arkadaşlar ben bu spora başlayalı 1,5 ay oldu şimdiye kadar her hangi bir şey kullanmadım sut yumurta ve bal tüketimi yaptım istesemde istemesemde yemek yemeğe özen gösterdim ve şimdi gainer kullanmaya başladım harline aldım.bu ürünü 170 gr alınması yazılmış ancak ben antreman olmadığı ğünlerde 100 gr antreman olduğu zamanlarda antreman öncesi 100 antreman sonrası 100 gr olmak üzerere 200 gr olarak kullanmayı düşünuyorum karışımı yağlı süt ile hazırlıyorum bu şekilde uygulamamın amacı hem sporda yeni olmam hemde kilo boy oranımın düşük oluşundan dolayı depolanmayan miktarın vucutdan atılmasını engel olmak amacı ile fazla tüketmiyorum boy:178 kilo 61
ilk başladığım zamana göe vucudum gelişmeye başladı.kollar ve gögus ler daha belirgin hale geldi biceps ler 26-27 den 29 a çıkdı düğer ölçüler aklımda değil ama gelişme olduğunu farkediyorum kilo sabit kaldığı için kullanmaya başladım.
sizce bu şekilde kullanmam doğrumu ürünü kullanmaya başlayalı 2 gün oldu. tecrübeli arkadaşların tavsiyesine göre kullanmaya devam edeceğim