Hele Sonunda Videoyu Yükledim :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kalkan333

Yeni Üye
  • Like
Reactions: Azi
Bu zamana kadar vücut geliştirmekle uğraştım,bir cacık olmadı .. Bende artık vicüt çalışmaya başlayacağım :D 1 ay da iyi vicut geliştiriliyor arkadaş :D

Öncelikle Sağolun :D Öncelikle Kendine Şunu Demelisin Bu Cocuk yapıosa ben nie yapamıyım insanın içinde istek oldumu hertürlü kas yaparsın ben bu spora başlamadn önce 1 ay araştırdım video izledim a dan z ye öğrendim belki bundan kaynaklanıyodur

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:31 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:27 ----------

sitenin adını değişsinler vicutforumtr yapalım :D

:D güzel espiri

• Like
Genetiğin Harika İlerde Dehşet Bi Vicut Seni Bekliyor :D

eyw kardeşim sağol :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 22:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 22:57 ----------

6 ay yada 1 sene salonda calıstıgını tahmın edemıyorum :) :)

ahh keşke gitsem keşke :) maddi durumum olsa giderdim dumbelleri bile zor aldım :D burada koca koca adamları kandırcak halimde yok onuda belirtiyim ama senin fikrin saygı duyarım :)

hyper_ yorumların tümünü okudumda herhalde öldüren yorumlara girerdi facebookta olsaydık
Çok iyisin kardeşim başarılarının devamını dilerim bu sporda, iyiki başlamadan önce 1 ay araştırmışsın yoksa bu kadar define, bir o kadar da hacimli ve muhteşem kollara sahip olamazdın :)

hyper_ yorumların tümünü okudumda herhalde öldüren yorumlara girerdi facebookta olsaydık
Çok iyisin kardeşim başarılarının devamını dilerim bu sporda, iyiki başlamadan önce 1 ay araştırmışsın yoksa bu kadar define, bir o kadar da hacimli ve muhteşem kollara sahip olamazdın :)

teşekkür ederim kardeşim :) zaten bişeye başlamadan önce iyice araştırmak gerek bu sırf body için geçerli değil :)

• Like
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı