hiç sevgilisi olmamıs mı yoksa deneyimli erkeklere nasıl davranmasını bilen bi kız mı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan _efsun_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tanımadıgınız insanların günahını nasıl alıyorsunuz belkide bu formda bi konunun güzel bir şekilde tartışılacagına inanmakla hata ettim

hiç erkek arkadaşı olmamış sıfır kilometre kız kaldımı ki :D artık sıfırım diyenler bile çakma sıfır. en mazbutu bile el altından neler çeviriyor bana sorun siz.
ben bu söze karşlık önceki yorumu yaptım asık oldugum biri olsa beni aldatmaycagına ve düzgün biri olduguna inanıyım problem olmaz ama benden ötesi olamyacak. soruda basta sordugumda sorun eden erkeklerin bazılarıydı. kendileri için hiç kimseyle cıkmamıs kızı niye sorun ettiklerini sormustum

2 tarafında birleşmesinin cıkmasının amacı bellidir evcilik oynamak için tabiki gayet dogal bos bos cafede oturup dert dinliycek haliniz yok herhalde bunun içicn pskiloglar var onlara gidin diyorumm burdan o tipde dusunenlere :) gelelim 2.bölüme kimisi vakti vardır parası vardır sende aynen boyle anlattıgın gibisindir amacı sadece amaca ulasmaktırdır ondanda pek bır hayır gelmesını bekleme derım ha böyle oluyor diyede ilk karsına cıkanın üstüne atlama tabi :D kişilik meselesi birazda orta karar olmak en iyisidir her zaman yeri gelince cilveni yap yeri gelincede agır baslı ol

SPora devam bench_O

a bırde soru sorumussun erkeklere yonelık ben solım kendı adıma benım aradgım kız sole olmalıdır

*ten uyumum olcak
*ole ılk sevgılısı falan ben olmıcam melek degılım kı manastır rahıbesı arım zaten mutlu edemez benı
*agırbalsıda ıstemıyorum yanı cılgın olmalı benım gıbı yoksa hayat gecmez o ne ole tsm sanatcısı gıbı kadın ıyyy :)
*zekı olmalı
*benı yonetebılmelı
*spor yapmalı
*ıyı bır egıtımı olmalı

a bırde en onemlısı bu tarz garıp fıkırlere sahıp olmaısn yeter benım ıcın :)

bu arada herkesten rıca edıyorum kavga olsun tartısalım hatta ozelden sevgı sozcuklerı de soleyın bana ama lutfen konuyu dıne baglamayın yanı ayet falan yazmayın yada hadıs de yazmayın kıtlenıyor cunku lutfen :)

a bırde herkesın gorusu kendıne burası bır forum madem baslık actın bu sekılde ters fıkırlerde olur :) ama fıkır senındır ınan kendıne uygun aynı senın gıbı cıddı ılıskı pesınde kosmaktan hıc sevgılısı olmamıs bırını mutlaka bulucaksındır :)

Danny herşeyi anladım da beni yöneticek nedir onu anlıyamadım ben kendimi yönetirim kızın yönetmesi ne oluyo :D

yoksa mazo tarzı yönetilmeyi mi seviyosun :D

Valla 4 sayfa olmuş konuyu fazla takip edemedim ama dünyada karşılıklı ilişkiler sadece insanlar arasında olmaz ben böyle düşünüyorum. Çoğu insan derdini paylaşabileceği zamanı geldiğinde iltifat yağdırabileceği birini arıyor bence saçma. Dünyada bir çok şey var sevebileceğin ilk olarak kendinden başlayabilirsin bence. Tanrı çevremize koymuştur bu öğeleri doğa olsun deniz olsun herşeyi sevebilirsin aşık olabilirsin. İleride benimde düşüncen değişir mi bilmem ama bence 2'li insan ilişkileri çıkar amaçlı (:

bu deneyim olayını ölçülebilir birşey olarak kabul edersek, ben her iki tarafın da mümkün olduğunca yakın tecrübeye sahip olmasını tercih ederim. ilişikinin farklı boyutlarını birlikte keşfetmek çok güzel birşeydir, zaten amaç da hayatı birlikte yaşamak değil mi?

