Herbalife ile zayıflama

Herkese merhaba,
Forumu kabaca aradım ama herbalife ile ilgili makale yorum bulamadım, daha önce böyle bir başlık açıldıysa affola. İnstagram, Facebook’ta bu ara bu ürünün çokça reklamı yapılıyor. Böyle bir ürünle zayıflayabileceğime inanmıyordum ama gelen arkadaşlık isteklerinde “Dr.” ünvanını gördüm o da bu ürünü satıyor kendi içerken, ürünü hazırlarken videoları var acil tıp doktoruymuş çeşitli hekim sitelerinde üyelikleri var. Bir hastane kadrosunda da adı bulunuyor yani gerçekten hekim. Araştırdım başka doktorlar doçentlerde mevcut ürünü satan, öneren. Ben internette Türkçe bir makale bulamadım. Bu spora gönül veren herkesin az çok sağlık, spor ve bu ürünler hakkında bilgisi olduğunu düşünüyorum. Onun için sizlere sormak istedim bu ürünün doğruluk payı var mı zararlı mı?

Tamamen pazarlama. Bos beles bir sey
Cevabınız için teşekkürler hocam,
Protein tozu, whey ile kıyasladım ben sonuçta onu da sütle suyla karıştırıp tüketiyoruz. Bu ürününde ambalajında yazan değerler doğruysa protein olarak zengin gibi görünüyor. Şahsi kanaatimde sütle karıştığında domates çorbası gibi bir kıvamı olduğu için direkt vücuttan atılacağı yönünde. Gün boyu sadece suyla çayla bu shakeleri tüketeceksiniz deniyor bu zayıflatmaz mı ?, konu hakkında pek bilgim olmadığı için soruyorum.

Amaç kilo vermekse diyet ve doğru programın sana sağlayabileceği faydadan daha fazla fayda verebilecek birşey yoktur.
Herbalife denilen ürün karblı bir ürün ortaya konulmuş, doygunluk hissi vericekte sizde onu alıcaksınız hergün içip zayıflayacaksınız yok böyle birşey.
Kalori açığını öğünlerinizle yaparsınız.Böylece diyet oluşturursunuz.Doğru program dediğim kardiyovasküler etkinlik ağırlıklı program, üniversitede arkadaşımı spora başlattım vücut geliştirmeyi beğenmedi.Beslenme programını düşük kalorili önerdim, günlük 120 dakika kardiyo yapıyordu haftada 6 gün.117kgden 83kgye düştü 5 ayda.
Tek yapmanız gereken kalori açığını hesaplayacağınız bir diyet, değişkenleriyle birlikte ve kardoyivasküler aktiviteler(düzenli)

çevremden birisi kullanmıştı zayıflama ürünlerini. kalıcı zayıflama vermez sana sanırım tok tuttuğu için yemek yeme hissi olmuyordu ve sürekli tuvalete gidiyordu. sonucunda 10-15 kilo kadar zayıfladı ama sonrasında bunu 20-25 kilo olarak geri aldı.

Herbalife kullanmalla zayıfladın diyelim ya sonra ? Beslenme hakkında bir düzenin olmadığı için herbalife bıraktığında verdiğin kiloyu tekrar geri alıcaksın. Sen ilk önce beslenmeye dair hayatına düzen getir ne yiyeceğini ne zaman duracağını bil ki bu sana hayatının geri kalanında da kilo almanı engelleyip sağlıklı yaşam sürdürmeni sağlasın

çöp gibi duruyor direk :D[DOUBLEPOST=1525514029][/DOUBLEPOST]güldürdü :D 350 tl ne demek be içim cız etti , o paraya whey + l carnitine + bca alırsın yılan gibi gezersin :D

Eklentiler

• xx.png
    xx.png
    53,8 KB · Görüntüleme: 694
bizim üniversitedeki matematik hocasıda satıyor bu ürünü :) şuan satmayıda kullanmayıda bıraktı bizden göbeği nasıl eridirim diye program istiyor mk :)[DOUBLEPOST=1525521382][/DOUBLEPOST]üniversiteye ilk başladığımda sınıfadan bir arkadaş da bu işe başlamıştı zayıf bir çoçuktu sen kullan eğer kilo alırsan, alırım dedim 1-2 sonra sorduğumda 2 kg yakın verdiğini söyledi :) sebebi ise hapları yanlış kullanmış. network olan hiç bir ürünü kullanmam da girmemde

Son düzenleme:
Back
Yukarı