Hardline Nutrition KGT (Kreatin, Glutamin, Taurin )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 47 47,5%
  • Orta karar

Votes: 42 42,4%
  • Başarısız

Votes: 10 10,1%

• Total voters
    99

ozzy

Üye
Arkadaşlar Hardline ın bu ürünü kompleks kreatinler grubunda satılıyor.

100gr için:
34 gr protein
0 yağ
64.5 gr karbonhidrat
14.3 gr kreatin
14.3 gr glutamin
5.7 gr taurin

içeriyor. Bu ürünü daha önce kullanan var mı? değerlere bakılırsa oldukça etkili gibi gözüktü bana. 1 kg olanının fiyatı 60 ytl oldukça makul sanırım. Alternatifi olarak Ultimate Nutrition CreaMax'ın kapsül şeklinde satılanı var Etkileri hakkında bir bilgisi olan veya kıyaslama yapabilecek olan varsa çok iyi olur.
Teşekkürler.

urun dogru kullanıldıgında gercekten ıyı urun...gunde creatnı 10-15 gram alıcak bıcımde dozajlama ıle cok etkılı sonuclar alınabılır.ama ayrıca proteın takvıyesı sart

arnoldjr dedi:
urun dogru kullanıldıgında gercekten ıyı urun...gunde creatnı 10-15 gram alıcak bıcımde dozajlama ıle cok etkılı sonuclar alınabılır.ama ayrıca proteın takvıyesı sart

Hocam birde urundeki karbonhidrat miktari dikkatimi cekti gercekten enerji bombasi gibi gozukuyor
Antreman oncesi alindiginda guzel olur bnce..

eğer sut ıle ıcmezsen,cok ıdeal bır ıdman oncesı ıcecegı soylemelıyım...
creatın var glutamın var taurın var ee bırde karbo..icmede yanında yattt

Peki hocam bu ürünü whey takviyesiyle mi kullanmak daha doğru olur yoksa amino acid'le mi? yoksa her ikisiyle beraber daha mı iyi verim alırız?

eger ımkan varsa her ıkısı de ama yoksa bence proteın tozu ;)

Merhabalar dilerim.Bu ürüne benzer olarak Universal Nutrition firmasının Cell Pro ürünü var.
Cell pro , glutamin içermiyor ve karbonhidrad oranı daha fazla.Kullanan arkadaşlar varsa acaba hangi ürün tercih edilmeli.Saygılar sunarım...

Kreatin, Taurine, Alpha Lipoic Acid, Vanadyl Sulfate, TMG

Cell Pro, ileri kreatin taşıma sistemi ile kreatini kaslara en etkin ve kısa sürede taşır. Glisemiks indeksi en yüksek olan karbonhidratlardan biri olan dekstroz hızlı bir şekilde insülin salgısını artırır ve bu reaksiyonla birlikte kreatin aynı hızla kaslara taşınır. Bu, CelIPro'nun özel formülüdür. TMG, lifli kas dokusunu artırırken vücut yağ dokusunu azaltmaya yardımcıdır.

Kullanım Şekli:
İlk üç gün bir sabah bir akşam olarak iki servis ile yükleme yapınız. Daha sonraki günlerde ise 1 servis sabah erken veya antrenmandan hemen önce alınız. 350 ml su ile ağız tadınıza uygun olarak hazırlayınız.

Özel kreatin taşıma sistemi
Kreatin kullanımını arttırır
Kreatin fonksiyonunu arttırır
Güç ve dayanıklılığı arttırır
Onarım ve dinlenme süresini kısaltır
Harika aroma ve tat
Lifli kas dokusu kazanımı

BESLENME BİLGİLERİ

Servis Miktarı 2 Kaşık(91g)
Her Paketteki Servis Miktarı 11
Her Servisteki Miktar %GD
Creatine 10 g **
Taurine 2,5 g **
Alpha Lipoic Acid (ALA) 300 mg **
Vanadyl Sulfate 5 mg **
Trimethylglycine (TMG) 200 mg **
Vitamin C 250 mg 416%
Niacin 50 mg 250%
Calcium 20 mg 2%
Phosphorus 100 mg 10%
Magnesium 70 mg 18%
Chromium 300 mcg 250%
Sodium 60 mg 3%*
Potassium 150 mg 4%
Calories 300 *
Total carbohydrate 75 g **
Sugars 75 g

*Günlük Yüzde Değerler 2000 kalorilik beslenmeye göre tesbit edilmiştir.

