Hele Sonunda Videoyu Yükledim :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin hatrına hiç eklemiycem varmı ? Hayır adamı çileden çıkartıyosunuz bişey dememeye çalışıyom senin karşında 5 yaşında çocukmu var. Ona göre davran haddini bil biraz yüz verince tepemize çıkıyosunuz.

Veletler abuk subuk yorumlar yazıp duruyolar. Açta kendi kasına gül tabi varsa l.n ne kası var ne bişeyi gelmiş bide yorum yapıyo. Ln bana 1 tane fotonu göndersene 1 tane

adi iyiyosa utandırın beni bana abuk subuk yorum yazan kişiler adi ln iyiyosa 1 tane fotoğraf koyun bende bundan sonra foruma girmiycem

Allah çarpsın bana yorum yazanlardan 1 kaçtanesinin resimlerini gördüm içler acısı :D dedim vay be bana yorum yazanlara bak gülmekten öldüm :D

siz anca parmak kası yaparsınız

kalkan333 sakin olmalısın öncelikle tamam vg sporu seviyorsun anladık çok iyi bir şey bu yalnız 1 ayda büyük gelişme sağladım zyzz nin iki katı olacağım vs dersen komik olur önce sabırlı ol her vücut az yada çok kaslı olur araştır beslenmene antremanlarına uykuna motivasyonuna dikkat et belli bir zaman geçince video fotoğraf koyarsın

ilginç..çok şaşırtıcı yorumlar olmuş.arkadaşlar bu spora hangimiz 40 cm define bicepsler kenarlardan ben buradayım diye bağıran adonisler eşliğinde eight pack,six pack,four pack :) (artık hangisi varsa) ile başladık..öyle yorumlar yazmışsınız ki yorum sahibinin kocaman adam olduğuna inandım neredeyse..yahu bizlerde bu yaşlarda demedik mi off adama bak bende yapıcam..ertesi gün başlamadık mı yarım yamalak saçma sapan şınavlara mekiklere barfikslere.daha dün gibi hatırlıyorum 57 kg olduğum zamanları..banada biri deseydi senden bi cacık olmaz genetiğin berbat bugün ben hala aynı kiloda kendimi asla vicut:) geliştirme yapamayacağım hep aynı kiloda kalacağım düşüncesine inandırırdım...bu iş maddiyata bağlı büyük ölçüde evet ama kimse bana bu çocuğun vücudunun gelişemeyeceğini söyleyemez..aksini idda edemez..imkan olduktan sonra her vücut gelişir..ama şu bir gerçek önce kendini geliştirmesi lazım...önce beyin olarak gelişmen lazım genç kardeşim..ileride vücutta geliştirirsin yorma kafanı.diğer bir konu ahlak bekçisi değilim ben ama siz her 15-16 yaşında çocuğa bu cevapları veriyorsanız sabrınız kalmamış diye düşünüyorum..çocuk daha adı üstünde..ergenlik döneminde üstelik. çocuk psikolojisinden anlamak için eğitim almaya gerek yok birebir bizde bu dönemlerden geçtik..bu yaşlarda söylediğiniz herşey ileride beyninde aşamayacağı bir duvar olarak kalacak belki..bu dünyada başımıza gelmez diye düşündüğümüz hiçbirşey yok arkadaşlar..biz bu sporu yapıyorsak beraberinde sabrımızın kişiliğimizinde gelişmesi gerekiyor..bodyforumtr üyelerine yakışmadı bence..saygılarımla.

Adama insanca yorum yapalım fotoğraf yükle dedik ondan da anlamadı, yağ gibi üste çıktı. Neyin atarındasın sen? Bu konuya yazacağım son mesajdır. Sen git Zyzz ol Arnold ol kardeşim, sana kolay gelsin. Tartışmayı uzatmak istiyorsan ö.m ile ulaş bana, istediğin gibi sidik yarıştırırız.

• Like
Reactions: Azi
Senin hatrına hiç eklemiycem varmı ? Hayır adamı çileden çıkartıyosunuz bişey dememeye çalışıyom senin karşında 5 yaşında çocukmu var. Ona göre davran haddini bil biraz yüz verince tepemize çıkıyosunuz.

Veletler abuk subuk yorumlar yazıp duruyolar. Açta kendi kasına gül tabi varsa l.n ne kası var ne bişeyi gelmiş bide yorum yapıyo. Ln bana 1 tane fotonu göndersene 1 tane

adi iyiyosa utandırın beni bana abuk subuk yorum yazan kişiler adi ln iyiyosa 1 tane fotoğraf koyun bende bundan sonra foruma girmiycem

Allah çarpsın bana yorum yazanlardan 1 kaçtanesinin resimlerini gördüm içler acısı :D dedim vay be bana yorum yazanlara bak gülmekten öldüm :D

yani vücudum senden iyiyse forumu bırakıcaksın öyle mi ? yapma dostum kaç yıllık vgciler var bu forumda tamam iyi gelişiyorsun başarın güzel çalışmana devam et önemli olan sürekliliktir ama bu kadar iddaa fazla :evil:

bence bu konu artık kitlenmeli. bu tartışmaya girme taraftarı değilim fakat. 14 yaşında bi arkadaşımızın üstüne bukadar gitmek çok yanlış bence. Tabi kalkan'ında hatası var ama unutmayın o bi çocuk ve dalga geçmek için yazılan yorumları ciddiye almış başlarda baksanıza. bu çocugu herkez makara yapmak için kullanmış resmen ve bu çocugun egosu bukadar tavan yapmışki o videodaki yazıları yazmış ve saçma sapan girişimlerde bulunmuş. Tabi şöyle bişey var kalkan33 büyüklerine saygılı değilsin bence aralarda sana yardım etmek isteyenlerde olmuş ama sen yanlış algılamssın (danny boy ) ben böyle bi başlığın bu forumda bulunmasına üzüldüm açıkcası. sonuçta burası yardımlaşma- bilgi paylasımı- zaman zaman kullanıcıların birbirine dert ortağı bile olduğu bir forum.Bu başlıkta konularını ve postlarını çok beğendiğim ve içten içe saygı duydugum bir kaç insanın bu arkadaşımızla dalga geçtiğine şahit oldum ve çok üzüldüm gerçekten. bu konu kesinlikle KİLİTLENMELİ artık. İyi günler

VELETLER GELMİŞ YORUM YAPIYOR mu? Velet sensin burada yorum yapanların %90 ı senden büyük sen kime velet diyon.kimse senle durduk yere uğraşmıyor.her mesajında ısrarla vicud geliştirme yazıyorsun.o içler açısı dediğin kişiler hiç olmazsa senden saygılı.haddini bil

• Like
Reactions: Azi
Bu konunun ayarı kaçtı. kalkan333, forumdaki yazım tarzını düzeltmeni tavsiye ederim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı