Hardline Creapure 500 gr

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan saydam
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Total voters
    1.555
bu ürürünü beğenmedim universalın ürünü vardı 500 gr faydasını gördüm ama hardline gecınce sonuc fiyasko bana etkı etmedı
yaklasık 150 gr civarı kaldı bitince tekrar üniversala dönücem

denemısken bıde weiderı de dene bence thums:

Ben yükleme yapmadan kullanıyorum. Günde 5 gram bugün 4. günüm yükleme yapmadıgımdanmı bilmiyorum ağırlıkları aman aman bir arttırma söz konusu değil. Sadece artısı şuan için şunu söyleyebilirim. Antreman süresini uzattığı kesin. Kullanmadan önce 1.5 saatin sonunda enerjim tamamen biterdi artık ağırlık çalışması bittikden sonra miğde hareketlerinede kendimde güç bulabiliyorum tek faydası şuan için bu oldu bana.

Protein tozu ve bca ile beraber kullanıyorum. Creatini spor gitmeden önce 1 saat önce 200 ml ılık su ile karıştırarak içiyorum. Sporda terlediğim zaman ya bca nın yada creatinin kokusu burnuma geliyo psikolojik sanırım tenimde ilaç kokuyo :D

3 hafta kullanıp 1 hafta ara vericem 1 ay bitiminde tekrar buraya yazarım ne kadar etkisi olduğunu.

Orta kalite bir kreatin, başlarda antreman süresine olumlu etki ettiği doğru ama zaman geçtikçe eskisi gibi etkisini görmüyorsunuz.

bu urun saf degil icinde gelatin'de var ve sigir jelatini oldugunu yazmıslar birilerinin kemikleri kaynatip jelatini uretirken bu sigir kemigi bu koyun bu domuz bunu katmayalim diye ayir digini hic sanmiyorum.
turkiyede bildigim kadari ile jelatin imail eden bir yer yok helal jelatin ureten de bir tek pakistanda bir sirket oldugunu duymustum.

bilginize

Kullandığım süre 1 ayı geçti kısaca etkilerinden bahsedeyim. Öncelikle olumlular.

Öyle aman aman bir güç patlaması kesinlikle yaşattırmıyor bu ürün size.Ama antreman süresini uzatmada baya iyi.
Ağırlık 5 yada 10 kilo gibi bir arttırma mevcut.
Vücutta su tutumu yapmadı bende ( herkes böyle uyarılarda bulunuyordu )

Yaşadığım olumsuz şeyler ise ,

Çok tuvalete gidiyorsunuz
İlk başlarda terlediğimde teminde ilaç kokuyordu artık bu olmaz oldu sebebi vücudun creatine alıştığından zannediyorum.

Yaklaşık 15 gündür kullanıyorum memnunum.Antreman sonlarına doğru enerji kaybı yaşıyordum kullanmaya başladıktan sonra daha performanslı çalışıyorum.Ağırlık artışıda oldu.Kötü yanı sık tuvalete çıkyorsunuz.Bence iyi bir ürün.

bu ürürünü beğenmedim universalın ürünü vardı 500 gr faydasını gördüm ama hardline gecınce sonuc fiyasko bana etkı etmedı
yaklasık 150 gr civarı kaldı bitince tekrar üniversala dönücem

Hardline Kutu ambalajlı olan creatin, Unıversal ve Optimum nutrition ile aynı içeriğe sahiptir. creapure Tredemark Alzchem patenti ile farklı markalara satılır yada üretim hakkına sahiptir.

poşet üründe bu patent yoktur, daha ucuz bir creatin kalitesine sahiptir kullananların bir kısmı memnun değildir.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

yahu biride söylesin neden kimse yardım etmiyor

.Herkes farklı bilgi vermiş kreatin hakkında..günde kaç gram kreatin almak lazım ve antremandan önce mi sonra mı.ayrıca off dinlenme günlerindede kullanmak gerekirmi (kaç gram)

Bu ürünü Ankara'da nerede bulabilirim? Amerikan Pasajı'ndaki ürünlerin hepsinin sahte olduğu söylendi bana doğru mu acaba?!

yahu biride söylesin neden kimse yardım etmiyor

.Herkes farklı bilgi vermiş kreatin hakkında..günde kaç gram kreatin almak lazım ve antremandan önce mi sonra mı.ayrıca off dinlenme günlerindede kullanmak gerekirmi (kaç gram)

YÜKLEME YAPMAYIN ! Vucudumuzun tolere edebileceği doz günlük 5 gr. dır. Tıbben karaciğerimizin tolere edebileceği doz budur. Daha fazla kullanımlarda ekstra olarak bir fayda elde edilemediğide çok çeşitli araştırmalarda görülmüş ve ayrıca tecrübe ile sabittir.

