Hedef 90 kg bench 130kg deadlift 100kg squat

Merhaba yaşım 14 1 ay oldu 14 e gireli başlıkta yazdığı gibi hedefim ağağı yukarı bu yaşımın sonundaki hedeflerim bu başlıkta düzenli olarak ilerleyişimi bazen video bazen mesaj yoluyla buraya belirteceğim bu ağırlıkları kaldıramasam bile aşağı yukarı bu ağırkıklara yaklaşacağımı biliyorum şuanki ağırlıkların bench 50 kg 7 tekrar deadlift 74 kg 11 tekrar squat 50 kg 15tekrar

Önünde cok büyük yol var o kilolara cıkmak icin önce seninde kilo alman lazım güç kazanman lazım iyi antreman yapıp iyi beslenmen lazım yaşın daha kücük ilerde ulaşırsın inşallah hedefine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bench 50kg 11 tekrar deadlift 75 kg ağırlık arttıma olasılığım yok 12 tekrar fln daha güç var deadlift de ama o kadar tekrar güç olsa bile çıkmıyo 110 kg olsa çekerim ama :) squat 50 kg 18 tekrar 15 gün tatilde memlekette olduğumdsn bu kadar arttı:((

Dostum vücut geliştirme de ağırlık önemli değildir sen gelmişsin 11 tekrarda ağırlık rekoru kırmaya çalışıyorsun.Hedefin ağır kaldırmaksa powerlifting yapacaksın.İkisini birbirine karıştırmayın bu sporların.Gelişimini kötü etkiler hala vücut geliştirme yapıp şu kadar basıyorum diyen adamlar çıkıyor ben gerçekten şaşıyorum dostlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

Do
Dostum vücut geliştirme de ağırlık önemli değildir sen gelmişsin 11 tekrarda ağırlık rekoru kırmaya çalışıyorsun.Hedefin ağır kaldırmaksa powerlifting yapacaksın.İkisini birbirine karıştırmayın bu sporların.Gelişimini kötü etkiler hala vücut geliştirme yapıp şu kadar basıyorum diyen adamlar çıkıyor ben gerçekten şaşıyorum dostlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
doğru diyosun abi valla

Bende senin yaşlarında başladım bu spora,spor yapmanda çok güzel ve devam etmeni isterim ancak daha yeni genç olacaksın vücudunu bu kadar ağır kilolarla bu yaşlarda zorlama bence.

Bende senin yaşlarında başladım bu spora,spor yapmanda çok güzel ve devam etmeni isterim ancak daha yeni genç olacaksın vücudunu bu kadar ağır kilolarla bu yaşlarda zorlama bence.
Kardeşim 10 yaşında başlayanı biliyorum eğer bu yaşta başlamasam herkes gibi orta ağırlık kaldırsam şampiyon nasıl çıkacak.

Kardeşim başarılar abilerinin dediği gibi önünde çok yol var. Bu yolda aksaklıklar yaşamamak için sağlam yemem lazım ki daha fazla ağırlıklar kaldırasın. Vücudunu geliştirmek için antreman yapıyorsun okey de ayrıyetten ergenliğini gelişimini sağladığını unutma. Bunları düşünerek beslen.

Kardeşim başarılar abilerinin dediği gibi önünde çok yol var. Bu yolda aksaklıklar yaşamamak için sağlam yemem lazım ki daha fazla ağırlıklar kaldırasın. Vücudunu geliştirmek için antreman yapıyorsun okey de ayrıyetten ergenliğini gelişimini sağladığını unutma. Bunları düşünerek beslen.
Kesinlikle.katılıtorum abi cok iyi noktaya degindin.bu yaşta definasypn falan hele hiç düşünme

Ekmek abur cubur çay yemiyorum içmiyorum kaloride saymıyorum sağlıklı besinler yüketiyorum patates yumurta pilav türevleri et türevlerini fazla fazla yiyiyorum artık yarın büyük ihtimal kilo alıp vericeğimi tahmin edebiliyorum definasyonda ise şuan hacmim in kötü olması nedeniyle düşünmüyorum 6-7ay sonra yaparsam daha iyi olucağını düşünüyorum.

Definasyon yapma derim. Yağlanmaktan korkuyorsan clean bulk yapabilirsin.
Ye korkma salaç bir vücudun olmaz aksine zımba gibi olursun.

Yorum için teşekürler abi.[DOUBLEPOST=1488264147][/DOUBLEPOST]
Bir sorum olacaktı benim vücudum bodybuldinge mi daha iyi gider fitness model e mi bu arada belim kalındır üst oblikler de kalındır sıkınca kalınlığı belli oluyor öyle hani mükemmel sixpack e sahip ince belli dryilim çok[DOUBLEPOST=1488264241][/DOUBLEPOST]
Bir sorum olacaktı benim vücudum bodybuldinge mi daha iyi gider fitness model e mi bu arada belim kalındır üst oblikler de kalındır sıkınca kalınlığı belli oluyor öyle hani mükemmel sixpack e sahip ince belli deyilim çok

Son düzenleme:
Bir sorum olacaktı benim vücudum bodybuldinge mi daha iyi gider fitness model e mi bu arada belim kalındır üst oblikler de kalındır sıkınca kalınlığı belli oluyor öyle hani mükemmel sixpack e sahip ince belli dryilim çok[DOUBLEPOST=1488264241][/DOUBLEPOST]
At bakalım resimlerini.

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    59,1 KB · Görüntüleme: 550
  • image.jpg
    image.jpg
    69,6 KB · Görüntüleme: 520
  • image.jpg
    image.jpg
    64,3 KB · Görüntüleme: 545
  • image.jpg