Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Normaldir büyük olması..
Gainerların ölçeğini protein tozlarının ölçeğiyle karşılaştırma zaten.

Normaldir büyük olması..
Gainerların ölçeğini protein tozlarının ölçeğiyle karşılaştırma zaten.

Mesajımda belirttiğim Universal Nutrition Gain Fast 3001'de gainer.
Onun ölçeği protein tozunun ölçeğinden biraz daha küçük olmasına rağmen kutu üzerinde 5 ölçek 229g diye belirtilmiş.(Mümkün değil ama)
Yani karşılaştırmada bir anormallik yok aksine ölçeklerde bir gariplik var.

Bugün bu ürünü aldım sanırım yarın ya da öteki gün elime geçer, bu ürünün yanında

Twinlab Amino Fuel Liquid 948 ml
150+ Multipower Power Pack XXL 60gr

bu ürünleri de aldım şimdi ben tiyatrocuyum boyum 192 ve kilom 73, çok önemli bir sinema filminde ocak ayında çekmlerine başlanılacak oynayacağım.

Yukardaki ürünleri hardline progainer ile kullanırsam ayda kaç kilo alırım sizce?

eğer 5 civarı kilo alırsam ay başına para sorun diil 4 -5 kutu bu ürünlerden bitirmek istiyorum.

Teşekkürler.

BEN GECE 4 TEN AŞAĞI YATMIYORUM GÜNDÜZDE 2 DEN ÖNCE UYANMIYORUM ÖĞRENCİLİK İŞTE BİLİRSİNİZ.DÜZENLİ Bİ YEMEK HAYATIM YOK FAKAT BEN BU ÜRÜNÜ ALDIM SPORA BAŞLADIĞIM İLK GÜNDEN İTİBAREN KULLANMAYA BAŞLADIM YAKLAŞIK 14 GÜNDÜR KULLANIYORUM İLK BAŞLADIĞIMDA KİLOM 64 DÜ ŞUAN 67.7 OLDU. BÜYÜK KOVALARDAN ALMIŞTIM 4.5KG OLANDAN YARISIDA DURUYOR. FAKAT ŞÖYLE BİŞEY SÖYLEYİM SPOR SALONUNDA Bİ ARKADAŞ SÖLEDİ ONDA İYİ VÜCUT VAR TON BALIĞI YE DEMİŞTİ BENDE O GÜNDEN BERİ YİYORUM HERGÜN BİRDE MUZ A ABANIYORUM.SONUÇ OLARAK BU ŞEKİLDE 14 GÜNDE 3.700 GRAM KİLO ARTIŞI OLDU BAKALIM KOVA TAMAMIYLA BİTTİĞİNDE NE KADAR OLACAK.YANLIZ ÇOK TATLI,ÇOK GAZ YAPIYOR İÇERKEN BAZEN LANET OLSUN DİYORUM... weightlifter NOT: YEMEKLE ARASI OLMAYANLAR ALMASIN HİÇBİR SONUÇ ALAMAZ.BİRDE SPOR ŞART...

Ben 4.5 kiloluktan aldım (çilekli) tozun kokusu güzel ama su ile karıştırınca hem tadı hem kokusu kötü oldu, böyle tozlu bi tatı var gibi, bi daha süt ile denicem o da olmazsa ne ile deneyebilirim ?
Meyve suyu düşündüm ama çilekli olduğu için hangi meyve suyuyla karıştıcağımı düşünemedim.
Cevap verirseniz sevinirim

arkadaşlar ben daha önce belli bir süre kickboks ve vücut geliştirme ile uğraştım vg ye ilk başladığımda kilo 69 du 6 ay çok sıkı şekilde çalıştım günde 4-5 öğün beslendim gnc weight gainer sonrasında universal gain fast 3001 kullandım abartısız sölüyorum 92 kiloya çıktım yanlız hem yüzümde acayip orantısız bi şişme hemde bel bölgesinde az bir yağlanma oldu sonrasında 1.5 sene ara verdim şimdi kilom 86 boyum1.89 ve yeniden başladım vg ye biran önce eski halime gelmek istiyorum yanlız yanaklarım şişsin (şimdi düzeldi büyük ölçüde) ve belim yağlansın istemiyorum sizce bunları gözönünde bulundurarak hardline progainer mı kullanmalıyım yoksa protein tozu mu?yani proetin tozu aynı hacimi aldırıp daha az yağlanma sağlayabilirmi biraz uzunca oldu cevaplarsanız çok sevinirim saygılar

