eneskaradag
Üye
Öncelikle hepinize merhaba şuanda amatör olarak spor salonunda 10 aydır sporla ilgileniyorum. Bir süre gitmedim. Hatta uzun bir süre boşladım ama simdi azimliyim ve baslamak istiyorum. 1 haftadır şu şekildeyim.
Ancak kilo olarak aşırı zayıfım. Kilo aldırıcı olarak Bugün hardline 4500 aldım. Ancak aklima takilan bir iki soru var.
1-Bu ürünü 5 ölçek degilde günde 3 ölcek (yaklaşık 120 gr oluyor). Alsam yeterli gelir mi?
2- Bunu benden baska bu forumds kullananlar kilo almış mı alanlar kac kilo almış?
3-Cikolatalısını kullanan ve memnun kalan var mı?
4-Icinde whey protein var. Yaklaşık ne kadar bulunuyor?
5- Vucudum hakkında eksik bir sey varsa söyleyebilir misiniz? Görünüşü ve eksiklerini öğrenmek istiyorum. İyi mi kötü mü?

Ancak kilo olarak aşırı zayıfım. Kilo aldırıcı olarak Bugün hardline 4500 aldım. Ancak aklima takilan bir iki soru var.
1-Bu ürünü 5 ölçek degilde günde 3 ölcek (yaklaşık 120 gr oluyor). Alsam yeterli gelir mi?
2- Bunu benden baska bu forumds kullananlar kilo almış mı alanlar kac kilo almış?
3-Cikolatalısını kullanan ve memnun kalan var mı?
4-Icinde whey protein var. Yaklaşık ne kadar bulunuyor?
5- Vucudum hakkında eksik bir sey varsa söyleyebilir misiniz? Görünüşü ve eksiklerini öğrenmek istiyorum. İyi mi kötü mü?