Hatunla dışarda yemeğe çıktığınızda ne yiyosunuz? Büyük sorun bence

tavuk demeyin evde tavuk ızgara dışarda tavuk ızgara!!
iskender yağlı adana yağlı balık desen yaz günü gitmiyor.zaten çoğu yerde şoklu yada bayat.
ayak üstü detaylı biyere gitmekte olmuyo fast food zaten yemiyoruz.Heryer pizzacı ciğ köfteci!
yanımda sefer tası taşımama az kaldı!!!

100KEZ PAPİLLON BENCEDE TEŞEKKÜR EDERİM... SENİN GİBİ KÜLTÜRLÜ Bİ ADAM HATUNU ENİNDE SONUNDA BULUR.. YEMEK KONUSUNU DA KIZLA ÇIKMAYA BAŞLADIKTAN 1AY SONRA TEKRAR KONUŞURUZ

bence kulturlu akilli olan hatunlardan uzak durur :D et balik tavuk o.O ama arada bir hamburger yirdim :)

Çipura balık bol salata hatun isterse birer duble rakı :) eve gelince hemen kardiyoya abanıyom ama iş işten geçiyo tabi ki ayda bir oluyo öyle kaçamaklar :D

Ben bu mesajdan sonra 4-5 kez daha yemeğe çıkmışızdır döner ve adana türevlerini yiyip sonra pişman oldum.esasında arada vucudu şaşırtmak lazım ama mental bi rahatsızlık oluyo tabiki. cevaplardan bi balık en uygunu ama oda kış için uygun. Tavuğu çıkarırsanız bu gerçek bir sorun arkadaşlar bana göre..

çok basit aslınca bu kız arkadaşınızın saygısında bitiyor benimki biliyor en son öğünümü genelde 19.00-20.00 yediğimi ve sıkıldığımızda bu saatlerden sonra çıkacağımı biliyor ve bir yerlere bir şeyler içmeye çıkıyoruz bende yeşil çay veya filtre kahve vs içiyorum illa yemek yenilecekse tercihler ızgara sıfır yağ tavuk veya balık olabilir, veya ton balıklı salata tarzı vs olabilir keyfime göre dediğim gibi kız arkadaşınız çok önemli bundan önceki sevgilim salona bile giderken kem küm ediyordu mesela

yani saygılıdır kendisi yaptığım spora ve asla trip vs atmaz definasyon yaptığım zamanlar 2 kere gidiyordum günde salona ve bir günde gitme vs demedi bana ve bazen çok yorgun geliyorum eve spordan sonra hatunun evine gidecek hal bulamıyorum beni yemek yaparak kandırıyor benim beslenme tarzımı bildiği için ona göre kırmızı et balık vs yapıp çağırıyor :)
para yeme işine gelince çoğu kız öyle ama aralarında zorda olsa böyleleride önemli olan onlardan ayıklayıp doğruyu bulmak ;)

Aynen haklısın benim kız arkadaşım destek vermese çok zorlanırım aslında. bi ara tatlıya takmıştı kek vs tepkimden dolayı artık yapmıyor. Definasyon harici dönemde nişasta ve süt ile yaptığı bi tatlı var ondan yerim:))
ama benim asıl vurgulamak istediğim planlama yapmadan birşeyler yemek sıkıntı. Yemek yiyip dışarı çıkmaya saati denk getirmek mesele. Hatta antreman yapıp yemek yiyip arkasından buluşalıma denk getirmek kabiliyet işi:)).Zaten adım atıcak halimde olmuyor antreman sonrası. Gerçi ben genelde antreman sonrasına denk getirmeye çalışırım dışarda yemek olayını.
ton balıklı salataya gelince ayçiçek yağı kullandıklarını düşündüğüm için tercih etmiyorum. gene ne varsa ızgaralarda var ayaküstüde olsa..[DOUBLEPOST=1408213681][/DOUBLEPOST]
Çipura balık bol salata hatun isterse birer duble rakı :) eve gelince hemen kardiyoya abanıyom ama iş işten geçiyo tabi ki ayda bir oluyo öyle kaçamaklar :D
Rakı işi bana uymaz üstadım. Bide duble hiç uymaz belki bi tek atıyım derim ama onuda beceremem. engüzeli bir kadeh böğürtlenli şarap yada klasik kırmızı şarap olabilir.aslında eve alıp haftada bir yemeğin yanında içmek gerek

Back
Yukarı