ben 4.5 kiloluktan aldım (çilekli) tozun kokusu güzel ama su ile karıştırınca hem tadı hem kokusu kötü oldu, böyle tozlu bi tatı var gibi, bi daha süt ile denicem o da olmazsa ne ile deneyebilirim ?
Meyve suyu düşündüm ama çilekli olduğu için hangi meyve suyuyla karıştıcağımı düşünemedim.
Cevap verirseniz sevinirim

sen süt ile iç bence.çünkü hem daha fazla protein almiş olursun.gelişim daha hizli olur...meyve suyuyla pek gitmiyor en ideal tadi süt ile sağliyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 03:58 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 03:53 ----------

arkadaşlar ben daha önce belli bir süre kickboks ve vücut geliştirme ile uğraştım vg ye ilk başladığımda kilo 69 du 6 ay çok sıkı şekilde çalıştım günde 4-5 öğün beslendim gnc weight gainer sonrasında universal gain fast 3001 kullandım abartısız sölüyorum 92 kiloya çıktım yanlız hem yüzümde acayip orantısız bi şişme hemde bel bölgesinde az bir yağlanma oldu sonrasında 1.5 sene ara verdim şimdi kilom 86 boyum1.89 ve yeniden başladım vg ye biran önce eski halime gelmek istiyorum yanlız yanaklarım şişsin (şimdi düzeldi büyük ölçüde) ve belim yağlansın istemiyorum sizce bunları gözönünde bulundurarak hardline progainer mı kullanmalıyım yoksa protein tozu mu?yani proetin tozu aynı hacimi aldırıp daha az yağlanma sağlayabilirmi biraz uzunca oldu cevaplarsanız çok sevinirim saygılar

arkadaşim ben hardline kullandim 4.5 kilo olanini yağlanma falan yapmiyor gerçektende sağlam spor yaparsan kas oluyor.ben 5 kilo falan aldim yağlanma falan olmadi.yanliz sen bu gainfast le nasil bu kadar verim aldin anlamadim.ben şuan kullaniyorum bir gram bile kilo aldirmadi bana.ne şekilde kullandiğini yazarsan çok memnun olurum.şuan kilom 70 oldu fakat bende şöyle bir 80 kiloya ulaşmaya çalişiyorum yani 10 kilo bir açik var.kullanim şeklini ve birazda tükettiğin öğünleri yazarsan sevinirim .:) yanliz o balçik gibi kivami nasil içtin gerçekten helal olsun.ben 2 ölçek bile kariştirip içemiyorum bildiğin balçik resemn.

capslock ben antremandan 1 saat önce antremandan hemen sonra ve gece yatmadan önce olmak üzere kullandım off günlerde ise sadece gece yatmadan aldım bunun haricinde ben ilave olarak bir yemek kaşığı süt tozu koyuyordum ve yatmadan önce yine karışımı almadan 1 yemek kaşığı bal bir tane muz bir avuçta ceviz yiyodum kaloriyi artırmak adına off günlerde yine bir tane supradyn kullanıyordum dediğim gibi bende inanılmaz hacim aldırdı ama neticede bu sporu ben daha güzel bir görünüm için yapıyorum fazla yağlandırması beni açıkçası korkuttu hardline yorumun içinde teşekkürler kaçgün önce yazdım bir tek cevap yazdın şimdilik ek besinsiz yapıyorum gelecek aya bir takviye yapıcam bu hardline olabilir.Yanlız zamanında zayıfken bende çok özendim hacim almaya lakin sana şunu diyim bence fazla kilo aldırıcılara bulaşma illa kullanıcaksan protein tozu kullan iyi markaların kilo aldırıcı iyi beslenmeyle güzel hacim aldırıyo lakin estetiklikten çok uzaklaştırıyor bende son bir kez hardline kullanabilirim onada daha karar vermedim.

thums:
capslock ben antremandan 1 saat önce antremandan hemen sonra ve gece yatmadan önce olmak üzere kullandım off günlerde ise sadece gece yatmadan aldım bunun haricinde ben ilave olarak bir yemek kaşığı süt tozu koyuyordum ve yatmadan önce yine karışımı almadan 1 yemek kaşığı bal bir tane muz bir avuçta ceviz yiyodum kaloriyi artırmak adına off günlerde yine bir tane supradyn kullanıyordum dediğim gibi bende inanılmaz hacim aldırdı ama neticede bu sporu ben daha güzel bir görünüm için yapıyorum fazla yağlandırması beni açıkçası korkuttu hardline yorumun içinde teşekkürler kaçgün önce yazdım bir tek cevap yazdın şimdilik ek besinsiz yapıyorum gelecek aya bir takviye yapıcam bu hardline olabilir.Yanlız zamanında zayıfken bende çok özendim hacim almaya lakin sana şunu diyim bence fazla kilo aldırıcılara bulaşma illa kullanıcaksan protein tozu kullan iyi markaların kilo aldırıcı iyi beslenmeyle güzel hacim aldırıyo lakin estetiklikten çok uzaklaştırıyor bende son bir kez hardline kullanabilirim onada daha karar vermedim.

Adanalı01 verdiğin bilgiler için sağol.hardlineyi kullanmak istiyorsan bence fazla tereddüt etme çünkü fiyatına göre bence iyi bir ürün yağlanma problemide olmadı hem. gain fasti kullanım zamanlarını yazmışsın ama birde her seferinde kaç ölçek kullandığını yazarsan ne kadar süt ekleyerek karışımı hazırladığını anlatırsan çok memnun olurum.ben 2 kaşık bile atsam lapa oluyor muhallebi gibi içemiyorum.protein tozuda kullanıcam fakat öncelikle amacım bi şekilde kilomu 75 üztü görmek.sonrasında full protein olayına girip gainerdan uzak durucam.şimdiden teşekkür ediyorum...
thums:

Adanalı01 arkadaşıma kesinlikle katılıyorum kilo aldırıyor ama estetiği bozuyor.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 13:59 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 13:52 ----------

ayrıca artık kesinlikle kas olarak kilo almaya bak yağ olarak değil

eywallah adanalı01. walla bende diorum niye etki göstermiyo.ben günde 2 ölçeği zor içiyorum çok kötü hiç karışmıyo 2 kaşık bile olsa.sen o zaman günde 6 ölçek falan kullanıyosun.artık zorlaya zorlaya içicem.birde vanilyalı aldım o kalmıştı onunda tadı berbat :(

CAPSLOCK 1 ölçeği iki bardak süt veya meyva suyuyla dene istersen 1 bardağa yarım ölçek olucak şekilde 3-4 ölçek kullanıyorsan biraz karnın şişiyor ama başka türlüde çözünmüyo meret
mikser falanda kullanabilirsin :) en zorlanarak içitiğim supplementlerden birisiydi bu gainer aklınızda olsun muzlusu da hiç güzel değil boya içiyormuşum gibi hissediyodum kendimi.

Merhabalar;
Gainer almak istiyorum. Daha doğrusu kilo almak istiyorum. Boy:1.84 Kilo 70. Sadece 3-4 kilo almak istiyorum en fazla 75 olsam yeter. Önerebileceğiniz tozlar var mı? Örneğin 1 ayda bana ne kadar kilo aldırır. Biraz açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler. Bol kaslı günler... :)

ben de zayıf birisiyim..boy 168 kilo 57 salon hocam progainer alalım sana dedi 4.5 kiloluk. 2 ay kullanımda 10 kiloya yakın kilo alırsın dedi.Burda herkes 170 gram kullanılacak demiş de 4.5 kilo 1.5 ay dayanır dedi hocam.O zaman günde 100 grama denk geliyo acaba az mı?..ikinci sormak istediğimde ben de sütü sevmiyorum hem de maliyet baya artıyor böylece su ile içersek tadı çok bozulur mu veya etkisi azalır mı?

