Şarap konusunda nette vardır birşeyler bulunabilir araştırılırsa. Ben yaptığım meslekten dolayı Kalp-damar cerrahlarıyla cok fazla vakit geçiriyorum ve uzun sohbetlerimiz oluyor bu konularda. Bira ve rakı vs konusundaki düşüncem asla kullanmama yönündedir. Ancak kırmızı şarap konusunda birçok makale var vucut ısısını artırıp periferlere (en uzak ve ince kılcallara) daha iyi kanın ulaşmasını sağladığı tadımlık olduğunda gibi vs..
--- Mesaj birleştirildi, 17 Ağustos 2014 ---
esda ben ona karşıyım ipin ucu kaçıyor. Bende Kız arkadaşımla 3.yıldayım başlarda nekadar hamurişi tatlı bildiği aburcubur varsa hepsini yerdim. Sonu yok abi o işlerin o da anladı çok emek verdiğimi artık bir iki speciali var nişasta ve sütle onun dışında diğerlerini azalttı Zaten un ve şekerden uzak durmaya çalışmam onu kırdığım anlamına gelmez çok iyi biliyor. yoksa 10 sene sonra elimde çayla kıllanan adam gibi televizyonun karşısında oturmak istemem
Son düzenleme: 17 Ağustos 2014