Hardline vmax

merhaba ben animal cuts + olimp cla 1000 mg l karnitin 200 mg çay eksperi 400 mg + universal l karnitin 1000 mg ve yanında vmaxi kullanıyorum ama kullanmaya başladıktan sonra bende kalp çarpıntısı ve göğüsümde bi ağrı yapmaya başladı sizce nedeni ne olabilir?
ben içinde taurin olduğu için vmaxten süpheleniyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba?
vmax kullanma sıklığım antremandan önce ve antremandan sonra olarak

Bu kombinasyonu kim önerdi size?
Yaşınızı ve kilonuzu bilmiyorum ama bu kombinasyon kalp krizi geçirmenize neden olabilir!

yaşım 24 kilom 87 geçirmedim ya allaha şükür :D ama animal cutsın paket sayısını 2 den 1 e indirdim l karnitin de bitti zaten simdi rahatım :D
Abi bu soya tozu sakat tozdur bunun yerine whey en iyisidir.

Soya'nın sütünü ciddi miktarda tüketmediğiniz sürece soya'da bir sorun yok ancak soya'dan elde edilen ürünler genelde ilk tercih edilecek ürünler olmamalıdır.
Tesiri daha hızlı olan ve vücut tarafından daha hızlı absorbe edilen, bilinen ürünlere yönelmek daha mantıklıdır.

Soya'nın sütünü ciddi miktarda tüketmediğiniz sürece soya'da bir sorun yok ancak soya'dan elde edilen ürünler genelde ilk tercih edilecek ürünler olmamalıdır.
Tesiri daha hızlı olan ve vücut tarafından daha hızlı absorbe edilen, bilinen ürünlere yönelmek daha mantıklıdır.
Hocam bizim dalondaki hocalar hepsi zararlı kullanmayın dediler.

Hocam bizim dalondaki hocalar hepsi zararlı kullanmayın dediler.

Herhangi bir zararı yok, hocalarınız abartmış, ama yukarıda da belirttiğim gibi ikinci tercih edilecek ürünler listenizde tutmanızı öneririm. Yoksa soya'da bir besin maddesi ve zararlı olsaydı hatta ve hatta testosteron'u düşürseydi Çin'de nüfus patlaması yaşanmazdı! Çin'lilerin baş yemeği soya'dır... Demek ki işler yolunda!

Ama VG olayı ayrı soya ürünleri ikinci tercih edilecek ürünler sınıfında yer alır...

Herhangi bir zararı yok, hocalarınız abartmış, ama yukarıda da belirttiğim gibi ikinci tercih edilecek ürünler listenizde tutmanızı öneririm. Yoksa soya'da bir besin maddesi ve zararlı olsaydı hatta ve hatta testosteron'u düşürseydi Çin'de nüfus patlaması yaşanmazdı! Çin'lilerin baş yemeği soya'dır... Demek ki işler yolunda!

Ama VG olayı ayrı soya ürünleri ikinci tercih edilecek ürünler sınıfında yer alır...
İçinde kadın hormonu varmış kas yapmayı durduruyomuş hocam. Ondan almayın dedler bizm salondaki üstadlar.

İçinde kadın hormonu varmış kas yapmayı durduruyomuş hocam. Ondan almayın dedler bizm salondaki üstadlar.

Hocalarınız benim 2012 'de yazdığım makalenin etkisinde çok kalmışlar anlaşılan!
Mesajlarımın altında ki imza bölümün de Fitoöstrojenlerin ne olduğunu ayrıntılı açıkladım. Siz de okuyunuz.
O yazımda Amerikalı bir adamın günde 1.5 litre kaliteli soya süt'ü tükettiğini ve bunun sonucunda da bazı istenmeyen yan etkilerin ortaya çıktığından bahsettim.
Dolayısıyla bu tip bir etkinin olabilmesi için yüksek oranda tüketilmesi gerekmektedir.

Ama önce ki mesajlarımda da belirttiğim gibi soya'dan elde edilen ürünler genelde ilk tercih edilecek ürünler olmamalıdır. Bu içinde fitoöstrojen olduğu için değil vücut tarafından kullanımının daha düşük düzeyde kalacağı içindir.
Umarım anlatabilmişimdir.

Fiyatı ucuz hocam sizce almaya değermi.

Tabii ki tavsiye ederim. Bütçen buna uygunsa hiç bir problem yok. Gönül rahatlığıyla tüketebilirsin. L Arjinin bu üründe daha yüksektir örneğin...
Yani soya'dan üretildiği için endişelenmene gerek yok. Bunla başlarsın bir sonrasına daha farklı bir ürün alırsın. Sonuç olarak hepsi gelişime yönelik ürünler...

Ben soya proteinin kas üzerinde pek bi etki si olmadığı düşüncesindeyim.
Fakat içinde bi kaç destekliyici var onun için denenebilir diye düşünüyorum.

soya proteini tüketmeden önce bunu izlemenizi öneririm.
fikrinizin değişeceğine eminim, çok gereksiz bir ürün bence, yararından fazla zararımı var bilemedim.

sadece kreatin alacaktım ancak üründeki kreatin içeriğinden ötürü denemek istedim. Ürünün suyla karışımı daha önce kullandığım wheylerden daha iyi.. sütle karışımı ise berbat, ciddi topaklanma oluyor. Tadı da o kadar kötü değilmiş..

Merhaba.
Normalde süt ve yumurta ağırlıklı doğal besleniyorum. Sadece antrenmanlardan sonra kana hızlı karışacak desteğe ihtiyacım var. Sizce bu ürünü alıp antrenmanlardan sonra kullansam bir faydası olur mu?

elimde bu üründen var alış satış kısmına gerekli konuyu açtım alacak arkadaşların incelemesini tavsiye ederim çok uygun fiyata vericem

arkadaşlar lütfen birisi wmax protein (soya) ile whey protein arasındaki farı tam olarak analatabilirmi. yani wmax soya ucuz ama whey kadarr etkili değilki bu kadar ucuz satılıyor anladığım şimdi hangisi daha faydalı acil yorum bekliyorum . selamlar...

arkadaşlar lütfen birisi wmax protein (soya) ile whey protein arasındaki farı tam olarak analatabilirmi. yani wmax soya ucuz ama whey kadarr etkili değilki bu kadar ucuz satılıyor anladığım şimdi hangisi daha faydalı acil yorum bekliyorum . selamlar...
dostum soya bitkisel protein, whey peynir altı suyu proteini yani süt ürünü..
tabikide whey protein daha kaliteli fakat soya proteini genelde vejeteryanlar kullanır.

Back
Yukarı