ZeusS_
Yeni Üye
Sorulara bildiğim kadarıyla yanıtlar vermeye çalışayım 
Dynamo kardeşimden başlıyayım
Kastan kilo aldırmak konusunda çok başarılı ve benden çok daha fazla şey bilen arkadaşlar var, ihtiyaç olursa yönelendiririm
Baktınız kastan alırken yağlanma da oldu, geri dönersiniz bana ben yine yaktırım
Şaka bir yana gerçekten çok meşgulüm şu sıralar çok zor vakit ayırabiliyorum foruma.
Hem başlığı sağlam açmak için biraz bekletiyorum, hemde kendi hacim programımda da biraz başarısını görüp emin olmak istiyorum
Zaman sıkıntım tabi ki var ama yine de başlık hazır olsa bile oturup yazması toparlaması var onu bir de
@Oktayd
Araştırmacılığını ve önyargısızlığını en fazla beğendiğim arkadaşlardan biri
Hacim alma progamına geçtiğinize sevindim başarılar dilerim
Kastan kilo almanız yağlanma gidermekte de yardımcı olacağını düşünüyorum.
Yağ yakımının işi bildikten sonra abartılmaması gereken bir konu olduğu hakkında sizinle hem fikirim
Bunu daha önce bir yerde yazdım diye ukala ilan edildim, yerin dibine soktular
Hiçte aykırı söylememiştim oysaki, aynı sizin gibi basit cümleler kullanmıştım
@Tamerbrs
Programınız güzel başarılar dilerim.
Mekiği çok abartmamanızı öneririm nacizane.
Yağ yakımını belirli bir yere vardırmadan, karında hipertrofi ile uğraşmayı ben çok doğru bulmuyorum

Dynamo kardeşimden başlıyayım

Kastan kilo aldırmak konusunda çok başarılı ve benden çok daha fazla şey bilen arkadaşlar var, ihtiyaç olursa yönelendiririm

Baktınız kastan alırken yağlanma da oldu, geri dönersiniz bana ben yine yaktırım

Şaka bir yana gerçekten çok meşgulüm şu sıralar çok zor vakit ayırabiliyorum foruma.
Hem başlığı sağlam açmak için biraz bekletiyorum, hemde kendi hacim programımda da biraz başarısını görüp emin olmak istiyorum

Zaman sıkıntım tabi ki var ama yine de başlık hazır olsa bile oturup yazması toparlaması var onu bir de

@Oktayd
Araştırmacılığını ve önyargısızlığını en fazla beğendiğim arkadaşlardan biri

Hacim alma progamına geçtiğinize sevindim başarılar dilerim

Kastan kilo almanız yağlanma gidermekte de yardımcı olacağını düşünüyorum.
Yağ yakımının işi bildikten sonra abartılmaması gereken bir konu olduğu hakkında sizinle hem fikirim

Bunu daha önce bir yerde yazdım diye ukala ilan edildim, yerin dibine soktular

Hiçte aykırı söylememiştim oysaki, aynı sizin gibi basit cümleler kullanmıştım

@Tamerbrs
Programınız güzel başarılar dilerim.
Mekiği çok abartmamanızı öneririm nacizane.
Yağ yakımını belirli bir yere vardırmadan, karında hipertrofi ile uğraşmayı ben çok doğru bulmuyorum