**Günlük Değer tesbit edilmemiştir.

Bende bu ürüne benzer ultimatenin creamax ını kullandım, pek etkilenmedim açıkçası. Onun yerine bu ürünlerin ayrı ayrı kullanılmasını tercih ederim. Biraz masraflı olur ama daha uzun kullanılır. Kombine ürün tercihinizse bu şekilde öneririm. ( glutamin, creatin, karbonhidrat şeklinde... )

Aynen dostum...

B3RkOvi dedi:
gorgeouskykhan bayiliyo bu urune :)
Yazar simdi bi seyler

***merhaba herkese.... bilgisayarımı tamamiyle hallettim, artık her gün eskisi gibi burdayım.... 1 aydır yoktum... :(
*onun dışında, hakikaten güzel söylemişsin; ben bir progainer ve KGT hastasıyım afedersiniz onlara aşığım dermişim.... :) :lol: ama hakikaten öyle; Türkiye açısından bence fiyat-performans bir numara....
*ama amerika'da yaşasaydım; weider mega mass 4000 ; 300 ytl değil 30 ytl olurdu o ayrı....
*onun dışında, bu iki ürün hardline'nın en iyi ürünleri...

saygılar... ;)

tekrar hoş geldin gorgeouskykhan. ;)
Bu ürünü almayı düşünüyordum.Hem kreatin hemde glutamin ayrıva taurin var.Arkadaşım kullandı gerçekten gözle görülebilir yarar sağladı.Herkes gönül rahtlığıyla kullanabilir. 1000 GR 67 YTL..
bence ekonomik.Şu hardline da olmsa işimiz baya bir zordu ;)

tabi sağlar...

B3RkOvi dedi:
Antremanda enerji acisindan iyi midir ?
Son 1 haftadir enerjim cok dusuk gucum yok..Hasta falan degilim.Bu urunu antreman oncesi icsem bana enerji saglar mi ??
ne dersiniz ??

***tam enerji öncesi içeceği bu :!: bence, söylediğin gibi, hasta değilsen, verim almaman mümkün olabilemez! :) hadi diyelim gene olasılık verelim; %99- ilk hafta-10 gün içinde rahatlarsın... :)
*tr'de, bu etkili dozlarda, bu pratiklikte, hem de ekonomik olarak, başka ürün bilmiyorum ben... :)

peki bu üründede normal creatin gibi bi yükleme süresi söz konusumu yoksa direk alıp kullanmaya başlıyabiliyomuyuz? bide bu ürünü yine hardlineın ürettiği TKM(trikreatine malate) ile karşılaştırısmızın?

mrb...

nesko dedi:
peki bu üründede normal creatin gibi bi yükleme süresi söz konusumu yoksa direk alıp kullanmaya başlıyabiliyomuyuz? bide bu ürünü yine hardlineın ürettiği TKM(trikreatine malate) ile karşılaştırısmızın?

1.creatin kürü için, önce 5gr deyip sonra 20gr'a çıkıp tekrar 5 gr'e inenler var, yani aslında, sadece 5gr olarak kullanacaksan ara vermene gerek yok... ancak; KGT'i 2-3 porsiyon alacaksan yani, 10-15 gr creatin alacaksan, kür şart, 1 ay kullan 1 hafta ara ver...
2.TKM ile ikame olamaz, çünkü TKM sadece creatine'nin yeni formu ama KGT; kreatin+glutamin+taurin ve protein+carb kombinasyonu... Ama şöyle söyleyeyim; 1 porsiyon KGT ile 1 porsiyon TKM birlikte iyi gider... :p
*yani, ikame mallar değil, tamamlayıcı mallar... biraz iktisat dersi gibi... :)

saygılar... ;)

Bende bu ürünü kullanmaya başlayacagim. Antremandan 30 dakika önce alınması uygun mu ? Ne miktar da kullanmalıyız ?

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Bende bu ürünü kullanmaya başlayacagim. Antremandan 30 dakika önce alınması uygun mu ? Ne miktar da kullanmalıyız ?

Teşekkürler.

yukarda izah ediyor zaten..

Kullanım Şekli:
İlk üç gün bir sabah bir akşam olarak iki servis ile yükleme yapınız. Daha sonraki günlerde ise 1 servis sabah erken veya antrenmandan hemen önce alınız. 350 ml su ile ağız tadınıza uygun olarak hazırlayınız.

Back
Yukarı