Hardline Nutrition KGT (Kreatin, Glutamin, Taurin )

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 47 47,5%
  • Orta karar

Votes: 42 42,4%
  • Başarısız

Votes: 10 10,1%

• Total voters
    99
arkadaşlar elimde hardline kgt ve amino fx var kgt'yi antrenman öncesi ve sonrası şeklinde iki ölçek olarak kullanmayı düşünüyorum.. kafama takılan antrenman öncesinde amino fx ve kgt kullanımının nasıl olası gerektiği... önce hangisini içeyim? aralarından ne kadar süre olsun?

Ürünü bitireli 2 hafta oldu yanında ek takviye almadan kullandım şuan performans düşüklüğü yaşıyorum ve pump etkisi geçmiş durumda bence ürün oldukça iyi ve whey ile kullanılırsa daha iyi sonuçlar alınabilir, Ben 2. kutuyu alıyorum

Ben faydasini gordum..
Kreatine almak istiyordum ama , böyle bir ürün görünce ilgimi çekti , ek olarak kafein taurin glutamin içeriyormuş, bende şuan optimum whey , bigjoy predator , a c e ve Çinko içeren bi vitaminim var genriseden, ama en önemli suplement olarak gösterilen kreatini neden almadım bende bilmiyorum :D bu üründe güzel geldi bana gözüme

Kreatine almak istiyordum ama , böyle bir ürün görünce ilgimi çekti , ek olarak kafein taurin glutamin içeriyormuş, bende şuan optimum whey , bigjoy predator , a c e ve Çinko içeren bi vitaminim var genriseden, ama en önemli suplement olarak gösterilen kreatini neden almadım bende bilmiyorum :D bu üründe güzel geldi bana gözüme
Kombinasyonlar güzel fazla abartmamak kaydıyla kullanirsan mutlak yarar görürsün kullandiginda antremanlarda farki hissedeceksin

Kombinasyonlar güzel fazla abartmamak kaydıyla kullanirsan mutlak yarar görürsün kullandiginda antremanlarda farki hissedeceksin
Abartmıyorum hocam dozunda herşey , işten filan yorgun hissettiğim zaman pre workout kullanıyorum iyi geliyor , bunuda alıcam ilk fırsatta içerik olarak çok beğenim :)

6 aydir aksatmadan vg yapıyorum, ürün bende hiç bir etki göstermedi ve ek olarak tadi inanılmaz derecede kötü :/ tadına çözüm bulabilen varmi bilmiyorum

6 aydir aksatmadan vg yapıyorum, ürün bende hiç bir etki göstermedi ve ek olarak tadi inanılmaz derecede kötü :/ tadına çözüm bulabilen varmi bilmiyorum
Ne gibi bir etki bekliyosun ki , bir miktar performans artışı sağlar oda düzenli beslenmeyle, tadı iğrenç ötesi bende ilk kutudayım, karpuzlu bca vardı onla birlikte karıştırıp alıyorum yoksa içilmez bu :D

Back
Yukarı