Arkadaşlar daha öncede bir çok spor yaptım(kickbox-karete-fitness) hepsi kısa süreli oldu ancak bir temel var 1-1.5 yıldır ara vermiştim şartlardan dolayi ve 3 hafta önce tekrar fitness a başladım 4 ay sonra düğün üm olacak şuan Max yağ yakmak için uğraşıyorum günde yaklaşık 4.5-5 lt su içiyorum thermal l-carnitin kullanıyorum sabah ve spor öncesi spora her akşam saat 7 de başlıyorum 9 da bitiriyorum belli bir programım yok her gün standart çalışıyorum suanlik haftanın 6 günü fitness yapıyorum pazar günü kapalı olmasa her gün yapıcam pazar günleri spor niyetine yüzüyorum sabah ve akşam. fitness da günlük 20 dk dikey bisiklet ortalama hız 28 - nabız 150(140-163 arasında gidip geliyor)- cihazda yazan harcanan kalori 350 devaminda tüm kaslarimi çalıştıracak şekilde neredeyse tüm aletlerden geçiyorum 10 tekrar 3 set yapıyorum ağırlık olarakta ortalama tek kol için 20-25 kg arasında ağırlık kaldırıyorum yani çift elle yaptığım hareketler de ki genelde öyle 40-50 kg ağırlık koyuyorum programı kapatırken de 30 dk eliptik bisiklet ortalama hız 16 nabız 150 harcanan kalori de 400 gösteriyor(eliptik bisiklet sabit olan kollarını tutuyorum yani sadece kalça-bacak çalışıyorum) spor esnasında aşırı terliyorum yanımda getirdiğim havlu siril siklam oluyor hızlıca Eve gidiyorum whey protein alıyorum beslenme olarak da sabah 1 bardak süt 2 yumurta öğlen pek belli olmuyor ıs yüzünden şantiyede çalışıyorum mimarim ne çıkarsa onu yiyorum ama protein olarak yetersiz yemekler geliyor genelde örnek veriyorum sebze yemeği-pilav-cacık yada salata oluyor olurda yoğunluktan Yemek saatini kaçırırsam adana dürüm yiyorum aksam ise spordan sonra yaklaşık 350-400 gr kırmızı et ızgara yapıyorum yarım ekmekle yiyorum bana verebileceğiniz tavsiyeler nedir ve şuan için kas kutlesini arttırmak dan ziyade yağ larimi yakip kas kutlemi korumak istiyorum artabiliyorsa arttırmak da isterim ama öncelik yağ yakimi