nası olur ?
Musabık olamyacaklar kür yapmasın deniyor tamam zaten benim hayatta yemez öyle ilaç yan etki filnda düzgün vucududamı yapamıycak 7 sene sonra düzgün vucudum olucaksa ben 30 yaşında olucam zaten 2 yıl sonrada o vucut gidecek yaşlılıktan ee napacaz biz?

***Kür-steroid vb. şeylere karşı olmanızı gayet doğal-normal karşılamakla birlikte "The Bodybuilding Truth" yani vücut geliştirme gerçeğini de lütfen göz ardı etmeyelim...
*Demek istediğim şu ki;
1.eğer define vb. şekilli vücuttan kastın; göbek sorunu yok ve mide kasları belirgin-şekilli olsun ve diğer kaslarım da yumuşak olmasın, sıkı sert vb. olsun istersen ELBETTE küre-steroide vb. gerek yok! ve sporu da mümkün olduğunca düzenli yaparsan, sporcu anlayışını korursan, 30 dan sonra da, 40-50-60'dan sonra da o vücut GİTMEZ!!! -büyük ölçüde, genel olarak gitmez, yani seni tatmin eder!... :) ;)
2.ama bana kalkıp, deri kurumuş, 45-50 arası kol vb. aynı şekilde vb. şeylerle gelip kür yok dersen, bu dediğin çok zor olur, gazel olur... Genel olarak-anlamlı olarak imkansız olur bence!
Çünkü; günde 100 gram protein tozu, 20 gr creatine, 40 gr glutamine vb. vb. vb. günde 1 kilo et, yarım kilo peynir vb. vb. vb. sadece bunlarla olmaz; vücut bunu kaldırmaz; ama ilaçlarla çok güzel kaldırır falan filan vb. vb. vb.
Define için işte; sigara-içki vb. den uzak durup, az yağlı beslenip, yağ yakıcı kullanıp vb. vb. vb. mekik-karın kasları çalıştırıp
seni tatmin eder... ayrıca iş biraz da yapıya, genetiğe bakıyor elbet! yoksa daha çok çalış-azim-sabır vb. ister...

saico dedi:
pardon ya ben erol hocayla calısıorum ama neden seni tanımıyorumm
ve neden kendini salon sozcusu olarak gostermeye calısıosunn
nedemek erol boady buldıng falan
osalon erol hocanınn

Erol Hocaya zarar verdiginin farkinda degilsin herhalde.
Yazilarinin tamamini bir oku, bu nasil uslup ?

Sendeki agresifligi okuyan ve ilaclar hakkinda azda olsa bilgili olan biri, Dopingci oldugunu sadece yazilarinin bir kacini okuyup suphelenir, ve sen burda Erol Hocanin Doping almadigini savunuyorsun ?

Bu uslupla sadece bir yere kadar...
Forumdan uzaklastirildi.

Konuyu saptirmayin :!:

Re: o kadar da değil kardeş...

gorgeouskykhan dedi:
ofbeat dedi:

***Kür-steroid vb. şeylere karşı olmanızı gayet doğal-normal karşılamakla birlikte "The Bodybuilding Truth" yani vücut geliştirme gerçeğini de lütfen göz ardı etmeyelim...
*Demek istediğim şu ki;
1.eğer define vb. şekilli vücuttan kastın; göbek sorunu yok ve mide kasları belirgin-şekilli olsun ve diğer kaslarım da yumuşak olmasın, sıkı sert vb. olsun istersen ELBETTE küre-steroide vb. gerek yok! ve sporu da mümkün olduğunca düzenli yaparsan, sporcu anlayışını korursan, 30 dan sonra da, 40-50-60'dan sonra da o vücut GİTMEZ!!! -büyük ölçüde, genel olarak gitmez, yani seni tatmin eder!... :) ;)
2.ama bana kalkıp, deri kurumuş, 45-50 arası kol vb. aynı şekilde vb. şeylerle gelip kür yok dersen, bu dediğin çok zor olur, gazel olur... Genel olarak-anlamlı olarak imkansız olur bence!
Çünkü; günde 100 gram protein tozu, 20 gr creatine, 40 gr glutamine vb. vb. vb. günde 1 kilo et, yarım kilo peynir vb. vb. vb. sadece bunlarla olmaz; vücut bunu kaldırmaz; ama ilaçlarla çok güzel kaldırır falan filan vb. vb. vb.
Define için işte; sigara-içki vb. den uzak durup, az yağlı beslenip, yağ yakıcı kullanıp vb. vb. vb. mekik-karın kasları çalıştırıp
seni tatmin eder... ayrıca iş biraz da yapıya, genetiğe bakıyor elbet! yoksa daha çok çalış-azim-sabır vb. ister...