Merhabalar;
Gainer almak istiyorum. Daha doğrusu kilo almak istiyorum. Boy:1.84 Kilo 70. Sadece 3-4 kilo almak istiyorum en fazla 75 olsam yeter. Önerebileceğiniz tozlar var mı? Örneğin 1 ayda bana ne kadar kilo aldırır. Biraz açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler. Bol kaslı günler... :)

Sadece gainera güvenerek, normal beslenmene dikkat etmeden ya da şuan ki durumda devam edersen gainer çok etkili olmaz. Öğün sayısını ve öğün kalitesini arttırırsan 1 ay gibi bir sürede rahatlıkla 75 kilo olabilirsin.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:07 ----------

ben de zayıf birisiyim..boy 168 kilo 57 salon hocam progainer alalım sana dedi 4.5 kiloluk. 2 ay kullanımda 10 kiloya yakın kilo alırsın dedi.Burda herkes 170 gram kullanılacak demiş de 4.5 kilo 1.5 ay dayanır dedi hocam.O zaman günde 100 grama denk geliyo acaba az mı?..ikinci sormak istediğimde ben de sütü sevmiyorum hem de maliyet baya artıyor böylece su ile içersek tadı çok bozulur mu veya etkisi azalır mı?

Alacağın kilo ve süresi senin bünyene ve beslenme düzenine bağlı ben progainer kullandım hardlinenın beslenmemi değiştirmedim hiç bir sonuç alamadım. Daha sonra öğün sayısını arttırdım ve protein ağırlıklı beslenmeye başladım kilo almaya başladım. Hem öğün sayısını arttırır hemde kaliteli beslenirsen yanınada gainer kullanırsan tabiki etkisi güzel olur.

Sütle kullanmak istemiyorum demişsin o zaman her 100 ml için 3-3.5 gr protein var sütde. Bir porsiyon suyla hazırladğın gainerda sütle hazırladığına göre 15-17.5 gr protein kaybın olur.(170 gr /500ml süt)

Sadece gainera güvenerek, normal beslenmene dikkat etmeden ya da şuan ki durumda devam edersen gainer çok etkili olmaz. Öğün sayısını ve öğün kalitesini arttırırsan 1 ay gibi bir sürede rahatlıkla 75 kilo olabilirsin.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:07 ----------

Alacağın kilo ve süresi senin bünyene ve beslenme düzenine bağlı ben progainer kullandım hardlinenın beslenmemi değiştirmedim hiç bir sonuç alamadım. Daha sonra öğün sayısını arttırdım ve protein ağırlıklı beslenmeye başladım kilo almaya başladım. Hem öğün sayısını arttırır hemde kaliteli beslenirsen yanınada gainer kullanırsan tabiki etkisi güzel olur.

Sütle kullanmak istemiyorum demişsin o zaman her 100 ml için 3-3.5 gr protein var sütde. Bir porsiyon suyla hazırladğın gainerda sütle hazırladığına göre 15-17.5 gr protein kaybın olur.(170 gr /500ml süt)
yani sonuçta oluyo tek sorun protein kaybı kilo almayla ilgili bi problem olmaz o zaman dimi?

Progainerın içeriğine bakarsan sadece tozun sahip olduğu değerler zaten yüksek bu açıdan bir sorun teşkil etmez. Dediğim gibi süt kullanırsan her bir porsiyon için 15-20 gr civarı protein 250kcal enerji 20 gr karbonhidrat ekstradan eklemiş olursun gainerın içindeki yüksek değerlere.

Suyla tadının iyi olacağını zannetmiyorum en azından meyve suyuyla dene ondandan kalori ve karbonhidrat alırsın.

normalde ben farklı bir marka kilo aldırıcı kullandım 5.5 kıloluk 2.paket bitmek üzere 73,5 kilodan 78,5 e çıktım 2 ay oldu acaba bu ilerleyiş yavaşmı normalmi agırlık cok fazla calısmıyorum yıyeceklerımede cok dıkkat etmıyorum karbonhıdrat agırlıklı olanları tercıh edıyorum
bılemedım:)

1 ayda 10 kiloda alırsın ama ne olarak aldığın önemli, ideali 1 ayda 2-2.5 kilo almak o açıdan ideal bir şekilde kilo almış gözüküyorsun. Yağ olarak almadıysan iyi bir şey. Ağırlık çalışmıyorsan bel bölgesinde yağlanma ve göbek sorunu çıkması muhtemel,tavsiyem antremanı es geçme.

Back
Yukarı