Normaldir büyük olması..
Gainerların ölçeğini protein tozlarının ölçeğiyle karşılaştırma zaten.
Bugün bu ürünü aldım sanırım yarın ya da öteki gün elime geçer, bu ürünün yanında
Twinlab Amino Fuel Liquid 948 ml
150+ Multipower Power Pack XXL 60gr
bu ürünleri de aldım şimdi ben tiyatrocuyum boyum 192 ve kilom 73, çok önemli bir sinema filminde ocak ayında çekmlerine başlanılacak oynayacağım.
Yukardaki ürünleri hardline progainer ile kullanırsam ayda kaç kilo alırım sizce?
eğer 5 civarı kilo alırsam ay başına para sorun diil 4 -5 kutu bu ürünlerden bitirmek istiyorum.
Teşekkürler.
ben 4.5 kiloluktan aldım (çilekli) tozun kokusu güzel ama su ile karıştırınca hem tadı hem kokusu kötü oldu, böyle tozlu bi tatı var gibi, bi daha süt ile denicem o da olmazsa ne ile deneyebilirim ?
Meyve suyu düşündüm ama çilekli olduğu için hangi meyve suyuyla karıştıcağımı düşünemedim.
Cevap verirseniz sevinirim
arkadaşlar ben daha önce belli bir süre kickboks ve vücut geliştirme ile uğraştım vg ye ilk başladığımda kilo 69 du 6 ay çok sıkı şekilde çalıştım günde 4-5 öğün beslendim gnc weight gainer sonrasında universal gain fast 3001 kullandım abartısız sölüyorum 92 kiloya çıktım yanlız hem yüzümde acayip orantısız bi şişme hemde bel bölgesinde az bir yağlanma oldu sonrasında 1.5 sene ara verdim şimdi kilom 86 boyum1.89 ve yeniden başladım vg ye biran önce eski halime gelmek istiyorum yanlız yanaklarım şişsin (şimdi düzeldi büyük ölçüde) ve belim yağlansın istemiyorum sizce bunları gözönünde bulundurarak hardline progainer mı kullanmalıyım yoksa protein tozu mu?yani proetin tozu aynı hacimi aldırıp daha az yağlanma sağlayabilirmi biraz uzunca oldu cevaplarsanız çok sevinirim saygılar
capslock ben antremandan 1 saat önce antremandan hemen sonra ve gece yatmadan önce olmak üzere kullandım off günlerde ise sadece gece yatmadan aldım bunun haricinde ben ilave olarak bir yemek kaşığı süt tozu koyuyordum ve yatmadan önce yine karışımı almadan 1 yemek kaşığı bal bir tane muz bir avuçta ceviz yiyodum kaloriyi artırmak adına off günlerde yine bir tane supradyn kullanıyordum dediğim gibi bende inanılmaz hacim aldırdı ama neticede bu sporu ben daha güzel bir görünüm için yapıyorum fazla yağlandırması beni açıkçası korkuttu hardline yorumun içinde teşekkürler kaçgün önce yazdım bir tek cevap yazdın şimdilik ek besinsiz yapıyorum gelecek aya bir takviye yapıcam bu hardline olabilir.Yanlız zamanında zayıfken bende çok özendim hacim almaya lakin sana şunu diyim bence fazla kilo aldırıcılara bulaşma illa kullanıcaksan protein tozu kullan iyi markaların kilo aldırıcı iyi beslenmeyle güzel hacim aldırıyo lakin estetiklikten çok uzaklaştırıyor bende son bir kez hardline kullanabilirim onada daha karar vermedim.
Merhabalar;
Gainer almak istiyorum. Daha doğrusu kilo almak istiyorum. Boy:1.84 Kilo 70. Sadece 3-4 kilo almak istiyorum en fazla 75 olsam yeter. Önerebileceğiniz tozlar var mı? Örneğin 1 ayda bana ne kadar kilo aldırır. Biraz açıklarsanız sevinirim. Teşekkürler. Bol kaslı günler...![]()
ben de zayıf birisiyim..boy 168 kilo 57 salon hocam progainer alalım sana dedi 4.5 kiloluk. 2 ay kullanımda 10 kiloya yakın kilo alırsın dedi.Burda herkes 170 gram kullanılacak demiş de 4.5 kilo 1.5 ay dayanır dedi hocam.O zaman günde 100 grama denk geliyo acaba az mı?..ikinci sormak istediğimde ben de sütü sevmiyorum hem de maliyet baya artıyor böylece su ile içersek tadı çok bozulur mu veya etkisi azalır mı?
yani sonuçta oluyo tek sorun protein kaybı kilo almayla ilgili bi problem olmaz o zaman dimi?Sadece gainera güvenerek, normal beslenmene dikkat etmeden ya da şuan ki durumda devam edersen gainer çok etkili olmaz. Öğün sayısını ve öğün kalitesini arttırırsan 1 ay gibi bir sürede rahatlıkla 75 kilo olabilirsin.
Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:07 ----------
Alacağın kilo ve süresi senin bünyene ve beslenme düzenine bağlı ben progainer kullandım hardlinenın beslenmemi değiştirmedim hiç bir sonuç alamadım. Daha sonra öğün sayısını arttırdım ve protein ağırlıklı beslenmeye başladım kilo almaya başladım. Hem öğün sayısını arttırır hemde kaliteli beslenirsen yanınada gainer kullanırsan tabiki etkisi güzel olur.
Sütle kullanmak istemiyorum demişsin o zaman her 100 ml için 3-3.5 gr protein var sütde. Bir porsiyon suyla hazırladğın gainerda sütle hazırladığına göre 15-17.5 gr protein kaybın olur.(170 gr /500ml süt)