hiç bir göğüs antremanı tatmin etmiyor.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 3mr3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

3mr3

Üye
Merhaba Arkadaşlar,
2 senedir vg yapmaktayım. Artık canıma tak eden bi konuyu sizlere danışmak istedim.
2 senede iyi bir vücut yaptığımı düşünüyorum ama son 6 aydan (belki daha da fazla) göğüs kaslarımın geliştiğini ne hissediyorum ne de görüyorum. Hiçbir göğüs antremanından sonra göğüslerimde ne bi yanma, ne bi acı hissediyorum. ( bu sadece göğüs için geçerli) belki aklınıza göğüs antremanında kullandığım kilolalar az diye gelebilir ama o da değil. bench pressde 108 kg civarı 6 tekrarlar yapıyorum. Tekrarlar arasında süreyi kıstım, varyayonlu şınavlar , dipsler denedim.. Sporu okulda yaptığım için bu konuda iyi bir destek alacağım insan yok. Geçmişte benle aynı drumu yaşamış bir arkadaşımız varsa ; burdan izlediği göğüs antremanını, dinlenme vakitlerini, hareket sıraını.. kısacası aklına gelen her türlü tavsiyeyi yazabilir. Bu topic benim için çok önemli oldu; yazılan her sözcüğü dikkate alacağım.
Şimdiden herkese teşekkürler, iyi sporlar

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:25 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:22 ----------

Bu arada arkadaşlar ,siz yazmadan ben söyliyim. Beslenme ve dinlenme ile ilgili bir sıkıntım yok

Resmiden bir yüzücüvü andırıyosun... eğer bir yüzücüysen vücudun ona göre gelişmiş olabilir. ben göğüsleri çok gelişkin yüzücüler görmedim. Tabi saçma bir düzmantık yapmış olabilirim..

ya da

Reddie arkadaşımızın dediği gibi yeni göğüs çalışmaları denemelisin... Belki yeterl, beslenmiyosun, belki kaslarına yeterli dinlenme iznini vermiyosun. hepsi olabilir...

Ya da herşeyden önemlisi vücut yapısı ve genetikte önemli... Benim garsonluk yaptığım kafede 17 yaşında bi çocuk vardı... sadece şınav ve mekikle fittness modeller gibi vücudunu parçaladı...

Evet uzun süreler yüzdüm, spora başladığımda 135 cm omzum vardı ama kütlesel olarak fazla büyük değildim. Fakat bırakalı yıllar oldu ; normal bir insan gibi gelişemicekmiyim yaw :(

Selamlar,bu konu hakkinda yorum yapabilmemiz icin oncelikle nasil bir antrenman programi uyguladigini set sayilari,dinlenme suresi,haftalik calisma sıkligi,beslenme duzeni-destegi hakkinda genel olarak bilgi vermen gerekmekte..

Omuzu cok geniş olan insanlarda göğüs cok büyüme olmaz. Aynı sekilde göğsün fazlanda omzun genişlemez cok fazla ikisi birbiriyle ters orantılıdır.

dogrudur arkadasım tabiki inanmayabilirsin ...

bilimselmi pek bilmiyorum bu salonlardan edindigim tecrübe...

ha buna da inanmayabilirsin :)

Bir insan sürekli gelişecek diye birşey yokki muhakkak duracak yada yavaşlayacak.Çünkü sporla ugraştıkça kasların gelişme eşikleri çoğalıyor(bence) O eşikleri atlamakda git gide dahada zorlaşıyor.

Back
Yukarı