anlamıyorsan yorum yapma 25 tekrar yapabilirsin sende çalıştığın ağırlıkla deneyebilirsin bunu ama ilk setten 25 tekrar yaparsa son set yani kasların asıl geliştiği sette o tekrarı çıkaramaz bench pressten biliyorum piramit set yapmak yerine ilk setlerde 10 arla ısıtıp asıl gelişimi son sette sağlama amaçlı bi çalışma şekli belki 25 i abartmışda olabilir 20 idealdir ama ilk setten çok zorlarsa diğer setlerde çıkaramaz o zaman piramit şeklinde çalışacak ben buna alternatif sundum sadece piramit çalışmak istiyorsa çalışsın ama bundan daha fazla verim alacağını düşünüyorum ben vücut basmıyorum 3 aydır kardiyo yaptım ve gözle görülür sonuç elde etitm ama çok araştırdığım içni arkadşaın programınıda yaptım 1 ay piramit denedik gelişti biraz ama dediğim gibi sınırları zorlamasını istedim bir ayda onla çalıştı gözle görülebilir derecede fazla gelişti piramite göre bide bu genetik herkes kendi vücudunu tanıyıp ona göre program çıkartmalı
inşaat işlerinden pek anlamam ama her gün çalışman gerekiyorsa hacim kazanamazsın gibime geliyor beslenme gelişimin yarısı diğer yarısı en az 8 saat uyku ve kasları dinlendirme yani çalıştığın günün ertesi gün kasları rahat bırakıp dinlendirmen gerekli eğer çalıştığın iş buna izin vermiyorsa yapma bence ama sen bilirsin kas yakarsın demişse hocan bi bildiği vardır değilmi