4 litre su tüketmen büyük başarı gerçekten ben zorlamama rağmen günde 2 litreyi geçemiyorum![]()
Hyper'dan aldigin verim nasil hasim301 anlatabilirmisin?
yağı tamamen kesmişsin bence böyle yapmamalısın bende senin gibi yağı tamamen kesmiştim hiç yağ yakamıyordum ama nasıl zeytinyağı tüketmeye başladıysam gitmeye başladı yağlar...
alla alla daha iyi yağ yakarım die zeytınyagı kullanmıyordum azda olsa kullanırım bundan sonra saolasın
çünkü vücudda depo edilmiş yağ hücrelerini yakmak için öncelikle faydalı yağlarla beslenmeye çalışmak gerek hem vitaminlerde yağda eriyerek kana geçer. bu yüzden zeytinyağı,tereyağı,kuruyemiş korkmadan yemek lazım
düzeltme yapım fitnesta 25 dk koştum 10dkda yürüdüm sonra ağırlık ws yaptım fitnesten gelınce 10 adet badem fıstık karışık yedimbugun sabah:100 gram lor yedim,öğlen:fitness var çıkışında 1 ölçek whey protein 26 gram protein 0 yag 0 carb,akşamada salata yicem bu arada sabah kagvaltısından once 1 adet bsn hyper shed ve antremandan once alıcam v gunde 4 lt su içecem
yağı hiç tüketmezsen daha hızlı yağ yakarsın çünkü vücudun yağa ihtiyacı var eklemler için kıkırdaklar için, kalp için, hormonal sistem için
bu durumda vücut onlarıda depolardan kullanacaktır.Sadece enerji olarak değil,yapısal olarakta tüketecektir yağlarını.Hiç yağ tüketmemek diye bir şey yok zaten 5gr a kadar ister istemez alırsınız light süt light yoğurdun içinde bile azda olsa yağ var 0.1 gibi miktarlard****uruyemiş ceviz falan lor bunlarıda katarsan rahat 5gr olur.
İyi yağ diye depolanmaz değil.Sadece belli bir miktarı yararlı. thums:valla evde çerez olursa gunde 10-12 tane badem fıstık karışık yiyorum olmassa çerez yemiyorum yağı mumkun olduğunca almamaya çalışıyorum umarım bir an önce şu kötü yağlardan kurtulabilirim bunyemde oldukça zorlanıyor haftada 5 gün spor yapıyorum ve adana sıcağıda bunun +sı