• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

High Anabolic

hi

vucüdunu iyi parçalamışsın.biraz da kasları büyütürsen çok daha güzel bir görünümün olucak...genel olarak iyi....

hsd dedi:
elbetteki var bunu bigbody nin eski mesajlarını okuyarak anlarsın nasıl bir örnek vereyi hemen sana üylerle dalga geçmek alay etmek onları aşağılamak gibi onların anatomik yapılarıyla ilgili iğrenç espriler gibi hatırladıklarım bunlar aslında bigbody hatırlamakta istemiyorum çünkü o zaten ilk küründe değil daha öncede yapmıştı diye hatırlıyorum aklı olan kendini zehir tacirlerinin kucağına atmaz onun aklı yokmu ben burada yapma dediğim halde yapan üye yokmu elbette var oda başına buyruk birisiydi toplulukla yaşayamayan yanlızlığa mahkumdur bu sözün sahibi yok ben uydurdum ama güzel oldu saygılar hsd

hsd gercekten yerıde bır hareket senı kutlarım bu forum bılgı almak ve paylasmak ıcın terbıyesızlıge yer olmaması lazım kutlarım yakaladıgın ıcın

Bravo cok iyi vücut yapmısın ama eyer gelisimini eksiksiz tam olarak tamamlamak istiyorsan 20 yasına kadar kür yapma çünkü testesterone vücudun kemiksel gelisimini durdurur ve kısa kalırsın sonrada geri donusun olmaz yada vücudunun hormon dengesini bozarsan hic olmak istemediin anormal ve igrenc birine donusursun tabi bunu su anda dusunemezsin cumku su anda kur vucuduna iyi gelir herneyse ben sana kür den 20 ye kadar uzak dur derim basarılar...

Back
Yukarı