Hardline ProGainer 5000

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    2.764
Kullanım Şekli:
1 porsiyon (170 gr) 500 ml süt ile karıştırılarak, öğünlerden sonra ve antremandan hemen sonra olmak üzere günde 1-2 porsiyon alınır.

1 porsiyon 170gr + 500 ml süt eğer günde 1 porsiyon gainer tüketiceksen bnu 500 ml süt+170 gr gainer ile tüketiceksin eğer 1 porsiyonu öğünlere bölmek istersen daha düşük miktarda süt ve gainer kullanarak 1 porsiyonu 3 e bölebilirsin. ama günde 2 porsiyon kullanıcaksan ozaman 170gr+500 ml süt şeklinde tekrar alıcaksın

bende 2.5 kg olanından aldım.250 ml süt ile 2 yemek kaşığı tozu karıştırdığım zaman siyah siyah noktalar kalıor.Bu normalmidir?

Fiyatına Göre diğer kilo aldırıcılardan daha çok tercih edilen bir ürün. Çok iyi olmasada güzel fiyatının hakkını veriyor. Yanında arkadaşların dediği gibi amino ve creatinle kombine edildiğinde güzel sonuçlar elde edebilirsiniz.

herkese merhaba diyorum öncelikle bende aranıza yeni katıldım ayrıca bu sporada başlayalı yaklaşık 1 ay oldu ben amino asit kullanmaya başlayacağım fakat aklıma takılan bi soru var bu amino asitlerin ve diğer destek maddelerin içerisinde doping içeren madde varmı ??? bunu araştıran ve bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.. umarım cevap veren birileri çıkar...

siyah lekelere cevap verebilecek varmı?
supplementler.com a da hiç böyle bişey duymadık dediler.

siyah lekelere cevap verebilecek varmı?
supplementler.com a da hiç böyle bişey duymadık dediler.

Şimdi siyah leke derken şuda olabilir.Eger karısırken shaker mı bardakmı kullanıyorsun bilmiyorum ama tozun bir kısmı bardak yada shaker herneise ona yapışıp kalıyor ve karışmıyorsa bir leke gibi durabilir.Bunun sebebi bu olabilir.
Biraz daha dikkatli bakmak gerek.Yoksa kullanılan şeyin sütle karışınca siyah bir leke bırakması pek mantıklı gelmiyor açıkcası.

arkadaşlar bişey sorucam bu ürünü aminoyla beraber kullanmanın faydası veya zararı olurmu acaba şimdiden teşekkürler
Herhangi bir zararın söz konusu olacagını düşünmüyorum.Belirtilen miktarda vücudunuzun ihtiyacı kadar kullandıgınızda herhangi bir sorunla karşılaşmassınız.
Bunlar ek besin.Biraz daha forum içi konularda gezip bilgi alabilirsiniz.

herkese merhaba diyorum öncelikle bende aranıza yeni katıldım ayrıca bu sporada başlayalı yaklaşık 1 ay oldu ben amino asit kullanmaya başlayacağım fakat aklıma takılan bi soru var bu amino asitlerin ve diğer destek maddelerin içerisinde doping içeren madde varmı ??? bunu araştıran ve bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler.. umarım cevap veren birileri çıkar...
Yeni başlayanlarda Supplement kullanımı
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlarda-supplement-kullan-t8691.html
Supplementlar ve Kullanımları İle İlgili En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/supplementlar-ve-kullan-mlar-le-t11372.html

Ayrıca Yeni Başlayanlar Bölümü :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/yeni-ba-layanlar-b-l-f53.html
Sorularınızın cevabı hatta daha fazlası forum içerisinde mevcut ilgili başlıklarda bölümlerde bulabilirsiniz.
Kolay gelsin.

Herhangi bir zararın söz konusu olacagını düşünmüyorum.Belirtilen miktarda vücudunuzun ihtiyacı kadar kullandıgınızda herhangi bir sorunla karşılaşmassınız.
Bunlar ek besin.Biraz daha forum içi konularda gezip bilgi alabilirsiniz.

peki ikisi bir arada kullanıldığında daha mı faydalı olur yani etkisini gösterme açısından

bardakta süt ile karıştırınca siyah noktalar yüzüyor içinde.bu normalmidir? iyi karışmamasından dolayımı böle oluyor?

yalnız şöyle bir açıklık getireyim. hacim kaybı derken 2,3 santimden bahsetmiyorum. bir tanıdığım hardline progainer ile universal creatin ve universal aminoyu kombine olarak kullandı. protein in yarısına gelince kullanımı bıraktı. kullanırken inanılmaz hacim yapmıştı. kullanmayı kesince gözle görülür biçimde adeta balon gibi söndü vücudu. gözlerimize inanamadık. o da tam olarak neden böyle olduğunu bilmiyor. ben de almayı düşündüm ve aynı şey başıma gelirse diye çekincem var açıkçası. buna benzer bir olay yaşayan var mı diye sormak istemiştim.

ürünü internetten aldım bugün elime geçti hemen kullanmaya başlayacağım.. 2 aydır salona gidiyorum kilo eksiğim var bununla takviye etmek istiyorum.. aldığım sonuçları buradan yazarım tekrar. bu ürünle başka neler kullanabilirim öneriniz olursa sevinirim..

hacim kaybı ürünü kullandıktan sonra bu ürün ile aldığınız toplam kalori miktarını ürünsüz karşılamayışınız olabilirr.. vücut aldığınız kaloriye alışıyor örneğin ürün ile günde toplam 3500 kalri alıyorsanız ürünü bıraktığınızda 2800 kalori alırsanız hacim kaybı olacaktır...

hacim kaybı ürünü kullandıktan sonra bu ürün ile aldığınız toplam kalori miktarını ürünsüz karşılamayışınız olabilirr.. vücut aldığınız kaloriye alışıyor örneğin ürün ile günde toplam 3500 kalri alıyorsanız ürünü bıraktığınızda 2800 kalori alırsanız hacim kaybı olacaktır...

iyi de sonuçta o kadar kaloriyi normal gıdayla alabildikten sonra suplemente ne gerek var ki. ben 3000 küsür kaloriyi alamıyosam normal gıdayla gainer kullanırım. alırım kalorimi,kilomu. işim bitince de bırakırım. bırakınca söneceksek manası ne ki. ömür boyu gainer mı kullanıcaz :D bir iş var ama çözemedim. kendim de kullanıp bir denicem belki farklı bünyelerde farklı etki gösterir.

Back
Yukarı