tabi yapışık ikiz gibi gezmeden :D

meraba arkadaşlar ben 22 yasında öğretmenlik okuyan bi kızım spor, şiir ,bağlama gibi ilgi alanlarım var. sosyal biriyim ama belli cizgilerim vardır öyle el sıkıstıgım insanlar bile sayılıdır deyim . iyi ve güzel biri oldugumu da söylerler.Şu ana kadar sevgilim olmasını istemedim teklıf edenler takip edenler asık oldugunu söyleyenler felan filan tabi ki oldu ama ben ciddi bir ilişki olmadan asla baslamak istemedim kimseyle çünkü ilk ve son olması gerektiğine inıyorum.Ailem baskıcı felan degildir tam tersine rahat bile büyüdüm diyebilirim ama diyorum ya ben böyle inandıgım için kimseyle bir ilişkiye baslamadım.Problem cevre olmaması ya da aile baskısı değildi anyacagınız..Gecen yıl ilk defa biriyle olabilir diye düşündüm ve sanırım asık oluyordum.Sınıf arkadaşımdı ben böyle yüzüne bile bakmaya kıyamazken benim sevgilisinden henuz ayrılmıs yakın kız arkadaşımla ilişkiye basladılar.Çocuk kıza asık oldu.Kız nasıl davranması gerektiğini biliyordu ve diyorum ya ben gözüne bile bakamazken o cocugun elini tutmaktan felan cekinnmiyodu. ben boyle cok kotu oldum yeri geldi cocuk bana dert yandı kıza askında..neyse ben kendi oldugum sehre yatay geciş yaptım sonra öğrendim ki kız eski sevgilisine geri dönmus..Olayların acıları unutuldu işte zamanla... yeni ortama farklı biri gelince fark edilir ya cevrem felan burda da olustu tanısmak isteyenler oldu yine yok dedim önce okul bitsin ilk olsun son olsun felan diyodum yine.Dün cafede otururken benle aynı fakultede okuyan çoçukluk arkadaşım vardı bana iyi bi kız bulurmusun ciddi düşünüyorum dedi bende dedimki sen bulamıyormusun dedi ki sen iyi birisin cevrem geniş ama agırbaslı biri olsun istiyorum dedi. Benim memleketteki yakın arkadaşlarımda benim gibidir 3 kız daha sevgiileri olmadı cunku ciddi olsun istiyolardı benim gibi.. neyse mevzuya dönelim valla kusura bakma arkadaş bizimkiler senin okul askerlik bitmeden yuzune bile bakmazlar korkarlar ki ciddi ilişki olmaz diye dedim.o da ne dese begenirsiniz hiç kimseyle cıkmayan bi kızla açmak zaten zor böyle bır kızı acmak zaten zasır istiyo zaman alıyo o yuzden simdiden konusmak istiyorum dedi.. Ben cevap veremedim simdi soruyorum benim 22 yıldır inandıgım degerler yalanmıydı yani.Cevremde hala tanısmak isteyen iyi insanlar var 3. sınıftayım okul bitsin felan öyle boyle seyler düşünüyorum diyodum cunku okul bitene kadar ilişki bozulursa ve ben üzülürsem diye düşünüyordum ama gecen yıl yasadıgım olaya ve dünkü konusmaya bakılırsa erkekler nasıl davranması gerektiğini bilen deneyimli ama edepsizde olmayan agır baslı kızları istiyorlar öyle mi yani ilişki yasamamıs olması problem mi soruyorum size?

