gursoy
Üye
Merhaba arkadaşlar 5 aydır evde spor yapmaktayım 2 hafta içersinde spor salonuna yazılcam 3-4 ayım yağ yakmakla geçti %16 olan yağ oranımı %11 lere düşürdüm malesef bilgisizlikten 2 kg da kas kaybım var artık ufak kaldım çok kas kütlemi arttırmak istiyorum ondan artık çoğunlukla kas kütlesini arttırıp azda olsa yağ yakma hedefindeyim tavsiyelerinizi istiyorum beslenme konusunda kendimden ve beslenmem hakkında bilgi vereyim
Boy:1.83
Kilo 74
Kas kütlem:65 kg
Yağ oranım %11
Beslenme programım tahmini
Kahvaltı8:30-yulaf beş kaşık yemek kaşığı muz 1 tam 2 beyazı yumurta 2 adet ceviz süt karıştırarak bunlar yulafla birlikte
Ara-yok dershanedeyim
Öğlen13:00- ton balığı olabiliyor tavuk göğsü olabiliyor baklagil olabiliyor yanında yoğurt hep var
Yemekten 2 saat sonra spor spor öncesi kahve sonrası süt
Ara 17:00- lor peyniri 6 yemek kaşığı 1 adet muz
Akşam 19:30- çorba salata birde protein içeren besin en az 25 gram alıyorum gene köfte olabiliyor et olabiliyor baklagil ağırlıkta ama
Gece yatmadan önce lor peyniri yiyorum yaklaşık 5-6 yemek kaşığı ve ayrıca günde 1 bardak yeşil çay içiyorum tavsiyeleriniz bekliyorum pek bilgili değilim bu konularda teşekkürler
Boy:1.83
Kilo 74
Kas kütlem:65 kg
Yağ oranım %11
Beslenme programım tahmini
Kahvaltı8:30-yulaf beş kaşık yemek kaşığı muz 1 tam 2 beyazı yumurta 2 adet ceviz süt karıştırarak bunlar yulafla birlikte
Ara-yok dershanedeyim
Öğlen13:00- ton balığı olabiliyor tavuk göğsü olabiliyor baklagil olabiliyor yanında yoğurt hep var
Yemekten 2 saat sonra spor spor öncesi kahve sonrası süt
Ara 17:00- lor peyniri 6 yemek kaşığı 1 adet muz
Akşam 19:30- çorba salata birde protein içeren besin en az 25 gram alıyorum gene köfte olabiliyor et olabiliyor baklagil ağırlıkta ama
Gece yatmadan önce lor peyniri yiyorum yaklaşık 5-6 yemek kaşığı ve ayrıca günde 1 bardak yeşil çay içiyorum tavsiyeleriniz bekliyorum pek bilgili değilim bu konularda teşekkürler