Merhaba arkadaşlar
16 yaşında basketbol oyuncusuyum.1.84 m ve 70 kg yim. 3 ay 20 gün oldu çalışmaya başlayalı.bu süre içerisinde 6 kilo civarı aldım.Güzel beslenmeye dikkat ediyorum ama kilo artışı durdu denilebilir.Ağırlıkları ciddi anlamda artırdım ama hacim olarak henüz şişemedim belirgin bir şekilde programım şöyle bi hatam oldugunu düşünen varsa lütfen söylesin. bazı günler maximal bazı günler piramit çalışıyorum.her gün bacak yapıyorum biraz istisnasız.
Beklediğim gelişmeyi katedemedim malesef üst vücüdum için
Pazartesi Çarşamba Cuma
bench press 6tekrarx4set
dumbell fly 10x3
dumbell press 10x3
butterfly 8x3
triceps pushdown 8x3
dips 10x3
french triceps press 6x3
dumbell curl 10x4
hammer curl 8x3
concentration curl 8x3
Salı perşembe
behind the neck press 10x4
lateral raise 10x3
arnold press 8x3
machine pull down 10 x3
one arm dumbell row 10x3
cable row seated 6x3
Okuduğunuz için teşekkür ederim herhangi bi öneriniz varsa lütfen çekinmeyin arkadaşlar
16 yaşında basketbol oyuncusuyum.1.84 m ve 70 kg yim. 3 ay 20 gün oldu çalışmaya başlayalı.bu süre içerisinde 6 kilo civarı aldım.Güzel beslenmeye dikkat ediyorum ama kilo artışı durdu denilebilir.Ağırlıkları ciddi anlamda artırdım ama hacim olarak henüz şişemedim belirgin bir şekilde programım şöyle bi hatam oldugunu düşünen varsa lütfen söylesin. bazı günler maximal bazı günler piramit çalışıyorum.her gün bacak yapıyorum biraz istisnasız.
Beklediğim gelişmeyi katedemedim malesef üst vücüdum için
Pazartesi Çarşamba Cuma
bench press 6tekrarx4set
dumbell fly 10x3
dumbell press 10x3
butterfly 8x3
triceps pushdown 8x3
dips 10x3
french triceps press 6x3
dumbell curl 10x4
hammer curl 8x3
concentration curl 8x3
Salı perşembe
behind the neck press 10x4
lateral raise 10x3
arnold press 8x3
machine pull down 10 x3
one arm dumbell row 10x3
cable row seated 6x3
Okuduğunuz için teşekkür ederim herhangi bi öneriniz varsa lütfen çekinmeyin arkadaşlar