Kendi dogrularini yasa gerisini salla...

forumdakıler bu tarz bır konu acıldımı genelde bana kızarlar bazende kufur ederler :)

cunku benım yasam tarzım ve fıkırlerım genelde ole baskasının dusuncesı uzerıne degıl kendı mutlulugum uzerıne kuruludur :)

ben ılk olarak sana sunu solım demısın ya 22 yıldır ınandıgım seyler yalanmıydı kısa bır cevam verım : evet sonuna kadar yalandı malesef

ve sunu da eklım bu kadar tabularının olmasına gerke yok 3 .sınıf unıersıte ogrencısı bır hanımın bu kadarda ıce kapanık ve bu kadar da gerıcı dusunmesı benı uzuyor

el sıkısmak bır sevgılının olması elele tutusmak guzle bır anda opusmek bunlar guzel seylerdır . a ben demıyorum kı cınsel bır bırlıktelık ılla olsun ama en azından elele tutus yanı ne var bunda

22 yasındasın ama hala bır erkek arkdasın yoksa ben bu bır sorundur nedne mı sorundur acıklım yanı ya gercekten hanı kusura bakma ama sorunlusun yada ıgrenc derecede cırkınsın yada kendını begnmısın tekısın . 22 yasında bır kızın naısl sevglısı olmaz ya hıc

bunun tercıh ıle alakası yok yanı resmen sacmalık

ben bazen ole seylere tanık oluyorum kı gercekten hanı derler ya kanım donuyor . buda onlardan bırı sanırım

deneyımsız kızlar derken hangı deneyımden soz edıyoruz . yanı bıkac sevgılısı olması onu senden daha deneyımlı yapmaz sonucta yanı el tutmak yada askım nbr demek ıcın deneyım gerekmıyor

deneyımlı kız derken nasıl brı deneyım yanı ıyı opusmek mı ıyı sevısmek mı ? yada sadece 1 kac sevgılısı olması mı

2 sevgılı bırbırlerıne sevgı amaclı dokunuyorsa ellerını kavusturyorsa bunun nesı yanlıs kı yanı bırısı acıklaısn desın kı bır cıft ele ele tutusunca sole bır ahlaksızlık ortaya cıkar gercekten merak edıyorum bence bır sorun yok gıbı

a bırde soru sorumussun erkeklere yonelık ben solım kendı adıma benım aradgım kız sole olmalıdır

*ten uyumum olcak
*ole ılk sevgılısı falan ben olmıcam melek degılım kı manastır rahıbesı arım zaten mutlu edemez benı
*agırbalsıda ıstemıyorum yanı cılgın olmalı benım gıbı yoksa hayat gecmez o ne ole tsm sanatcısı gıbı kadın ıyyy :)
*zekı olmalı
*benı yonetebılmelı
*spor yapmalı
*ıyı bır egıtımı olmalı

a bırde en onemlısı bu tarz garıp fıkırlere sahıp olmaısn yeter benım ıcın :)

bu arada herkesten rıca edıyorum kavga olsun tartısalım hatta ozelden sevgı sozcuklerı de soleyın bana ama lutfen konuyu dıne baglamayın yanı ayet falan yazmayın yada hadıs de yazmayın kıtlenıyor cunku lutfen :)

a bırde herkesın gorusu kendıne burası bır forum madem baslık actın bu sekılde ters fıkırlerde olur :) ama fıkır senındır ınan kendıne uygun aynı senın gıbı cıddı ılıskı pesınde kosmaktan hıc sevgılısı olmamıs bırını mutlaka bulucaksındır :)

aynen katılıyorum dostum:) kimsenin geçmişi beni ilgilendirmez sevgilimde kültürlü heyecanlı neşeli olmalı bende ögretmenlik okuyorum 2.sınıftayım bir kızla evlenmem için bende bi tabir vardır kalp atacak aga olmalı ve bazı konularda uyum gerekiyo ayrıca siz kızlarıda hiç anlamadım göbekli kıllı hantal kültürsüz insanlarla takılıp sonra dert yanıyosunuz buda bana hep ilginç gelmiştir:)

Fikir/İfade özgürlüğünün yanında hoşgörünün de olması gerçekten beni mutlu ediyor öncelikle. :)

Arkadaşlar aslında söylenilecek herşeyi söylemişler (katıldığım+katılmadığım hepsi)

Ama gene de efsun şunu da söylemek isterim herkesin ahlak anlayışı farklıdır.Senin doğru gördüğünü karşısındaki yanlış görebilir.Ahlak konusu zaten çok tartışmalı bir konu bu yüzden.:o