Kreatin belirli bir hedef ve amaç doğrultusunda sınırlı ve süreli olarak çok iyi bir beslenme dieti ile birlikte kullanılması durumunda zararsız ve faydalıdır.

YÜKLEME konusu çok geçiyor tekrar değinmem gerekirse "SABIRSIZ" kişilerce kullanılan bir yöntemdir. 2 hafta düzenli olarak iyi bir beslenme ile kullanıldığında faydalarını görmeye başlarsınız .

BESİN TAKVİYESİ KULLANMADAN ÖNCE HERKESİN KENDİNE SORMASI GERKEN SORU ŞU ,
DOĞRU DÜZGÜN BESLENİYORMUYUM ?

---------- Post added at 11:59 ---------- Previous post was at 11:47 ----------

Antremandan yaklaşık 1 saat önce karbonidrat içerikli bir içeçek ile genelde bu içeçekler meyve suları oluyor bir çay kaşığı dolusu kreatini karıştırarak içerseniz , antremandan 3 saat önce yediğiniz sağlam bir öğündeki zengin besinler oksijen ile birlikte kreatin ile kaslarınıza etkin bir şekilde taşınarak daha dayanıklı ve güçlü olmanıza destek olacaktır.

off günlerde yemeklerle birlikte 1 çay kaşığı dolusu tükete bilirsiniz.
haftanın 5 günü günlük 1 doz 5 gr. en makul kullanım şeklidir.
2 hafta düzenli kullanım sonrasında etkilerini hissedersiniz.

birde bunu kullanmak için bir maksadınızda olmalı , takıldığınız bir yermi var ?, belli bir kas grubunda sıkıntımı yaşıyorsunuz ? , ağırlıkmı arttıramıyorsunuz ? güçsüzmüsünüz ? kuvvet kazanmakmı istiyorsunuz ?

bu soruları kendize sorun çünki amacınız neyse ona göre beslenmeli ve antreman şeklinizi modife etmeniz gerekecektir , eğer bunlar belirsiz ise aldığınız takviyeyi etkin bir şekilde kullanmamış olacaksınız .

Sevgiler.
Serkan .

1kutu bitirdim 1de poşet, Kutuyu kullandığım surecede azda olsa etkisi gördüm, Antrenmanlarda agırlığı arttırabildim ama poşetde hiç 1bir etki gormedim.

Bu arada kutu creatinin tanecileri daha buyuk (toz şekerden ufak ama onun gibi), poşet'deki ise bildiğin un gibi tanecik yok gibi. (Bir ara sahte ürün sandım ama çok güvenilir bir yerden aldığım için ufak araştırmalarla aslında aynı urun olmadıklarını anladım)

Şuan Tüm sup.'lara ara verdim ünümüzdeki ay tekrar başlıyacağım ama hardline creatin kullanmayacağım kesin.

kapagı yarım gun acık kaldıgında tas gıbı olan bı supplament :D kırıp kırıp yemek zorunda kalıosunuz ustunede 1 bardak tercıhen uzum veya elma suyu ıcınız :D

arkadaşlar meraba bu ürün hakkında sormak istediğim bunu kapsül olarak kullansak bişey farkediyormu yoksa toz olarak mı kullanmalıyız birde ben bunu kas yapmak için falan değil sadece daha fazla antreman yapmak için almayı düşünüyorum daha uzun mesafe koşabilmek için uygunmudur sizce ? yardımlarınızı bekliyorum lütfen

yoksa d-ribose daha mı iyidir

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar meraba bu ürün hakkında sormak istediğim bunu kapsül olarak kullansak bişey farkediyormu yoksa toz olarak mı kullanmalıyız birde ben bunu kas yapmak için falan değil sadece daha fazla antreman yapmak için almayı düşünüyorum daha uzun mesafe koşabilmek için uygunmudur sizce ? yardımlarınızı bekliyorum lütfen

yoksa d-ribose daha mı iyidir

1- Kapsul toz farketmez gramaj muhimdir.
2- Uzun mesafe kosuculari kullanmaz ancak sprinterlar kullaniyor.
3- Ribose 5 karbon sekerdir creatine ile karsilastirilmaz bile, ribose anerji kaynagi olarak kullanilabilir.

uzun mesafe kosuculari konusunda bir cok calisma creatine i gereksiz bulsa da bazi uzmanlar yarar saglar diyerek tartisiyorlar.

ben bu ürünün 100 kapsül olanın sipariş vermeyi düşünüyorum fakat nasıl kullanacıgımı bılmıyorum yanı gunde kaç tane ve ne kadar aralıkla

Back
Yukarı