Hayır ben o reismdeki hoca kullanmamış demiyorum ben zaten anlamam kim kür yapmış gercekten 0 bilgim var sadece nezaman forumda güzel vucutlu birini görsem kür yaptın yapmadın kavgası oluyor ona stem ettim anlatabildimmi sen cevabımı zaten vermişsin 1. sinde benim istedigim vucudu iyi ozaman beni bağlamıyor kür :) kafam rahat sporumu yapayım ben

ofbeat dostum

hazerfen ahmet çelebide kanat takıp uctugunda padişahım sarayda hareminize gelip casusluk yapardiye bir kese altınla fizana uçak muhendisi olarak atanmıstı demem o dirki herdönem birileri birşeyleri meffetmek adına caba harcar nedeni çıkarı olmasada şimdi buarada da dopingsiz bu işler olmaz diye insanları bu işlere sevk etmek için ellerinden geleni yapanlar var ne çıkarları varsa

birde akıllarınca doğru yolu gösterdikleri söylerler sorsan komik valla ;)

crossfire dedi:
Vücut mükemmel, kür yapıosa söylesin ne var yani. :)

peki kazanın doğurduğuna inanıyorsunuzda öldüğüne neden inanmıyorsunuz ?

arkadaslar bu konudaki savunma durumum kendi arkadasım ve hocam olmasından ziyade kendini tanıdığım biri oldugu içindir yoksada uleeen bizi hocaya b** atıyolar bunun altında kalmamyalım diye bir mücadele icinde değilim resimdeki bir başkası olsa tabikide bukadar mudafc olmazdım çünkü tanımam etmem ama musade buyurunda tanıdığıma inandıgım insanın haklarını ve çıkarlarınıda kormak gayet normal hoş şunada inakar edemem arkadasım ama 24 saatte beraber yiyip içmiyorum beraber yatıp beraber kalkmıyorum ama bugune kadar yaptıgını söylemedi bende görmedim

benım anlamadıgım spormenlik ruhunu yaşatmaya çalıştıgımız bu sitede neden insalarımız bir takım kimyasal maddelere bağımlı kalınmadan bu sporun olmayacagını zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar bunu çalışan arkadasların dooping maddeleri satan dükkanlarımı varda bir reklam kammapnyası gibi sürekli bunu tekrarlıyorlar eski ve bu işte usta oldugunu sayan arkadaslar insanları zararlı maddeleri kullanma yönünde ki bu teşvikiniz nedir yarın biri çıkp esrar çekip kafa yapınca daha güzel kilo basılıyor desek millete esrarmı tavsiye etmeye başlıyacagız tabikide ben bir sporcu ruhlu oldumu kabul ederekten kullansam bile kullanacak olanlara tavsiye etmeyecegim hatta ilerki dönemlerde sizlerden bu konuda destek bile almayı düşünüyorum ama yine tekrarlıyorum kullanmak ayrı kullanmaya teşfik etmem zorla akıllara kazımak ayrı lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve içinden çıkamadığımız sorunlara gelişi güzel yanıtlarla çözüm olmayalım

arkadaşlar bu işe el atalım bırakalım kürü falan
saıco arkadaşım 170 kiloluj bir bb yok ama ileride bence olur ve ama arkadaşlar bıu konu fazla uzadı 17 yılda olur veya olmaz yapmışsada helal olsun diyelim hocama kür olayı çok farklı
ama bu adam bu resimlerin çekildiği aylarda günde 2 tavuk ve ortalama 20-25 yumurta beyazı yiyordu hee suplement kullandı herkezin kullandığı gibi protein tozu aminolar falan ama başkası yok . birde suplementlerde naturel sayıldığı için sorun yok sanırım herkez kendi işne baksın diyelim herkeze kolay gelsin...

edobey dedi:
Benım anlamadıgım spormenlik ruhunu yaşatmaya çalıştıgımız bu sitede neden insalarımız bir takım kimyasal maddelere bağımlı kalınmadan bu sporun olmayacagını zorla kabul ettirmeye çalışıyorlar bunu çalışan arkadasların dooping maddeleri satan dükkanlarımı varda bir reklam kammapnyası gibi sürekli bunu tekrarlıyorlar eski ve bu işte usta oldugunu sayan arkadaslar insanları zararlı maddeleri kullanma yönünde ki bu teşvikiniz nedir yarın biri çıkp esrar çekip kafa yapınca daha güzel kilo basılıyor desek millete esrarmı tavsiye etmeye başlıyacagız tabikide ben bir sporcu ruhlu oldumu kabul ederekten kullansam bile kullanacak olanlara tavsiye etmeyecegim hatta ilerki dönemlerde sizlerden bu konuda destek bile almayı düşünüyorum ama yine tekrarlıyorum kullanmak ayrı kullanmaya teşfik etmem zorla akıllara kazımak ayrı lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve içinden çıkamadığımız sorunlara gelişi güzel yanıtlarla çözüm olmayalım

Nedemek simdi bu ?
Bu laflari söylerken bir kac isimde ortaya atsaydin!
Dikkatini cekerim forumda ilac Tavsiyesinde bulunmak yasak.

Burada kimse tesvikte bulunmuyor.

Sizin Hoca´niz oldugu icin özel bir davranistada bulunamayiz, dogrulari ortaya atariz. Dikkatini cekerim daha öncede resmini sen eklemistin, (sonrasinda yuzunu kapadim)bu kez uyardim, ama madem Hocaniz, resimlerin yayinlanmasini istedi. Bizim yapabilecegimiz birsey yok.

Kimse hocanizin kullandigini ispat edemez bu durumda. Sadece yarismacilarin, doping kullanimi hakkinda istatige bakilir ve ona göre birsey ortaya atilir.
Bakiniz son olan olaylara (2 yil ceza)

Bu sporun Dopingsiz yapilmayacagini burada kim diyor ?
Kimse hocanizi karalamaya calismiyor. Ama hocanizin bazi konular hakkinda dogrulari söylemedigi ortada.
Görkemde bu konu hakkinda yazmis.

Lütfen yazmadan önce biraz düsünelim.

despo tamamda ik resimleri edobey koydu ve o senin btarafından kapanmasını istemiş
birde ben kimseye ilaç tavsiyeside yapmadım
hocamız olduğu içinde kimseden artı bir yorum istemiyoruz şehsen formu takip ettikçe ben bile caba diyorum onun için ben bildiklerimi yazdım diğer arkadaşlarda ben ne biliyorsam onu biliyorlar ama yinede kür olmuş mu olmamışmı bunu bilemem ben kür olayını bu forumda öğrendim çünki salonumuzda yasak sizler bu işe yıllarınızı vermişsiniz siz daha iisini bilirsiniz ....

şaşıyorum insanlara...

arkadaşlar body olayını ilaçlara indirgemek ne oluyor anlamadım. bu ülkede eline birkez bar deyen herkes hemen steroid alma doping yapma derdine düşüyor. zannediliyorki bu sporda gelişebilmenin tek yolu yordamı bu. sorarım sizlere arnold'ın hayatını okuyanlar var mı aranızda bilmiyorum ama onun hayranı olduğu reg park'ı bilenleriniz vardır belki. bu adam 1950 leri 60 ların bodycisi. body olayında o yıllarda şimdiki gibi steroid di, suplementti vs vs yok. ama adamın sahip olduğu ölçüler mükemmel. o yıılardaki bodycilerin çoğu doğal beslenme ile çok mükemmel vücutlara sahip olmuşlar. bende yıllar öncesinin 1970 yıllarının türkiyeside çıkarılmış HALTER adlı bir dergi vardı. o dergide o zamanın türkiyesinde bu sporu yapan birçok kişinin rresimleri vardı ve hepsi mükemmel vücut yapmışlardı ve hiçbiri de dopingden ondan bundan bahsetmemşti çünkü bilmiyorlardı. adamlar o dönmede çelışacak doğru düzgün salon bulamıyorlarken bu tip şeylerden bi haber sadece yiyerek sonuca ulaşmışlar. bu iişin sonu yok. biri derki bana 45 cm kol yeteer. diğeri 60 cm koluna bir kaç santim ekleme derdiyle eşşek gibi çalışır steroidini de alır. ama bu işte yeni olan güzel bir vücut yapmak isteyen arkadaşlar kimse azminizi kırmasın. bu sporda biraz beslenmenize dikkat edip ve azimli olursanız eminim istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. zaten toplumda yaptığımız spora ön yargıyla bakan çok. ama haklılar. yok bodycinin şeyi kalkmaz, yok vücut sarkar, yok iğneyi vurmuş şişmiş...vs, vs. bakıyorum bu fikirlere sahip bu sporu yapan insalar arasında da var ve halkın söylediklerini doğru çıkaracak davranışları yapma konusunda geri kalmıyorlar. adam dışarıdan testo alıyor vücuda vücut da bakıyor hormon zaten dışardan geliyo ee o zaman benim hormon salgılamamın ne gereğivar deyip testo yu kesiyor. ondan sonra kuş mefta...
yanlış yapmayın arkadaşlar. sadece yiyerek de bu iş yapılabilir. insanların azmini kırmayalım. biraz uzun süred de olsa doğal olarak herkes istediğine üç aşşağı beş yukarı ulaşabilir. açıklamalarda bulunan arkadaşlar kütfen daha dikkatli olun. ben kür yapmadım demişse adam ve 17 yıldır bu sporu yapıyorum diyorsa saygı duyun ve alkışlayın. bu kadar....

Back
Yukarı