Hele Sonunda Videoyu Yükledim :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2dhwbc1.jpg

kimyasal kullanmışsın bence

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:44 ----------

abi sizlerde şakamısınız nesiniz 14-15 yaşında çocukla münakaşaya giriyorsunuz niye uzatıyorsunuz ki adam yapmış işte 45 cm kolu susun teşekkürler buttonunu kullanın

kimyasal kullanmışsın bence

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:44 ----------

abi sizlerde şakamısınız nesiniz 14-15 yaşında çocukla münakaşaya giriyorsunuz niye uzatıyorsunuz ki adam yapmış işte 45 cm kolu susun teşekkürler buttonunu kullanın

Kardeşim seninde yaşın 16, yani ayni yaşlardasiniz, ama gördüğüm kadarı ile aklı başında yorum yapmasını biliyorsun, evde mekik ile bir kaç standart haraketlerle çok güzel vücut çıkarmışsin ve mütavazi bir gencsin yorumlarını okuduğum kadarı ile, yerli :)

Konunun ayarı kaçmış. Kişisel tartışmalar bitsin. Kırıcı olmadan yorum yapacaksanız, yapın. Konu sahibi de üslubunu kontrol etsin.

Konu dışı ve üslubu bozuk mesajlarla ilgili son uyarıdır bu.

Gördüğüm kadarıyla zor kilo alan bir yapın var üzülerek çok uzun süre içinde bir yerlere gelebileceğini belirtmek isterim uzun vadede sporunu yapmalısın yani şöyle düşün etrafındakiler senin 1 yılda ulaştığın vücuda onlar 3 ayda ulaşabilir.
Bende tam bir ektomorf'um buna rağmen tam gaz calışıyorum antrenmanları aksatmıyorum.
Şöyle bir avantajımız var - evet doğru duydun bu kadar kötü haberden sonra - yağ tutmuyoruz evet yani yiyebildiğin her besini almalısın yoğurdundan tut sağlam karbonhidrat , sağlam protein-sağlamdan kastım yüksek miktar- alarak 1 yılda 3-5 kilo alabilirsin.
İnsanlar 1 yılda genetiği ne olursa olsun 600 gr kilo alır.
Başta inan senden kötü durumum vardı evde çalışırken şuan salona yazıldım gayette güzel gidiyor bence aynen böyle devam et başta bende büyük umutla konu açmıştım burada 6 ayımın dolmasını bekliyorum fotoğraflarımı koyacağım , öncesi sonrası diye
Kimsenin ne dediğini asla umursama arada bazıları yardımcı olmaya çalışır , diğerleri de biri ortaya dalga geçecek şekilde yorum yazar herkes onu takip eder yani bir kraliçe arı ve arkasında hizmetkarları...
Kimse üstüne alınmasın.
Sana son sözüm "Asla pes etme"

Gördüğüm kadarıyla zor kilo alan bir yapın var üzülerek çok uzun süre içinde bir yerlere gelebileceğini belirtmek isterim uzun vadede sporunu yapmalısın yani şöyle düşün etrafındakiler senin 1 yılda ulaştığın vücuda onlar 3 ayda ulaşabilir.
Bende tam bir ektomorf'um buna rağmen tam gaz calışıyorum antrenmanları aksatmıyorum.
Şöyle bir avantajımız var - evet doğru duydun bu kadar kötü haberden sonra - yağ tutmuyoruz evet yani yiyebildiğin her besini almalısın yoğurdundan tut sağlam karbonhidrat , sağlam protein-sağlamdan kastım yüksek miktar- alarak 1 yılda 3-5 kilo alabilirsin.
İnsanlar 1 yılda genetiği ne olursa olsun 600 gr kilo alır.
Başta inan senden kötü durumum vardı evde çalışırken şuan salona yazıldım gayette güzel gidiyor bence aynen böyle devam et başta bende büyük umutla konu açmıştım burada 6 ayımın dolmasını bekliyorum fotoğraflarımı koyacağım , öncesi sonrası diye
Kimsenin ne dediğini asla umursama arada bazıları yardımcı olmaya çalışır , diğerleri de biri ortaya dalga geçecek şekilde yorum yazar herkes onu takip eder yani bir kraliçe arı ve arkasında hizmetkarları...
Kimse üstüne alınmasın.
Sana son sözüm "Asla pes etme"

Öncelikle yorumun için çok sağol :) arada güzel yorum yazan arkadaşalarda oluyo ama haklsın ben birşeye kafamı taktımmı onu yapmadan bırakmam :)

• Like
Reactions: Azi
Niye dalga geçtiniz çocukla anlamadım.

Ergenlik çağında bi heves vgye başlamış iyi birşey bu spora başlaması. Altyapıyı oluşturuyor işte.

Sen proteinli yiyeceklere takılma kardeşim annen ne yapıyorsa ye tatlılardan uzak dur ve sporunu yap yeterli.