Eğer birinden hoşlanıyorsan bence bunu ona söylemelisin bu 1
Hayat senin hayatın bence ona buna kulak asma.Sonra ileride çok örnekleri olduğu gibi '' Tüh,neden şunu yapamadım,bunu yapamadım '' dersin iş işten geçmiş olur. bu 2
Son olarak ister inanma ister inan : '' Tencere yuvarlanır kapağını bulur'', '' Benzer benzerini çeker '' bu 3 thums:

Not : Danny Boy '' tsm sanatçısı ne ya ıyyy'' lafı bitirdi beni hyper_

herkes kendine göre yorum yapmıs herkesin düşüncesine saygı duyarım.olay ne begenilmememle ne de burnu havada olmamla ilgili belkide yetişme tarzımdan boyle düşünüyorum. asla baskıcı bir ailede yetişmedim öyle olursa tam tersi etki yaratırdı isteyen gerikafalı diyebilir baska türlü davransam kendimi iyi hissetmem onu biliyorum. ilk ve son düşüncesi bi temennidir gelecek ne getitir bilemem buyuk konusmaktan korkarım ve sevgiye degecek birine inanırsam soylerim zaten bu kadar diyeceklerim.. bence kişileri tanımadan üstünde ön yargılı yorumlar yapmak en buyuk geri kafalılktır.

Erkeklere nasıl davranmasını bilen bir kız değilde erkeğine nasıl davranmasını bilen bir kız tercihim olur.

Ondan ona atlamış kız benim ilgimi çekmez,bence doğru yoldasın mutlaka gönlüne göre bir sevgili,eş seni bulacaktır.

Çok şükür ki böyle bir sevgiliye uzun zamandır sahibim,ilkleri,deneyimleri birlikte yaşamak birlikte keşfetmek paha biçilemez. :)

• Like
Reactions: Azi
bence en temizi ve saf olanı daha önce hic sevgilisi olmamıs bir kızdır.zaten daha önce sevgilisi olmusmuydu ondan ona atlamısmıydı beni ilgilendirmez diyenlerin hepsnin gözlemlediğim kadarıyla cinsellik üstüne kurulu ilişkileri var.bende keske daha önce kimseyle cıkmamıs olsam ve sevdiğim kızda keske kimseyle cıkmamıs olsa o farketmese bile onunla ciddi hayallerim var ama dediğim gibi sadece ''hayal'' asıl olması gerekende budur isteyen geri kafalı desin isteyen yobaz desin.

bence en temizi ve saf olanı daha önce hic sevgilisi olmamıs bir kızdır.zaten daha önce sevgilisi olmusmuydu ondan ona atlamısmıydı beni ilgilendirmez diyenlerin hepsnin gözlemlediğim kadarıyla cinsellik üstüne kurulu ilişkileri var.bende keske daha önce kimseyle cıkmamıs olsam ve sevdiğim kızda keske kimseyle cıkmamıs olsa o farketmese bile onunla ciddi hayallerim var ama dediğim gibi sadece ''hayal'' asıl olması gerekende budur isteyen geri kafalı desin isteyen yobaz desin.

atlamak falan ne kadarda saçma sözler

demekki biirni sevsen onla sevişsen sonra ayrılsan oda başkasıyla olsa kıza ben atlamiştim diceksin

cinsellikle alakası yok ilişkilerimizin
evet zaten ilişkilerde orgazm olma falan hep yalan kadın dedğin erkeğin altında odun gibi yatar erkekte işini yapar gider öpüşmeye bile gerek yok zaten .

evlilikler zaten hep bu saçma mantık yüzünden bitiyor erkekler genelde bu sebebten aladatıyor çünkü kadınlar seks yapmayı fazla abartıyor ve sanıyolarki sekse odaklansalar orgazm olsalr erkek oooo bu kesin yollu dicek

ama haklılar gördüğüm kadarıyla bu kadar cahil adam varken normal bu davranışları

hem ben biriyle birlikteysem onun geçmişini niye düşünim manyakmıyım banane napmışsa yapsın şu an benle ise sorun yok

Back
Yukarı