HARDLINE Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.475
arkadaşlar universal max proteinin çileklisi varmı acaba...
vanilyalısını kullanıyorum iğğrenç
universal ultra whey çikolatalı kullanmıştım oda iğrenç
yani damak tadına hitap eden hiçmi protein yok...:)

hardlıne çikolata-badem vardı benim kullandığım.optimumdan bile güzeldi tadı.zevk için içilir.

Hardline kullanan biri olarak isteyen istediği ürünü kullansın - denesin,en iyi sonuç bu sanıırm.AMA ürünleri lütfen doğru dozajlarda kullanalım ki ürün vucudumuzda çalışsın arkadaşlar...Tadından önce buna bakın derim!Kulanmayı amaçşadığınız ürünü 2 markaya indirgeyip - o ürünün en küçük boylarını yaptığınız spor ve ihtiyacınıza göre kulllanıp kendinizde ki etkilerini görün,sonra ekonomik olan büyük boylarını alın ki,paranıza,ürüne yazık olmasın...

onceleri hep optımum kullanırdım, şimdide hardline %80 whey kullanmaya karar verdim. amacım proteın acıgını kapatmak. içerik onemli diye düşünüyorum. sonucta whey proteını oldugundan yinede yiyeceğim tavuktan daha hızlı kana karısacagı kesin.

tabiki günlük 750gr den fazla tavuk yemeye devam.
sadece antremandan once ve hemen sonra %80 whey kullanıorum ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
ben hem hardlıne whet pro hemde hardlıne %80 whey proteın kullanmıs bırı olarak bu urunun daha ıyı oldugunu dusunuyorum su anda baska bır marka kullanıyorum ama kutuları hala duruyor ıcerık kısmında %80 de sadece fıltre edılmıs whey proteın yazıyor ama whey proda hdrolıze whey yazıyor sanıyorum hdrolıze whey daha ustun bır whey proteın

HARD-LİNE Kullanımı pekde iyi değil tadi ağır sindirimi gerçekten zor miğdeniz hassas ise tavsiye etmem.
ancak 2 ürününü çok beğendim
amino 3000 ve CLA ONE proteinini tavsiye etmememin nedeni çok yağlandırması şiştiğiniz doğru ama kas olarak değil yağ olarak. Aşırı su tutuyor kilo aldım diye sevinirken proteini bıraktıktan 2 hafta sonra 7-8 kilo atmış oluyorsunuz (4,5 kiloluk 2 kova tükettim aralıksız) kaybı çok fazla. Belki daha kalitelibir protein ve amino ile karıştırılıp kullanılabilir ama whey proteinini tek başına kullanmanızı tavsiye etmem.

Son düzenleme:
HARD-LİNE Kullanımı pekde iyi değil tadi ağır sindirimi gerçekten zor miğdeniz hassas ise tavsiye etmem.
ancak 2 ürününü çok beğendim
amino 3000 ve CLA ONE proteinini tavsiye etmememin nedeni çok yağlandırması şiştiğiniz doğru ama kas olarak değil yağ olarak. Aşırı su tutuyor kilo aldım diye sevinirken proteini bıraktıktan 2 hafta sonra 7-8 kilo atmış oluyorsunuz (4,5 kiloluk 2 kova tükettim aralıksız) kaybı çok fazla. Belki daha kalitelibir protein ve amino ile karıştırılıp kullanılabilir ama whey proteinini tek başına kullanmanızı tavsiye etmem.
bak orda yanlısın var senın kullandıgın harlıne nın proteın tozlarından bırı degıl cunku hardlıne nın 4.5kg ambalajta pro tozu yok senın kullandıgınn hadlıne nın gaınerı onun da amacı zaten ınsanlara kılo aldurmak;)

beyler urunun muzlusu ve cikolatalisini kullandim

cikolatalisininda tadi guzeldi fakat muzlusu harika

sut ile beraber kullaniyorum

sut ile beraber iceceklere kesinlikle tavsiye ederim muzlusunu :D

hardline in karamel aromali proteinlerini kullanacaksaniz suyu az koyun yoksa igrenc kokuda ve tatda oluyor ben soy pro ve power pro almistim 2side karamelli suyu cok koyuyodum baslarda icilecek gibi degildi ama sonradan sonraya suyu az koyunca sevmeye basladim

supplementler.com'un (suanda bodyforumla anlasmalari bulunmakta) 76 milyona 1.5 kg +120 kapsul creatin kampanyasi war gayet uygun we bende boylelikle bi sans werdim hardline a:

Karismasi en az optimum kadar iyi 10/9
Tadi gercekten fena degil (cikolatali) 10/8
İcerigi iyi etkili bu fiyata deger 10/7

bu arada creatini hic begenmedim,zaten yukleme suresi kadar gitti diger kullandigim creatinlerin yaninda ise para wermeye degmez!

Arkadaşlar, Hardline'ın içinde aspartam var. Daha doğal ürünlere yönelmeniz sağlığınız açısından çok önemli.

Aspartam tatlandırıcı olarak sakarinden daha sağlıklı ama fruktoz kadarda doğal değil tabi. Ben açıkçası diğer katkı maddeleri hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak isterdim. Üstünde bazı bilgiler var kutunun ama diğer markalarda hep daha fazla bilimsel bilgi bulunuyor.

ben hard line whey pro çilekliyi 1 haftadır günde 2 ölçek kullanıyorum 1 hafta içinde biraz belli etti eskiye göre biraz gelişme oldu ama çok abartı bi gelişme olmadı henüz ama kötü bi ürün değil galiba :)günde 3 ölçeğe çıkarsam zararı olur mu zararı yoksa 3.ölçeği hangi öğünde almayı tavsiye edersiniz... fiyat konusunda ben whey pro 1.5 kg 95 tl aldım pahalı mı aldım acaba

o sizin kullanım miltarınıza göre değişir içinden çıkan ölçek 25 gr olması lazım bu durumda günde iki defadan 50 gr kullanırsanız ;

2700/50=54 gün yeter,bu miktarda kullanırsanız tabi.

iyi çalışmalar..

Son düzenleme:
Arkadaşlar;whey pro ile %80 whey in protein oranları aynı değildir.100 gr üzerinden kutuların üzerindeki değerlere bakacak olursanız whey pro:%72 , diğeri zaten isminden belli:%80 dir.Birde bu marka whey bana iyi gelmedi - enerji vermedi vssss....O kasar subjektif konula ki!!!!protein nerji nasıl verecek?imkansızzzz....sadece whey ile büyümeye-kas yapılanmasına çalışıyorsanız:imkansız..Yemek+beslenme+whey+dinlenme=BODY BUILDING
Bir de : NE YERSENİZ O SUNUZ!!!!!!body nin kuralı budur.

Hardline Nutrition %80 Whey Protein ile Hardline Nutrition Power Pro arasında kaldım. sizlerin tavsiyesi nedir

Hardline Nutrition %80 Whey Protein ile Hardline Nutrition Power Pro arasında kaldım. sizlerin tavsiyesi nedir

Hardline'dan Bipro dışında bir protein tozu kullanmanı önermem ama param bunlara yetiryor diyorsan Power Pro biraz daha iyi gibi...

Back
Yukarı