Evde vücut çalışabilirsin ama bunun yanına basketbol, yüzme gibi dallara yönelmeni tavsiye ederim.

merhaba Ahmet hangi foruma girersen gir dikkat etmen gereken husus Türkçeyi doğru kullanman,, kimse sana noktayı virgülü tam yerinde kullan demiyor ama en azından kelimeleri doğru yazmaya çalış ayrıca yorumunu yazdıktan sonra göndermeden önce bir kere daha oku ve gözden kaçırdığın hataları düzeltmeyi unutma mesela vicut değil vücut

fiziki yapına gelecek olursak bence çok kötü değil zayıf bir yapıya sahipsin ve yaşın itibariyle hala gelişme çağındasın ,, sana tavsiyem vücudunu enine doğru geliştirmen yani omuzlarını, sırt ve kanatlarını mümkün mertebe genişletmen-yani açman olacak ondan sonra hacim kütle olayını her yaşta yapabilirsin çünkü kas gelişiminin bir sınırı yok ama kemik gelişimi 20 li yaşların başında kıkırdakların kapanmasıyla sona erer ,,evdeki ağırlıklarla omuz yana açış ve sırta press vb. gibi hareketlere ağırlık ver şınav ve barfiks çekmeyi ihmal etme ve mümkünse spor mağazalarından 5 10 liraya kondisyon ipi al ve sürekli ip atla bunların çok faydasını göreceksin .....

zayıf bi yapıya sahip olmanın avantajlarına gelecek olursak hafif kütle yaptığında çok estetik görüntü elde edersin mide kaslarını (abdominis serratus ve oblikus) çok kısa sürede çıkarabilirsin ve kilolu yapıya sahip insanların korkulu rüyası olan simit denilen durum yani belinin yan kısımlarındaki yağ fazlalıkları sende kolay kolay oluşmaz...

son olarak bu forumda seninle alay eden arkadaşlara kızıp,küsüp,darılıp foruma girmemezlik yapma bu forumda bilmediğin çok şey öğrenecek ve uygulamaya başlayacaksın sormak istediğin her ne olursa forumda arama yapıp doğru başlıklara yazarak sorabilir ve gerekli cevapları alabilirsin hadi kal sağlıcakla....

Spora başladığında aynı senin yapında olan bir partnerim var. İlk fotoğraflarını atsam, bu ne böyle? resmen gövdesinde "bombe" var dersin(bombenin anlamını biliyorsundur)... Şimdi çocuğa günde 6 öğün sağlam yemek yediriyorum 21.45-22.00 dedin mi uyutuyorum. Antrenmanda varya efedersiniz ağzına sıçıyorum ağlatıyorum. Bak şimdi nasıl? Kilosu 68, göğüs hatları hafif belirgin, biceps tepe noktası oluşuyor, sırt hatları belirginleşti.

Bu arada evde squat hareketini yap. Ellerine dambılları al squat yap. Tabi dambıllar ne kadar yeterli olur bilemem.

Maddi olarak ve ygs sınavından dolayı imkanları kısıtlı. şu anda vücudu kendini toparlamaya başladı. Sen bana bir ulaş bakalım özel mesajdan. Sana yardımcı olmaya çalışacam

merhaba Ahmet hangi foruma girersen gir dikkat etmen gereken husus Türkçeyi doğru kullanman,, kimse sana noktayı virgülü tam yerinde kullan demiyor ama en azından kelimeleri doğru yazmaya çalış ayrıca yorumunu yazdıktan sonra göndermeden önce bir kere daha oku ve gözden kaçırdığın hataları düzeltmeyi unutma mesela vicut değil vücut

fiziki yapına gelecek olursak bence çok kötü değil zayıf bir yapıya sahipsin ve yaşın itibariyle hala gelişme çağındasın ,, sana tavsiyem vücudunu enine doğru geliştirmen yani omuzlarını, sırt ve kanatlarını mümkün mertebe genişletmen-yani açman olacak ondan sonra hacim kütle olayını her yaşta yapabilirsin çünkü kas gelişiminin bir sınırı yok ama kemik gelişimi 20 li yaşların başında kıkırdakların kapanmasıyla sona erer ,,evdeki ağırlıklarla omuz yana açış ve sırta press vb. gibi hareketlere ağırlık ver şınav ve barfiks çekmeyi ihmal etme ve mümkünse spor mağazalarından 5 10 liraya kondisyon ipi al ve sürekli ip atla bunların çok faydasını göreceksin .....

zayıf bi yapıya sahip olmanın avantajlarına gelecek olursak hafif kütle yaptığında çok estetik görüntü elde edersin mide kaslarını (abdominis serratus ve oblikus) çok kısa sürede çıkarabilirsin ve kilolu yapıya sahip insanların korkulu rüyası olan simit denilen durum yani belinin yan kısımlarındaki yağ fazlalıkları sende kolay kolay oluşmaz...

son olarak bu forumda seninle alay eden arkadaşlara kızıp,küsüp,darılıp foruma girmemezlik yapma bu forumda bilmediğin çok şey öğrenecek ve uygulamaya başlayacaksın sormak istediğin her ne olursa forumda arama yapıp doğru başlıklara yazarak sorabilir ve gerekli cevapları alabilirsin hadi kal sağlıcakla....

