Merhaba herkese. Benim sorunum tamamen psikolojik. Küçüklüğümden beri barışçıl biri oldum. Sıkıntılı mahallelerde yetiştim fakat herkes severdi kimse karışmazdı bana. Şimdi 18 yaşımdayım, görüntüm kolay hamleye benzemiyor, fit bir vücudum var dayanıklıyım. Arkadaşlarımla kurgusal dövüşmeyi seviyorum, güreşte olsun boksta olsun üstün geliyorum kendilerini sadece savunmaya geçiyolar. Fakat yeni taşındığım mahalle daha da sıkıntılı tiplerle dolu ve kimseyi tanımıyorum. Serserisi de çoluk çocuk değil yani ortalama 25 yaşında tipler. Bunlardan fiziksel olarak üstün olsam da kavgadan çok korkuyorum. Genelde beni tek yürürken ve sigara içerken görseler 2-3 dal istiyolardı ve veriyodum. Son zamanlar vermicem diyorum, en son ısrar ettiler baktım vermiyorum küfürü basıp git burdan dediler. Gittikçe üstüme biniyorlar, dövüşsek döverim fakat içimde korku var. Evet sıradan bir anda düşünürken döverim falan diyorum fakat o tartışma anında tamamen kendimi kaybediyorum. Hiç gerçek kavga etmediğim için korkuyorum. Özellikle tanımadığım insanlar ve kavgaya karşı ön yargılıyım. Şimdi ben bu durumu yenmek istiyorum fakat kavga etmeden farklı bir yolu yok mu? Kavgayı sevmiyorum ve sadece kendimi savunmam gerektiği zaman en azından kendimi kontrol edebilmek istiyorum. Ne düşünüyorsunuz?