Hasta oldum kas kaybettim normalmi ?

arkadaşlar boğazımı üşütmüşüm. baya bi hasta oldum. vücudum çok bitkin düştü. bu süre içersinde kendimi gücsüz hissedince anneme ölçtürdüm kollarımı sıktım. 1 cm kaybım var. 33 dü şimdi 31-32 çıkıyor. kas kaybı normalmi hastayken. ?

edit : yaş 15
 
Son düzenleme:
çok doğal bir durum. hastalanınca vücut zayıflar ve kaslarda tıpkı sünger gibi küçülür. bu uyurken de olur. 8 saatli,k bir uykuda vücut enerji ihti,yacını kaslardan karşılar. ukudan önce bir parça yani kibrik kutusu yarısı kadar süzme peynir yemek gerekir. kalkarken de kahvaltı öncesi sıkma portakal suyu tarzı bişey çok faydalı ollur. canını sıkma kardeşim.
 
Teşekkürler bende korktum. noldu böyle falan. çünki dediğin gibi sünger gibi küçüldü. iyileşince gçer umarım şimdi . bi whey protein hazırlıcam kendime içiyimde vicuduma iyi gelsin belki iyileşirim. bugun antibiotic aldım. proteinle bi zararı olmz inşalh.
 
iyi bir yerden alınan Whey proteinin zararı olmaz. yani piyasaya fake ürünler mevcut. dikkat edin
 
Back
Yukarı