öncelikle çok sağol forumu bırakma gibi niyetim yok allah izinverirse ömrümün sonunakadar body yapmayı düşünüyorum haklısın zayıf olmanın avantajları çok
hatta 3 haftadır karın a yükleniyorum baklavalar yavaş yavaş bellioluo :D zağten çalışmaya başlamadan önce ısınma hareketlerinde hep ip atlarım günümün yarısı ip atlamakla geçio diyebilirim :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:09 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:06 ----------

Spora başladığında aynı senin yapında olan bir partnerim var. İlk fotoğraflarını atsam, bu ne böyle? resmen gövdesinde "bombe" var dersin(bombenin anlamını biliyorsundur)... Şimdi çocuğa günde 6 öğün sağlam yemek yediriyorum 21.45-22.00 dedin mi uyutuyorum. Antrenmanda varya efedersiniz ağzına sıçıyorum ağlatıyorum. Bak şimdi nasıl? Kilosu 68, göğüs hatları hafif belirgin, biceps tepe noktası oluşuyor, sırt hatları belirginleşti.

Bu arada evde squat hareketini yap. Ellerine dambılları al squat yap. Tabi dambıllar ne kadar yeterli olur bilemem.

Maddi olarak ve ygs sınavından dolayı imkanları kısıtlı. şu anda vücudu kendini toparlamaya başladı. Sen bana bir ulaş bakalım özel mesajdan. Sana yardımcı olmaya çalışacam

eyvallah kardeşim yorumların için sağol :) bu aralar bende çok yemek yemeye başladım hatta kusana kadar yemek iyiyom diyebilirim

2 haftadır çok iyiyorum hatta bu gün tartıldım 3 kilo almışım :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:19 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 21:09 ----------

Hiç bir şey bulamazsan buyuk su damacanası ile squat yapabilirsin.

sağol :) artık çalışmalarıma squat ıda ekiyecem

dalgaları kafana takma kardeşim.tamam vücudun şuan vasat olabılır ama sende bu ınanc oldugu surece emınım hayalındekı vücudu yaparsın birgün.senden tek ıstedgm vıdeo foto fln koyma sımdılık cok erken .
Allah yardımcın olsun..

• Like
öcenlikle bazı arkadaşlar spor salonuna gitti için evde ( vücüt ) geliştirmeye karşılar . onların paraları oldu için hep spor salonuna gitmişler 170 tl lik protein tozları almışlar ve gelmişler bana laf söylüyolar . daha forumda 1 tane fotosu olmayanlar gelmiş bana laf söylüyo herkeze senden bi cacık olmaz gibi yorumlar yazıolar sırf insanların heveslerini kırmak için

o yorumları yazdın diye vicut çalışmamazlık yapmıycam . aksine dahaçok çalışçam ve bi gün o yazdıkları yorumların onlara göstercem ;)

bu forumu kendine düşman gördün galiba aksine herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor 170 liralık protein tozları almışlar demişsin adamın parası varsa ve vücudunun daha iyi gelişmesini istiyorsa alır bu seni niye rahatsız ediyor.birde hala vicut yazıyosun bir arkadaş demiş vücut çalışacağına türkçe çalış arkadaşa katılıyorum.kimseyi kendine düşman görme ve kendini beğenmişlik yapma

Vücut geliştimede başarılar dilerim iyi günler

Vücudun normal zayıf ve kaslı ama şöyle bir durum var ki göbekli olmayabilirsin tamam ama çok hacimli kaslara sahip olman ve kilo alman çok zor o yüzden kötü tarafları da var

• Like
Şimdi vicutta birşey yok doğrudur da heves etmiş bu kadar, özgüveni de var böyle devam ederse bu forumda her konuda atıp tutanlardan, herkesi eleştirip kendine eleştiri gelince zırlayanlardan daha iyi vicudu olacağına eminim ,

Bir de şu çok zayıfsın kas yapamazsın kilon yok gibi hurafeleri bırakın, bu spora baslarken en avantajlı olanlar zayıf ve yağsız olanlardır, hanginiz bu yaşta spora başladınız bu kadar heveslendiniz de gelmiş burda kardeşiniz yaşında çocukla "tartışıyorsunuz"(eleştiri değil bildiğin tartışıyosunuz), ona göre güzelse güzeldir, devam ederse daha da güzel olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı