Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Evet herhalde 17 yaşındayım yalan değildiromer41 dedi:iyide adam 17 yasında![]()
omer41 dedi:Karasan sen istediin kadar altını çiz..1989 doğumlu bir insan 6 ayda kürsüz öyle bir vücut yapamaz!!!!!
Blitz dedi:17 yaşında böyle görünmek gerçekten hoş olsa gerek ama daha o yaşta böyle görüneceğim diye kür yapmanın anlamı yok gibi geliyor çünkü o yaşta öyle kür yapmak bence ilerisi için olumlu değil olumsuz anlamda etkili olur vücut geliştirme açısından. Bu arkadaşımız için daha evvel kür muhabbeti geçmiş mi bilmiyorum ama 21-22 yaşlarında 1,5-2 senedir body yapan ve çok yiyen, iyi supplement alan ektomorf yapılı bir insan (karın kasları ve belin inceliği açısından) böyle bir vücut, hatta daha iyisini de yapabilir bence küre gereksinim duymadan.
Bende bu arkadaşın böyle işlere kalkıştığı şeklinde bir şeyler duymuştum.O zaman bu resim koymasındaki amacı çok iyi açıklıyor .uzera dedi:Herkese selam,
Ben bu arkadaşla daha önce yonjadan tanışmıştım. Kendisi gerçekten 17 yaşında ve hala liseye gidiyor. Gene 17 yaşında olan ve benim çalıştırmış olduğım bir arkadaşın yakın arkadaşı. Evet gerçekten kendisi bu vucudu doping kullanarak yapmış olabilir.Çünkü benimle daha önceki konuşmalarında elinde hertürlü doping maddesinin ve suplementlerin olduğunu ve istersem bana uygun fiyata satabileceğini söylemişti.
Pump Forever dedi:UFUK selam
walla 6 ayda yaptım diyosa oyledir, ama zaten arkadasın " kür yapmadım " diye bir iddiası da yok, ama su bir gercekki, bana sorarsanız bu vücüda steroid enjekte edilmiş..
Eger 17 yasında ve hic steroid yok ise zaten gelecegin Turkiye sampiyonası ve Olympia yarısmacısı karsımızda beyler..
Bu arada ana konuya konsantre olalımm o da vucudun eksik yanları. .bence yapması gereken en onemli sey hacim kazanmak, zaten vucut yapısı bok uygun oldugu icin , ilerde tag atmakta zorlanmaz.. 85 kiloyu hedele kardes, 2 senede olur belki ama yawas yawas o kiloya cık ii beslen.. ve steroidden bi zahmet uzak dur..
Saygılar
VÜCUTTA STEROİD VARDA KÜR YOK YANİ COK DENGESİZ YAPTIM MADDİ NEDENLERDEN DOLAYI PUMP SEN BİLİOSUN HEP TAM BASLIYORUM DEDİM HİC BASLAYAMADIM MESELA PRİMA SUSTA KÜRÜNE NİYETLENDİM İLK HAFTADA TERK ETTİM BOLDENON KÜRÜNE NİYETLENDİM 1.SİSEDE TERK ETTİM HEP BÖYLE OLDU AMA ALLAHIN İZNİYLE SAGLAM Bİ KÜR YAPICAM.PUMP dedi:var zaten dogru deyilmi big body![]()
KÜR YAPMADIM TEKRAR EDİYORUM KÜR YAPMADIM KULLANDIGIM STEROİDLERİN TÜMÜ 7 AY İCİNDE TOPLAM 10ML BOLDENON 2 SUSTANON 4 PRİMABOLAN 6 ENANTAT 1KUTU METANDESTRONE Mİ NE RUS İSTE BASKA BİRSEY VÜCUDUMDA SADECE 3 YILDIR BU SPORLA İLGİLENİYORUM.AMA İLK YILINDA TOPLAM 2 AY 2.YILINDA 4AY GELDİM BU YILDA RAMAZANDAN BERİDİR HİC BIRAKMADIM YANİ TOPLAM 1 YILLIK FALAN CALISMAM VAR BENİM EN BÜYÜK EKSİGİM BACAKLAR HİC BACAK YOK BASKA SORMAK İSTEDİGİNİZ VARSA CEVAPLARIM SIRT POZUDA KOYARIM EN KISA ZAMANDA BACAKLARI KOYMAM VALLA 4 GÜN DURMADAN GÜLERSİNİZomer41 dedi:bende 1989 luyum.adam kürün Allah'ını yapmış..kutlamak lasım ama herseye rağmen..tek ufak eksiği göğüs oda olur zaten..ama dediğim gibi kürü abarmış gibi gelior..
BEN SENİN KULLANDIGIN TOZU SADECE ARA ÖGÜN OLARAK ALIYORUM KULLANDIGIM SUPLEMENTLERU.F.U.K dedi:ARSON dedi:U.F.U.K dedi:Bencede kur.Bu yasta bole vucut biraz zor.Bize ne kadar suredir bb yaptigini yazarsan daha ii olur![]()
BAŞKA BİR FORUMDA 6 AYDA YAPTIM DEMİŞTİ. ORADA DA BAYAĞI BİR TARTIŞMA OLMUŞTU DOPİNG KULLANDIN KULLANMADIM DİYE.VARSA VAR NEDEN SAKLAMA GEREĞİ DUYULUYOR ONU ANLAMADIM.
6 ayda yaptim dediyse kesin yalan.Bende 3 yildir bb yapiorum daha onceki 2 yil boyunca haftada 2 gun gunde 1 saat yapiodum.Bu sene 3. senem
ve haftada 5 gun gunde 1.5 saat agir antreman yapiorum (7 aydir) kullandigim tozun haddi hesabi yok.
weight gainer
whey protein
creatin kullanmama ragmen bende bole vucut olmadi ustelik normal kullanim dozundan fazla kullaniorum. Yani sonuc olarak 6 ayda bole vucut yapmak imkaansiz olsa benim vucudumda bole olurdu
PUMP dedi:bigbody
bana kür desin dediydin en son?
bir sisede birakmak nerden cikti sebebi nedir?
high_anabolic dedi:BEN SENİN KULLANDIGIN TOZU SADECE ARA ÖGÜN OLARAK ALIYORUM KULLANDIGIM SUPLEMENTLERU.F.U.K dedi:ARSON dedi:U.F.U.K dedi:Bencede kur.Bu yasta bole vucut biraz zor.Bize ne kadar suredir bb yaptigini yazarsan daha ii olur![]()
BAŞKA BİR FORUMDA 6 AYDA YAPTIM DEMİŞTİ. ORADA DA BAYAĞI BİR TARTIŞMA OLMUŞTU DOPİNG KULLANDIN KULLANMADIM DİYE.VARSA VAR NEDEN SAKLAMA GEREĞİ DUYULUYOR ONU ANLAMADIM.
6 ayda yaptim dediyse kesin yalan.Bende 3 yildir bb yapiorum daha onceki 2 yil boyunca haftada 2 gun gunde 1 saat yapiodum.Bu sene 3. senem
ve haftada 5 gun gunde 1.5 saat agir antreman yapiorum (7 aydir) kullandigim tozun haddi hesabi yok.
weight gainer
whey protein
creatin kullanmama ragmen bende bole vucut olmadi ustelik normal kullanim dozundan fazla kullaniorum. Yani sonuc olarak 6 ayda bole vucut yapmak imkaansiz olsa benim vucudumda bole olurdu
POWERMAN
1)LİKİT BCAA AMİNOBOLİN
2)LİKİT AMİNO ACİD
3)AMİNO 5100
4)CRETİN
59TWİNLAP LİKİT
6)SAF ARGİNİN
7)PROTEİN
8)KARBONHİDRAT
BU KADAR SUPLEMENT KULLAN BAK NE OLUYORSUN