Hardline ZMA

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan khephnes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Zma hiç etki yapmadı mı.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

performns artışı çok göreceli olmuş.. neye göre.. performansın ve beslenmen zaten çok iyi durumdaysa onun üstüne bi artış olmaz ama faydası olur. fayda demek performans artışı anlamına gelmez.. vücudun temel fonksiyonları için gerekli bu mineralleri bu formlarda kullanmak her daim faydalıdır...

Bu vitamin ve mineraller (b vitamini, zink. Ve magnezyum) buz spor yapan sporcular için günlük değerler. Ne kadar. Önce.buna bi bakmak lazım. Zma da bu vitaminler, günlük gidalardan aldığımız değerlerden fazla mı. Besinlerden yeteri kadar. Alıyorsan pek bir fark ggörmemen normal

vitamin ler değil vitamin.. vitamin.. çoğul kullanman için birden fazla vitamin olması lazım.. sadece B6 var yani bir tane vitamin.. magnezyum ve çinko ise mineral dir.. önce bu onuları bir öğrenelim sonra üzerine konuşalım..

Konu hakkında fikir alış verişi yapmak isterken siz takılmışsınız vitamin kelimesine.madem bu kadar dikkat ediyorsun konuya başlarken vitamin ve.mineraller diye başladım. Bu kadar küçük hesaplar yapma arkadaşım. Mevzu burda birbirimize yardımcı olmak, bağcıyı dövmek değil.belkide güzel beslendiğini için zma nin faydasını görmemiş olabilirsiniz.

Arkadaşlar ben 16 yaşındayım şuan myofusion, gh max, animal pak (4 pak kaldı) muscle tech BCAA kullanıyorum, ürünü nasıkl kombin edebilirim

bu yaşta bu kadar upplement niye peki. onu merak ediyorum... karaciğerine böbreğine yazık.. zaten kanda testosteron full bu yaşlarda. işimne bak supplementler yerine adam gibi beslen...

İhtiyacın olanlar,
30 mg çinko ( sülfat)
300 mg magnezyum ( oksit)
10 mg b6

İlk ikisini içeren 40 tabletlik Magnezinc 10 lira.
B6,B12 ve C vitamini içeren 30 tabletlik Bemiks-c 3 ve ya 4 lira.( c vitamini içermeyeni de var.)
;)

Magnezinc 1 tablet bemiks cden de 1 tablet şeklinde mi kullanmalıyız sizce ?

Ben bu gün GHMax sipariş ettim. 4 hafta sürüyor içindeki adede göre biliyorsunuz. Creatine BCAA protein ve GHMax kullanacağım. Aynı anda bunu da alsam gece yatarken 2 GHMax 3 de bundan atsam acaba zorlar mı ? Aşırı kaçar mı ?[DOUBLEPOST=1400059460][/DOUBLEPOST]
İhtiyacın olanlar,
30 mg çinko ( sülfat)
300 mg magnezyum ( oksit)
10 mg b6

İlk ikisini içeren 40 tabletlik Magnezinc 10 lira.
B6,B12 ve C vitamini içeren 30 tabletlik Bemiks-c 3 ve ya 4 lira.( c vitamini içermeyeni de var.)
;)

Olası yan etkiler nelerdir?
Eller, ayaklar, bilekler, yüz, dudakların şişmesi ya da özellikle ağız veya boğazın yutmayı veya nefes almayı zorlaştıracak şekilde şişmelerinde. Bunların hepsi çok ciddi yan etkilerdir. Eğer bunlardan biri sizde mevcut ise, sizin MAGNEZİNC’a karşı ciddi alerjiniz var demektir. Acil tıbbi müdaheleye veya hastaneye yatırılmanıza gerek olabilir. Göğüste ya da boğazda ağrı (özellikle yutarken) Bunların hepsi ciddi yan etkilerdir. Acil tıbbi müdahale gerekebilir.

Sitelerde hep bunlar yazılmış. Çinko ve magnezyum nasıl böyle bir etki yaratabilir ki ? Yada şöyle sorayım bunların 3ünü birleştirip ZMA yaptığımızda bize ne faydası olacak ? 1 tablet mi atıcaz bu Magnezinc'den ?

Son düzenleme:
magnezinc te fark magnezyum oksit ve çinko sülfat olması.. ZMA da mineraller şelat edilmiş şekildedir.. yani emilimleri asla aynı olmaz.. fakat bunun ne miktarda emildiğini tam oalrak bilemiyorum..

Greenrain arkdaş ben whey protein kullanıyorum ve hardline ZMA kullanmak istiyorum önerirmisin ve ikisini birden nasıl kullanabilirim şimdiden teşekkürler

Ben zma kullanıyorum gece alınca uykumu kaçırıyor sabah yada ant sonrası Alman'ı tavsiye ederim
Bu arada senle aynı Marka marka vermek yasak galiba bazen unutuyoruz

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ben zma kullanıyorum gece alınca uykumu kaçırıyor sabah yada ant sonrası Alman'ı tavsiye ederim. Bu arada senle aynı Marka marka vermek yasak galiba bazen unutuyoruz

Herhangi gözle görülür bir etki var mı peki ? Arkadaş içerikler için "şelat edilmiş şekildedir" dedi yukarıda. Benim aldığım saf çinko 1 haftada saçma sapan rüyalar görmek dışında herhangi bir etki göstermedi. Hardline ZMA ise 45 tl ve 2 ay gidiyor. Ben hardcore bir etki edeceğini sanmıyorum :)

Etki olarak idman sonra içiyorum halsizligimi alıyor balon degil yani tavsiye ederim Fiat uygun

Herkeste aynı etkiyi göstermez yani fosur fosur uyuyanda var şimdi ben uyuyamıyorum die ürüne çöp demekte ne kadar adil olur orası ayrı konu

sayın gro hardline ZMA ben şahsen kullanmam.. ZMA kesinlikle faydalı bir üründür ama marka oalrak universal veya optimum öneiririm.

Back
Yukarı