Hmb

Arkadas lar benbiraz karistirdim bu hmb optimumun 2 kutusunda aldim yurtdisinda ustunde yemeklerle beraber 1 er kapsulden 3 kapsul gun icinde toplam alin diyor tam olarak kulanan arkadas en iyi sekilde nasil performans alabilirim sizce....

Work hard or go home

Merblar bu hmb 2 kutu kulandim uzerinde ki ibarede (optimum marka) protein besinlerinizle beraber 1 er tane aliniz diyor yani yemeklerle demek istemis.arti ben antremandan sonra kulandim 1 tane recovery icin sonuc mu ben hic bir sey anlamadim zaten adi sanida dogru duzgun gecmiyor sisirilmis bir urun bence...
Bence en iyi urun saglam bir protein tozu+bca+glutamine+nitric oxide jack 3d -weider mega forte tamam gerisi yalan

En iyi sonuç için off günlerde sabah uyanır uyanmaz aç karnına, on günlerde sabah aç + antrenmandan 30-45 önce alın. Ben bu şekilde toplam 360 tablet kullandım iyi sonuç aldım. İyi forumlar

En iyi sonuç için off günlerde sabah uyanır uyanmaz aç karnına, on günlerde sabah aç + antrenmandan 30-45 önce alın. Ben bu şekilde toplam 360 tablet kullandım iyi sonuç aldım. İyi forumlar
Nerden tedarik ettiniz acaba konu baya eski ama sorarak şansımı denemek istedim.

e2faec105842c38438a41962acdd4795.jpg
uploadfromtaptalk1433847537385.png

Antrenmandan yarım saat önce tüketimimde çok güzel verim almıştım.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@kaansahin ürünü denicem fakat bir soru sormak istiyorum mhp a-bomb hakkında ne düşünüyorsunuz genel olarak ve hmb acısından
Kullanmadım fakat şimdi içeriğine baktım da 4.5 g da kaç mg hmb var sence? Bence çok düşük.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hmb Satılan bir kaç yer var satın aldım 250 gr toz. fiyatıda gıramajına göre uygundu. burdan site belirtmek uygun olmaz. isteyene özelden aldıgım yeri söylerim.

genrise in bir ara üretip sonra ilgi görmüyor diye üretmeyi bıraktığı aminoasittir yine yeterli talep olduğunda tekrar üretilmeye başlanacağını söylediler eğer gerçekten kullanmak isteyenler bunu genrise yetkililerine iletmeli

Hmb dediğiniz şey bcaa'nın içindeki L-Leucine'nin parçalanmış halidir arkadaşlar aptal aptal şeylere paranızı harcamayın.

Back
Yukarı