merhaba ben animal cuts + olimp cla 1000 mg l karnitin 200 mg çay eksperi 400 mg + universal l karnitin 1000 mg ve yanında vmaxi kullanıyorum ama kullanmaya başladıktan sonra bende kalp çarpıntısı ve göğüsümde bi ağrı yapmaya başladı sizce nedeni ne olabilir?
ben içinde taurin olduğu için vmaxten süpheleniyorum aranızda bu durumu yaşayan var mı acaba?
vmax kullanma sıklığım antremandan önce ve antremandan sonra olarak
Bu kombinasyonu kim önerdi size?
Yaşınızı ve kilonuzu bilmiyorum ama bu kombinasyon kalp krizi geçirmenize neden olabilir!
yaşım 24 kilom 87 geçirmedim ya allaha şükürama animal cutsın paket sayısını 2 den 1 e indirdim l karnitin de bitti zaten simdi rahatım
![]()
yaşım 24 kilom 87 geçirmedim ya allaha şükürama animal cutsın paket sayısını 2 den 1 e indirdim l karnitin de bitti zaten simdi rahatım
![]()
Abi bu soya tozu sakat tozdur bunun yerine whey en iyisidir.
Hocam bizim dalondaki hocalar hepsi zararlı kullanmayın dediler.Soya'nın sütünü ciddi miktarda tüketmediğiniz sürece soya'da bir sorun yok ancak soya'dan elde edilen ürünler genelde ilk tercih edilecek ürünler olmamalıdır.
Tesiri daha hızlı olan ve vücut tarafından daha hızlı absorbe edilen, bilinen ürünlere yönelmek daha mantıklıdır.
Hocam bizim dalondaki hocalar hepsi zararlı kullanmayın dediler.
İçinde kadın hormonu varmış kas yapmayı durduruyomuş hocam. Ondan almayın dedler bizm salondaki üstadlar.Herhangi bir zararı yok, hocalarınız abartmış, ama yukarıda da belirttiğim gibi ikinci tercih edilecek ürünler listenizde tutmanızı öneririm. Yoksa soya'da bir besin maddesi ve zararlı olsaydı hatta ve hatta testosteron'u düşürseydi Çin'de nüfus patlaması yaşanmazdı! Çin'lilerin baş yemeği soya'dır... Demek ki işler yolunda!
Ama VG olayı ayrı soya ürünleri ikinci tercih edilecek ürünler sınıfında yer alır...
İçinde kadın hormonu varmış kas yapmayı durduruyomuş hocam. Ondan almayın dedler bizm salondaki üstadlar.
Fiyatı ucuz hocam sizce almaya değermi.
dostum soya bitkisel protein, whey peynir altı suyu proteini yani süt ürünü..arkadaşlar lütfen birisi wmax protein (soya) ile whey protein arasındaki farı tam olarak analatabilirmi. yani wmax soya ucuz ama whey kadarr etkili değilki bu kadar ucuz satılıyor anladığım şimdi hangisi daha faydalı acil yorum bekliyorum . selamlar...