Gelişip gelişmeyeceğine ben karar veremem,her gun en gec 11 30 gibi yatar,ıdmanının gercekten hakkını verır,duzgun beslenırsen ve bu devamlı olursa tabıkı gelısme ıhtımalın cok yuksek.Ben kendımden ornek vereyım,85 kıloyum ve gunluk 140 gram proteını gecmem,karbonhıdrat bulk ve defınasyonda 300-100 arası degısır durur,saglıklı yagı ıse 50-10 gram arası alırım ve sene boyunca bu duzenı bozmamaya calısırm.Kılon kac bılmıyorum ama anabolic steroıd bıle kullansan 100+ kılo olmayan bır ınsanın 200+ gram proteın yemesının kesınlıkle saglıksız ve bosa oldugunu dusunenlerdenım,bunu sadece dusunmuyorum,ayrıca uyguladım ve gördüm,kılo bası 2.5-3 gram proteın yedıgım bır 8 ayın sonunda karacıger ve bobrek fonksıyonlarım bozulmus ve ure mıktarım tavan yapmıstı,doktorun ılk soyledıgı sey acılen proteın mıktarını dusurmem olduguydu,dıskım resmen hayvan ölüsü gibi kokuyordu,osurdugum ortamda 15 sanıye duramazdım.Bu bagırsak ve mıde problemlerının de oldugunun habercısıydı.Anlıcagın kılona gore hesapla bulktaysan,karb ve yagı bol aldıgın ıcın 1.8-2 gram kılo basına proteın,4-5 gram saglıklı komplex karbon ve kılo bası 1 gram yag yeterlıdır.Defınasyon ıcın proteını 0.2 ile 0.5 arası arttırır yoluna devam edersın saygılar